Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

skafiskafsnjak

#27401 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skafiskafsnjak »

denden wrote: 27/03/2022 12:18
skafiskafsnjak wrote: 27/03/2022 11:23 Znaci, onaj dobrica Budnjo nista nije kriv?
Sve maslo Muriza ?

Pa.jbt kada sam prvi put covjeka vidio, odmah se dalo primjetiti da je to.ljudska gromada... Ne bi mrava zgazio.

S koliko je ono marki izaso iz rata...ili usao u rat..nebitno.. koliko? Dvaes ? :skoljka:
Ti si, jarane, udžbenčki primjer onog što na temi zovemo empatična površna potkapacitirana izmanipulisana rulja.

Koja nema pojma o slučaju i sav sud donosi na podmetom, lažnom odabiru između simpatija za mrskog SDA privatizacijskog tajkuna ili oca koji je nepobitno izgubio dijete i koji govori opšteprihvaćenu mantru o korumpiranom sistemu.

Idealna ovca za šišanje od strane pokvarenih manipulatora.
Hvala sto si mi oci otvorio. :D
denden

#27402 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

skafiskafsnjak wrote: 27/03/2022 12:15
denden wrote: 27/03/2022 12:13

Jebe se vama i za Dženana i za istinu o Dženanu. Vama je glavno da vi svoju ublehu, uz koju dolazi morbidni status medijskih zvijezda, branite i nakon što je to postalo besmisleno.
A vidim, tebe i takve bas zanima istina :mrgreen:
Meni je zabavno prcati ublehe. Istina je tu sporedni, nus-produkt.

Jer, kad sprcaš ublehe, istina je ono što ostane.
denden

#27403 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

Gukni, td majčice. :P
denden wrote: 27/03/2022 12:00
td_maajka wrote: 27/03/2022 11:39

Preostaje nam dakle teorija 2, a za nju vec postoji vise indicija i dokaza, medjutim, sigurna sam da ce upravo Ljubo o tome govoriti kada bude svjedocio u ovom procesu pred Sudom BiH. Kao i drugi svjedoci.
Ako je u pitanju teorija 2, a sjećam se kakvo je to besmisleno natezanje na granici fizičke mogućnosti od strane @gospodar bilo, onda ta teorija podrazumijeva da je Ljubo s kombijem slučajno naišao licem mjesta u 22,30, podrazumijeva da su tu nastale krhotine njegovog kombija i da ih niko nije podmetnuo, što znači da svjesno LAŽNO PRODAJETE TEORIJU PO KOJOJ:

-Ljubo nije bio na licu mjesta u vrijeme dođgaja
-Ljubin kombi nije bio na licu mjesta u vrijeme događaja
-je neko podmetao krhotine Ljubinog kombija da bi inscenirao saobraćajku.

Što znači da nema SRCA VAŠE UBLEHE-TEORIJE ZAVJERE koja se odnosi na UKRADENI SAT.

Znači da nema ukradenog sata.

Haj sad reci da li podržavaš teoriju 2 (koja je takođe besmislena i egzaktno oboriva) ili podržavaš vašu ublehu kojom trujete javnost tvrdnjama o tome da je Dženan ubijen oko 21,45, da je galaktička zavjere desetina različitih ljudi do 22,35 podmetala saobraćajku, te koja tvrdi da Ljube ni njegovog kombija nije bilo na licu mjesta?

Jer "teorija 2" koju sad podržavaš je u potpunoj suprotnosti sa vašom ublehom kojom godinama trujete javnost.

Dakle, teorija 2 ili vaša dosadašanja višegodišnja ubleha?
skafiskafsnjak

#27404 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skafiskafsnjak »

denden wrote: 27/03/2022 12:20
skafiskafsnjak wrote: 27/03/2022 12:15

A vidim, tebe i takve bas zanima istina :mrgreen:

Istinoljubac :mrgreen:
zijancer

#27405 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by zijancer »

td majka

Obje varijante su formirane na osnovu materijalnih dokaza sa lica mjesta i iskaza svjedoka iz obližnje kuće:
- zatečenih krhotina stakla, plastike i boje i njihovog položaja (ukazuje na prisustvo vozila)
- rezultata obdukcije (lokalizovana smrtonosna povreda glave koja nije mogla nastati od vozila)
- lokacija na kojoj je zatečeno dzenanovoo tijelo (5-6 metara dalje od početka krhotina)
- manje povrede na tijelima pješaka i manja oštećenja na odjeci, sto ukazuje na događaj dvije sekvence (povrede nakon kojih su oboje ustali, i povredu nakon koje je ponovo pao, a u trenutku tog drugog pada je već bio bez svijesti
- zvuk koji su čuli braća gadzo i kroz prozor ugledali kombi koji se udaljava većom brzinom)

