Ma ne mora biti klinac ili mladji,dovoljno je da je uvijek imao i da nije morao a ni zelio nista raditi mimo svoje firme,odmah se vidi da se ne razumije ni u sto,jer naravno nije probao/radio i ne zna.dr_Evil wrote: ↑30/03/2022 16:10Ne vjerujem ja da je on tatin sin, u smislu da je biznismen ili iz familije biznismena. Ovdje je vise rijec o klincu koji jos uvijek ne zna sta je zivot, nego ono nacuo u kuci sta pricaju njegovi, ili o stranackom placeniku koji je tu da uvjeri narod da je ovo najveci budzet u historiji, iako je stopa inflacije u procentu broja mojih cipela.zippoo87 wrote: ↑29/03/2022 20:06 Ovaj MehmedPasa je tipican onaj tatin sin,koji se ne razumije ni u sta.
Evo buba opet i o poljoprivredi kao maksim po diviziji
Btw.mnogi koji imaju uslove da sebi posiju nesto,to i urade,ukljucujuci i mene...evo vec je u zemlji ono osnovno a i rasad mi je u pripremi,u klijalistu![]()
Pardoniram ako nisam upravu, ali nazalost mi to nikada necemo saznati
![]()
Ali on je ovdje napisao da ima neki svoj hobi od kojeg moze i zaraditi,tako da cu se drzati te njegove izjave.
Ovako neke price je cuo od oca i tako to,pa malo nama ovdje supljira.Meni je najjace kod djece privrednika,da skoro niko od gazda svoju djecu ne uvodi i ne priprema da nastave posao,pa imamo veliki procenat biznisa koji se ugase nakon smrti vlasnika,jer nema ko da nastavi.
Ja zivim u gradu gdje ima dosta privrednika i znam i njih i djecu im...kod nekih djeca nisu za biznisa,kod nekih ne zele da se time bave uopste i rade nesto drugo a imas i ovih sto koriste taj sistem da otac daje lovu za sve i onda i ne pokusavaju nista da rade,jer nemaju potrebu za tim a ni volju.