Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑31/03/2022 19:45
Ruski snimci a prenio i julian roepke novinar boldta.eto postavio sam prosla stranica.mozr bit svadta bila je neka evakuacuja po prici 4 mi8 sa 60 putnika jednog su skinuli 45 se izuvklo.
Vjerovatno tipicna evakuacija ranjenika, uz dostavu MTS-a. Rusi dok su obarali helikoptere u letu prema Mariupolju, su unaprijed tvrdili da su to letovi za izvlacenje komadanata. Tipicna propaganda.
Nista, ostaje da se vidi koga ce identifikovati...
sumirprimus wrote: ↑31/03/2022 19:48
A mozda je i propaganda kalina se oglasio prije 2 sata no ko zna kad je snimano.vidjecemo svaki dan je postavljo klipove dakle sutra je prvi test
Ma dokazani fejk.
Na slikama je isti čovjek, samo na drugoj je otkopčana uniforma i njega su predstavili kao Kalinu.
Više o rezultatima druge donatorske konferencije za Ukrajinu...
Britain and its allies have agreed to send more lethal military aid to Ukraine to help defend it against Russia’s invasion, the British defence minister Ben Wallace has said. After hosting dozens of international partners at the second International Defence Donor Conference for Ukraine (IDDCU), he said: There’ll be more lethal aid going into Ukraine as a result of today. A number of countries have come forward either with new ideas or indeed more pledges of money.
The aid will include the provision of air and coastal defence systems, longer-range artillery and counter battery capabilities, armoured vehicles as well as wider training and logistical support. Wallace added:
karanana wrote: ↑31/03/2022 19:19
pretjerivanje.
citam neke izvore koji demantuju da imaju akutni sindrom radijacije jer to su imali samo oni koji su se nasli u blizini reaktora u trenutku eksplozije.
nema sanse da je 300+ rusa tako zavrsilo i tako popusilo bivajuci u ovoj zoni 35 godina nakon eksplozije. pa nisu u sarkofagu bili. i sada kao umiru. hoce li biti posljedica za neke - mozda. ako su palili sumu ili jeli nesto iz sume. ali da su sad na samrti sa velikim opekotinama i zracenjem.....
ima ona snimka sa brojačem u toj šumi, ne znam koje su vrijednosti bile
našao sam još info, u roku od par sati u crvenoj šumi koja je oko 500 metara od nuklearke izlažeš se godišnjoj dozi radijacije za normalnog odraslog čovjeka
britanci mjerili dronovima 2019.
oni su bili tamo nekoliko sedmica, a radijacija npr. 2 milisiverta na lupam 2 sata boravka recimo, i to ti je normalna godišnja doza
Ma smijesna prica ljudi i dan danaas istraziju posljedice cernobila u ovom dijelu evrope na povecanost raka i ostalih oboljenjaa, a nekom svjetlucava suma u epicentru nesrece nije sumnjiva
Tačno pokušavam zamisliti helikopter pogođen raketom, kako leti još 20 km poslije toga i ruši se u crno more iako je Mariupolj na Azovskom... I ne uklapa mi se dosta toga...
De neka mu neko postavi onaj video šta se dešava kada raketa pogodi vrtolet. Onaj dobri
Last edited by A_A_AKCIJA on 31/03/2022 20:31, edited 1 time in total.
Vojska Donjecke Nerodne Republike oborila je dva helikoptera u kojima su se nalazili komandanti ekstremističkog bataljona "Azov" koji su pokušali da pobegnu iz Marijupolja, saopštio je portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov.
Kako je saopštio general, jutros je kijevski režim pokušao da evakuiše komandni sastav "Azova" uz pomoć dva helikoptera. Međutim, snage DNR su oborile oba Mi-8.
Jedan helikopter je oboren trofejnim oružjem – američkim prenosnim protivvazdušnim raketnim kompleksom "Stinger" u području mesta Ribacka, dok je drugi ukrajinski Mi-8 raketom oštećen, odleteo u pravcu Crnog mora, i pao na 20 kilometara od obale.
Ne prolazi to...
Licno ih Putler u Su-57 oborio, jel?
Prenosis izjave zlocinaca i lazova sto su cijeli januar i februar govorili da Rusija nece napasti Ukrajinu i da su samo vojne vjezbe u pitanju.
Ako bude nesto iz ukrajinskih, americkih i britanskih izvora, onda cemo citati. Ovako, fula fula tramfula...
Ja stvarno ne idem na njihove forume da polemisem ne interesuje me njihovo misljenje, smatram ih istinskim neprijateljima jebga, al njihova volja da dodju ovde posle svega da nas u nesto ubjedjuji je prosto nevjerovatna
ima ona snimka sa brojačem u toj šumi, ne znam koje su vrijednosti bile
Spoiler
Show
našao sam još info, u roku od par sati u crvenoj šumi koja je oko 500 metara od nuklearke izlažeš se godišnjoj dozi radijacije za normalnog odraslog čovjeka
britanci mjerili dronovima 2019.
oni su bili tamo nekoliko sedmica, a radijacija npr. 2 milisiverta na lupam 2 sata boravka recimo, i to ti je normalna godišnja doza
Znači, nakon običnih suncokreta, lopoč suncokreta, reš kokice suncokreta, imamo u najavi i prve GMO suncokrete
Uživanje je vidjeti da je nakon nekoliko dana, sjetva suncokreta nastavljena punom parom.