To su osnove. Tek analizom sire slike se vidi koji od ta dva pravca je ispravan.
Last edited by zijancer on 27/03/2022 12:23, edited 1 time in total.
bitangeIprinceze

#27406 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by bitangeIprinceze »

skafiskafsnjak wrote: 27/03/2022 12:21

Sadista :mrgreen:
vjeshalica

#27407 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

Lik bukvalno zivi od 2017 na temi cijelim zivotom o ovom slucaju,toliko je paranoidna shizofrenija dobila vrhunac kad je odlucio da sam sa sobom verzije tabiri sa nekoliko profila.
denden

#27408 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

skafiskafsnjak wrote: 27/03/2022 12:21

Prcoljubac :D

Ali, ipak u odnosu na vas, ljuboljubpce, Ljubo glavni prcač. Tj. Bekrija, ako ćemo biti tehnički precizni :lol:
uglavnomja

#27409 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

denden wrote: 27/03/2022 12:18
skafiskafsnjak wrote: 27/03/2022 11:23 Znaci, onaj dobrica Budnjo nista nije kriv?
Sve maslo Muriza ?

Pa.jbt kada sam prvi put covjeka vidio, odmah se dalo primjetiti da je to.ljudska gromada... Ne bi mrava zgazio.

S koliko je ono marki izaso iz rata...ili usao u rat..nebitno.. koliko? Dvaes ? :skoljka:
Ti si, jarane, udžbenčki primjer onog što na temi zovemo empatična površna potkapacitirana izmanipulisana rulja.

Koja nema pojma o slučaju i sav sud donosi na podmetom, lažnom odabiru između simpatija za mrskog SDA privatizacijskog tajkuna ili oca koji je nepobitno izgubio dijete i koji govori opšteprihvaćenu mantru o korumpiranom sistemu.

Idealna ovca za šišanje od strane pokvarenih manipulatora.
realno, prva meta za odstrijel je trebao biti najjaci sda igrac na ilidzi

ai posto se u tom trenutku na tom mjestu nacelnika opstine nalazio covjek sa murizovim prezimenom (iako se majka ubi dokazujuci da nisu nista :D ) preslo se na covjeka br. 2, koji je ukrao hotele i jos ima sina pravih godina, a i biznis u koji se moze ubaciti teorija o bordelu
denden

#27410 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

vjeshalica wrote: 27/03/2022 12:24 Lik bukvalno zivi od 2017 na temi cijelim zivotom o ovom slucaju,toliko je paranoidna shizofrenija dobila vrhunac kad je odlucio da sam sa sobom verzije tabiri sa nekoliko profila.
Rastabirete li je li tačna "verzija 2" ili sve ono što godinama u vašoj debilnoj obmani lažete o ukradenom satu, ubistvu u 21,45, podmetanju krhotina.

Jer, ako je tačno jedno, nikako nije drugo, lažovi ste kako god.

P.S. A nije tačno nijedno od to dvoje. :lol:
bitangeIprinceze

#27411 Re: Slučaj Dženan Memić

denden wrote: 27/03/2022 12:27
vjeshalica wrote: 27/03/2022 12:24 Lik bukvalno zivi od 2017 na temi cijelim zivotom o ovom slucaju,toliko je paranoidna shizofrenija dobila vrhunac kad je odlucio da sam sa sobom verzije tabiri sa nekoliko profila.
Rastabirete li je li tačna "verzija 2" ili sve ono što godinama u vašoj debilnoj obmani lažete o ukradenom satu, ubistvu u 21,45, podmetanju krhotina.

Jer, ako je tačno jedno, nikako nije drugo, lažovi ste kako god.

P.S. A nije tačno nijedno od to dvoje. :lol:
Ubi ti sam sebe :lol: ma tako je i najbolje 8-)
skafiskafsnjak

#27412 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skafiskafsnjak »

@denden

Nije forum jedna tema

denden

#27413 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

skafiskafsnjak wrote: 27/03/2022 12:33 @denden

Nije forum jedna tema
Osim ako odabereš da bude :lol:
denden

#27414 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

bitangeIprinceze wrote: 27/03/2022 12:29
Brini se ti za Ferageta i Muriza, oni su ti bliži. Ako ovaj drugi ikad progleda, nije isključeno da ono "glavu ću ti otkinuti" aplicira na Ferageta.
A ni da digne ruku na sebe, kad skonta šta je uradio. :(
bitangeIprinceze

