Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
el_bake007 wrote: ↑26/02/2022 01:16
Da su oborili IL76 izasao bi negdje snimak ili bi se vidilo, nije to mala letjelica . Ova prica o asu u MiGu29 je cisto propaganda da se digne moral, nije mogao nikako srusiti SU35 koji je vjerovatno imao podrsku AWACSa
@sumirprimus ne znam kako ti je ovo promaklo?
Jedan od dva srusena IL76 pronadjen u sumi po povlacenju orka
Ovo je motor od SU 25.
Nema potvrde da je srusen ijedan il-76 u toku ovog rata.
Prvog dana su objavljene slike i snimci ubijenih civila koji leze na ulicama . Odmah po ulasku Ukrajinskih snaga .
Tako da ta prica koju pokusavas poturit a koju su ispricali iz Moskve je blago recno sramotna .
Ukrinform je zvanicna ukrajinska stranica, vijest je od 1.4. i starija je od bilo koje vijesti koju ti postavljas. Blago receno si totalni ignorant, pa cu citirati:
Bucha liberated from Russian invaders – mayor
01.04.2022 20:41
The mayor of Bucha in Kyiv region, Anatoliy Fedoruk, stated that the town had been liberated from Russian troops.
Fedoruk said this in his video address posted on Facebook, Ukrinform reports.
"March 31 will go down in the history of our Bucha community as the Day of Liberation. The liberation by our Armed Forces of Ukraine from Russian orcs, from Russian occupiers. So today, I state that this day is joyful. Joyful and this is a great victory in Kyiv region! And we will definitely wait so that there is a great victory all over Ukraine," Fedoruk said.
As Ukrinform reported, when leaving the city of Bucha in Kyiv region, the Russian troops mined civilian buildings and infrastructure.
emirolini wrote: ↑03/04/2022 23:17
Bas su brizljivi ti cetnici na slici, nose tave svojim kujurinama kuci a siluju tudju djecu
Spoiler
Show
A salik po starom, gadljivost iza gadljivosti. Sve zapadno je fuj, ali svicarski satovi (zlatni naravno), laptopi i iphoni su ok.
I ti preskaces i ad-hominemises:
Ukrinform je zvanicna ukrajinska stranica, vijest je od 1.4. i starija je od bilo koje vijesti koju ti postavljas. Blago receno si totalni ignorant, pa cu citirati:
The mayor of Bucha in Kyiv region, Anatoliy Fedoruk, stated that the town had been liberated from Russian troops.
"March 31 will go down in the history of our Bucha community as the Day of Liberation. The liberation by our Armed Forces of Ukraine from Russian orcs, from Russian occupiers. So today, I state that this day is joyful. Joyful and this is a great victory in Kyiv region! And we will definitely wait so that there is a great victory all over Ukraine," Fedoruk said.
As Ukrinform reported, when leaving the city of Bucha in Kyiv region, the Russian troops mined civilian buildings and infrastructure.
sumirprimus wrote: ↑03/04/2022 22:34
Jednostavno istocnoj evropi nema lijeka bez usa
Zar slovačka nije u onoj šupačkoj višegradskoj grupi, na njih se onaj debil vučić uvijek poziva, trebalo ih je sve ostaviti u sovjetskom savezu, čitavu tu grupu pa nek onda sovjetima višegradišu mater im j........ istočnoevropsku šugavu
Pazi ruja starih licimura..
U nastsvku..komentar..
I think they realized that publishing a video of a Russian officer saying they would cleanse Bucha two days before mass murders were discovered was a bad idea, and it will take more than usual "we didn't do it".
Neko trazio gdje je to kaze od 01.04.. na tg .
I can't look for it at the moment, but it was posted on this channel on the 1st of April. It was an interview with a marine commander who was talking about "zachistkas" which means literally house-to-house sweeps. You should be able to find it there.
Primjecujes li razliku? Sumnjam.
Nemas mi sta citirat , covjek je rekao da grad oslobodjen i taj dio izjave je postavljen . Cak i prije ulaska Ukrajinskih snaga pojavila su se svjedocenja o Ruskim ratnim zlocinima u Buchi
Logika bi bila da je o tome odmah postavljen izvjestaj, u jednom dahu sa oslobodjenjem mjesta. Dakle, Rusi se povukli 31.3., gradonacelnik objavi zvanicno oslobodjenje 1.4., a snimci mrtvih civila isplivaju tek 3.4. . Tebi je to normalno, meni nije.
emirolini wrote: ↑03/04/2022 23:17
Bas su brizljivi ti cetnici na slici, nose tave svojim kujurinama kuci a siluju tudju djecu
Spoiler
Show
A salik po starom, gadljivost iza gadljivosti. Sve zapadno je fuj, ali svicarski satovi (zlatni naravno), laptopi i iphoni su ok.
I ti preskaces i ad-hominemises:
Nemas mi sta citirat , covjek je rekao da grad oslobodjen i taj dio izjave je postavljen . Cak i prije ulaska Ukrajinskih snaga pojavila su se svjedocenja o Ruskim ratnim zlocinima u Buchi
Logika bi bila da je o tome odmah postavljen izvjestaj, u jednom dahu sa oslobodjenjem mjesta. Dakle, Rusi se povukli 31.3., gradonacelnik objavi zvanicno oslobodjenje 1.4., a snimci mrtvih civila isplivaju tek 3.4. . Tebi je to normalno, meni nije.
Bili su snimci odmah , znam da je izbila svadja jer je General war tvrdio da nije vidio tragove krvi !
Ako mi postavis neki snimak 31.3. ili 1.4. slozit cu se s tobom. Nisam upratio. Tek ovo danas.
salik79 wrote: ↑03/04/2022 23:26
Već 2.4.2022 su objavljeni snimci.
Sad se lijepo izvini što si pakostan i bezobrazan.