Nawaz jos jedino na Fox i moze doci tu i pripada jos nije pao na nivo Alex Jones a kad dodje morace i on priznati kao i Alex da je kind of retarded.mognjen wrote: ↑03/04/2022 07:48Interesantno da bilo ko, ko nije po narativu "zapada", po automatizmu je "medijsko govno".SpoilerShowRomanija wrote: ↑02/04/2022 23:46 Maajid Nawaz, najvece medijsko govno XXI stoljeca u UK. Nekadasnji dzihadista i mrzitelj svega 'Zapadnog', koji je napravio U-turn ali je ona zadrtost ostala, samo sada pise posvete i preporuke za cionisticke knjige i gura neki cudni socijalni konzervatizam - ja i danas mislim da ga je ili MI5 ili MI6 s necim tako kompromitovao, da sada radi po njihovoj direktivi. Ne vjerujem teorije konspiracije, ali taj covjek je guran od nekoga u spijunskim krugovima. Ima program na londonskoj LBC radio stanici gdje drobi o svemu i svacemu sto pas sa maslom pojeo ne bi. Jako je elokventan ali ne posjeduje znanje ni o cemu, cak nije ni auto-didakt, zavrsio kao gost u programu svoje slike i prilike u USA.![]()
Covjek prica o nacistima a saradjuje i suruje sa alt-right autorima i grupama, antivakser, protiv nosenja maske, sirilac teorije zavjera o korona virusu..da ne spominjem druzenje i saradnju sa Sam Harris, u UK je njegova organizacija saradjivala sa descnicarskim grupama pa je kao rezultat te saradnje 2018 napravila izvjestaj u kojem su naveli da su skoro svi koji su ucestvovali u udruzenom kriminalnom poduhvatu
Inace na Fox ce uvijek imati mjesta s obzirom na visegodinju saradnju sa Trumpistima...
https://medium.com/insurge-intelligence ... .er8t39to5
I sad fino na foe.David Cameron’s ‘counter extremism’ experts work with far-right Donald Trump sympathisers