#27415 Re: Slučaj Dženan Memić

denden wrote: 27/03/2022 12:42
bitangeIprinceze wrote: 27/03/2022 12:29
Brini se ti za Ferageta i Muriza, oni su ti bliži. Ako ovaj drugi ikad progleda, nije isključeno da ono "glavu ću ti otkinuti" aplicira na Ferageta.
A ni da digne ruku na sebe, kad skonta šta je uradio. :(
Meni je bitno da si ti sebe rijesio (citaj spasio) ostalo mi je teki besqrac. :thumbup:
zijancer

#27416 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by zijancer »

znaci ožalošćena, a ne oštećena porodica?
bitangeIprinceze

#27417 Re: Slučaj Dženan Memić

Evo ga i dodo skonto ublehu https://avaz.ba/vijesti/bih/729403/dodi ... ragicevica
Nema vise da je David sam pao i sam se ubio. Samo dok i ovaj nas progovori: izvrnite zemlju .... :lol:
18mn97

#27418 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by 18mn97 »

:thumbup: :bih:
denden

#27419 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

ZNAČAJAN DOGAĐAJ NA TEMI:

Znači, danas, 27.03.2022. godine, tripl dabl/td majka, nakon što je godinama tvrdila i ubjeđivala nas, zajedno sa Murizom i Feragetom, da su Ljubo, kombi i saobraćajka podmetnuti, da nisu bili u Aleji, da je Dženan ubijen oko 21,45, a do 22,35 organizovano i provedeno podmetanje saobraćajke, da Alisa i Dženan nisu bili na Zmajevcu je rekla da ta teorija više ne važi, priznala je da su to sve njihove laži u koje ste naivno vjerovali i bili izmanipulisani i naloženi sve godine.

Ali, sad, kad priznaje da su lagali godinama, ima potpuno novu teoriju, radikalno drugačiju od prethodne, koja je, kao i ranija, dok je bila aktuelna, "sto posto istinita". :lol:

Nova teorija zavjere je da je Ljubo sa suprugom i punim kombijem djece u 22,30 naišao kombijem Alejom, da je ispred Casa Grande zatekao neke koji prebijaju/su prebili Dženana i Alisu, da su ti neki uspjeli palicom, nogom ili čim već, oštetiti Ljubin kombi i zaprijetiti njemu i Alisi da ih ne odaju i Ljubu nagovoriti da preuzme krivicu na sebe. Ti neki su neka Alisina raja (za koju niko ne zna, jer nisu ploskićevci, niti iko od Alisinih poznanika zna za njih, niti se pojavljuju u telefonskim listinzima Alisinog telefona mjesecima unazad niti išta o njima ima u Alisinim razgovorima i porukama dok su ona i njen otac prisluškivani mjesecima nakon događaja) i ona ih je, prema teoriji, organizovala da Dženana prebiju-ubiju, ali su se iz nekog razloga okrenuli protiv nje i i njoj razbili glavu i pretukli je. Ono, baš dramatični obrati, nadilaze i maštu scenarista indijskih i španskih sapunica :roll: . Spremni prebiti/ubiti za svoju zlu kraljicu (trebali su, kako sam razumio @gospdodara, batinama natjerati Dženana da voli i ne ostavi Alisu :shock: ) , ali spremni i otkazati poslušnost i okrenuti se protiv nje. :shock: Drugim riječima, nema ih nigdje, osim u teoriji forumaša @gospodar, koja je sada postala nova zvanična teorija zavjere, barem na temi, Feraget se još nije oglasio o njoj, on i dalje priča o ukradenom satu i podmetanju saobraćajke. Naravno, i Ljubo, koji je, nakon što su mu razbili kombi u pokretu, uljudno stao i izašao da ih sasluša, pristao je da iz straha preuzme krivicu na sebe, što je potvrdio time što je pobjegao iz Sarajeva, zamijenio kombi i spremio put za Njemačku. Pa nakon hapšenja priznao saobraćajku (a Vasvija ubistvo), ali prije toga lagao policiji i da je ikad i imao zeleni kombi. Pa onda u suđenju odlučio da povuče priznanje, iako ga je, naravno, smrtno strah tih moćnih nepoznatih ubica, ali ne toliko da ne povuče priznanje. Pri tome mu, naravno, nije zaprijećeno, nego je potplaćen.

:o
bitangeIprinceze

#27420 Re: Slučaj Dženan Memić

Jesi se to ti nasekiro? Strpljen, spasen. :thumbup: Imas li nam ti sta reci za neinformisanu javnost?
Pravda za Dzenana :bih: :bih: :bih:
denden

#27421 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

bitangeIprinceze wrote: 27/03/2022 13:21 Jesi se to ti nasekiro? Strpljen, spasen. :thumbup: Imas li nam ti sta reci za neinformisanu javnost?
Pravda za Dzenana :bih: :bih: :bih:
Nemoj zajebavati, baš značajan događaj na temi. Možda bi oni "novinari" ispred suda, što u praksi rade kao PR teorije zavjere Feraget-Memić, trebali malo smiriti neinformisanu javnost i objasniti kako je td majka napravila takav nagao rez, napraviti neku intervju sa njom.

I u drugim religijama i sektama takva nagla promjena doktrine uvijek uzrokuje potrebu za smirivanjem sljedbenika kroz opsežna objašnjenja.

Nije javnosti lako, kune se šest godina u jednu dogmatsku istinu serviranu od Muriza i Ferageta i onda dođe nova dogma koja se piša na tu raniju istinu, kaže da je to sve laž i obmana, ali da sad ima nova, još bolja, dogma.
:shock:
bitangeIprinceze

#27422 Re: Slučaj Dženan Memić

Bice bolje aBd, samo se nemoj ti uzrujavati, opasce ti kosa s glave. 8-)
denden

#27423 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

bitangeIprinceze wrote: 27/03/2022 13:37 Bice bolje aBd, samo se nemoj ti uzrujavati, opasce ti kosa s glave. 8-)
Dramatično je, ipak ovog trenutka mnoštvo ljudi čekaju manifest nove dogme, potpuno suprotne prethodnoj, koju takođe žele slijepo slijediti kao nepobitnu istinu. :D

Svaka sekunda bez razjašnjenja im uzrokuje neopisivu duševnu bol i uznemirenost.

Image
td_maajka

#27424 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

denden wrote: 27/03/2022 12:00
td_maajka wrote: 27/03/2022 11:39

Preostaje nam dakle teorija 2, a za nju vec postoji vise indicija i dokaza, medjutim, sigurna sam da ce upravo Ljubo o tome govoriti kada bude svjedocio u ovom procesu pred Sudom BiH. Kao i drugi svjedoci.
Ako je u pitanju teorija 2, a sjećam se kakvo je to besmisleno natezanje na granici fizičke mogućnosti od strane @gospodar bilo, onda ta teorija podrazumijeva da je Ljubo s kombijem slučajno naišao licem mjesta u 22,30, podrazumijeva da su tu nastale krhotine njegovog kombija i da ih niko nije podmetnuo, što znači da svjesno LAŽNO PRODAJETE TEORIJU PO KOJOJ:

-Ljubo nije bio na licu mjesta u vrijeme dođgaja
-Ljubin kombi nije bio na licu mjesta u vrijeme događaja
-je neko podmetao krhotine Ljubinog kombija da bi inscenirao saobraćajku.

Što znači da nema SRCA VAŠE UBLEHE-TEORIJE ZAVJERE koja se odnosi na UKRADENI SAT.

Znači da nema ukradenog sata.

Haj sad reci da li podržavaš teoriju 2 (koja je takođe besmislena i egzaktno oboriva) ili podržavaš vašu ublehu kojom trujete javnost tvrdnjama o tome da je Dženan ubijen oko 21,45, da je galaktička zavjere desetina različitih ljudi do 22,35 podmetala saobraćajku, te koja tvrdi da Ljube ni njegovog kombija nije bilo na licu mjesta?

Jer "teorija 2" koju sad podržavaš je u potpunoj suprotnosti sa vašom ublehom kojom godinama trujete javnost.

Dakle, teorija 2 ili vaša dosadašanja višegodišnja ubleha?
A dJecko, smiri se malo :mrgreen:
Pa nisam ti ja kriva sto sud nije tebe zvao za vjestaka, obzirom da si mi pravo strucan sto svakodnevno dokazujes na temi :kiss:
denden

#27425 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

Stvarno sam očito skroman :D, ali stvarnost, tj. tvoja potvrda toga, je dokaz da nekakvu stručnost izgleda imam u tome da prepoznam i raskrinkam ublehaša i njegovu ublehu.

Tvoje priznanje da si godinama lagala u vezi stvari za koje sam tvrdio da su debilne laži, a ti tvrdila da su istina, je dokaz moje stručnosti koji govori sam za sebe.

Dokaz, ti si mi živi dokaz :lol:

Nego, đe ti je stid za tvoje višegodišnje laži, ublehe, podmetanja i manipulacije?

Nema toga u murizovaca?
Locked