Ukrajina
-
zigzag
#67626 Re: Ukrajina
Nacionalni ponos se već odavno probudio i u Rusiji.
Sad je pitanje koliko su jaki ti nacionalisti-velikorusi i jesu li pravi slamaroši ili su ipak civilizovaniji.
Ako je putin ovom agresijom iznenadio sve pa i dobar dio rusa ostaje nada da većini u Rusiji i nije do velikih ratova i velikih tragedija niti bi se žrtvovali.
Sad je pitanje koliko su jaki ti nacionalisti-velikorusi i jesu li pravi slamaroši ili su ipak civilizovaniji.
Ako je putin ovom agresijom iznenadio sve pa i dobar dio rusa ostaje nada da većini u Rusiji i nije do velikih ratova i velikih tragedija niti bi se žrtvovali.
- emigrazione
#67627 Re: Ukrajina
Naravno pametni ljudi, nije nafta ideologija nego potreba, ovdje se kurci samo onaj koji ima alternativuGandalfSivi wrote: ↑21/03/2022 23:00 Bas danas pricam kako ce Evropa izdati. Prosao prvi talas, sve se navikavaju na novu realnost, zivot ide svojim tokom. Za sedam dana petominutni izvjestaj na TV-u, hvala i dovidjenja.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2349388
-
Guadalajara
#67629 Re: Ukrajina
Vreća od 25 kg amonijum nitrata oko 40 maraka pa ti vidi.jao_situacije wrote: ↑21/03/2022 22:49GandalfSivi wrote: ↑21/03/2022 22:46 Kanda je malo zafalilo raketa, pa daj sta das, moze i protivbrodovske…
![]()
na kraju će da uvezu inžinjere iz sirije
![]()
Kad je bubnulo skladište u Bejrutu sjebalo je grad od 2 miliona stanovnika i to malo skladište od 2750 tona. Imali su 300.000 beskucnika i ukupnu stetu od 15 milijardi $.
-
noviforumas
#67630 Re: Ukrajina
Los znak, ovo sugerise da su Kinezi cvrsto stali iza Rusije:
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#67631 Re: Ukrajina
Podcjenjujete moć putkove propagande. Meni bliska osoba ima ruske korijene. Jedan od rođaka je kardio-hirurg pri mornarici. Военно-медицинская академия им. С.М.Кирова. judi svaki dan gledaju pobjede ruske vojske, gledaju kako ukrajinski civili s cviječem dočekuju ruske oslobodioce, slušaju o zločinima Azova i zapadnih plačenika.zigzag wrote: ↑21/03/2022 23:27 Nacionalni ponos se već odavno probudio i u Rusiji.
Par kolega mu se dobrovoljno prijavilo za Ukrajinu za spec. operaciju.
Kako sam skontao puše istu foru kao srbi od 90tih pa na ovamo.
- GandalfSivi
#67632 Re: Ukrajina
Normalno ba, Putin popularniji nego ikada. Nisu ni u Srbiji skinuli Slobu sto je vodio ratove, nego sto ih je gubio.arman1 wrote: ↑21/03/2022 23:59Podcjenjujete moć putkove propagande. Meni bliska osoba ima ruske korijene. Jedan od rođaka je kardio-hirurg pri mornarici. Военно-медицинская академия им. С.М.Кирова. judi svaki dan gledaju pobjede ruske vojske, gledaju kako ukrajinski civili s cviječem dočekuju ruske oslobodioce, slušaju o zločinima Azova i zapadnih plačenika.zigzag wrote: ↑21/03/2022 23:27 Nacionalni ponos se već odavno probudio i u Rusiji.
Trump je jedini predsjednik u istoriji koji je izgubio popularnost za vrijeme krize…
-
Johny12
#67633 Re: Ukrajina
A ima lijek i za to: sankcije i vojni porazi. I Slobi je milion skandiralo na Gazimestanu pa malko vise od 10 god kasnije ti isti ga smakli.arman1 wrote: ↑21/03/2022 23:59Podcjenjujete moć putkove propagande. Meni bliska osoba ima ruske korijene. Jedan od rođaka je kardio-hirurg pri mornarici. Военно-медицинская академия им. С.М.Кирова. judi svaki dan gledaju pobjede ruske vojske, gledaju kako ukrajinski civili s cviječem dočekuju ruske oslobodioce, slušaju o zločinima Azova i zapadnih plačenika.zigzag wrote: ↑21/03/2022 23:27 Nacionalni ponos se već odavno probudio i u Rusiji.
- jeza u ledja
#67634 Re: Ukrajina
Trump je htio povuci Ameriku iz NATO. Po reakciji Evrope danas vidimo da bi napad Putina samo ujedinio clanice. Hocu reci Putin nije imao potrebe da napada Ukrajinu za vrijeme Trumpa.pici wrote: ↑21/03/2022 22:25tVump je trazio da sve clanice NATO-a izdvajaju za naoruzanje 2% BDP-a pogotovo njemacka ili da se savez raspusti zbog netransparentnosti uloge u naoruzanju saveza, sto je bio i u pravu, to sad tek vidimo... agresija na ukrajinu je doprinjela da sad svi povecaju naoruzavanje i da NATO clanice budu transparentne u izdvajanju novca za naoruzavanje.jeza u ledja wrote: ↑21/03/2022 21:54
Putin nije imao potrebe da napada Ukrajinu za vrijeme Trumpa jer je ovaj radio sve da urusi NATO.
https://www.nytimes.com/2019/01/14/us/p ... p.amp.html
- FunkyzeitGames
#67635 Re: Ukrajina
Nije baš potpuna šuplja u pitanju kod toga, Rusi dobrom većinom gledaju da ne diraju civile i ovi se uglavnom slobodno ponašaju oko njihovih vojnika. Čak im i priđu pa im tersaju, a ovi proruski orijentisani ih dočekuju sa tim svečanostima.arman1 wrote: ↑21/03/2022 23:59Podcjenjujete moć putkove propagande. Meni bliska osoba ima ruske korijene. Jedan od rođaka je kardio-hirurg pri mornarici. Военно-медицинская академия им. С.М.Кирова. judi svaki dan gledaju pobjede ruske vojske, gledaju kako ukrajinski civili s cviječem dočekuju ruske oslobodioce, slušaju o zločinima Azova i zapadnih plačenika.zigzag wrote: ↑21/03/2022 23:27 Nacionalni ponos se već odavno probudio i u Rusiji.
Neka puše propagandu, obore režim u Ukrajini i izazovu revolt Zapada koji će ih izbaciti iz PIC-a i svih evropskih kombinacija. To nama u BiH odgovara kako bi izmaklo stolicu domaćim fašistima, a milijardera Zelenskog, koji Ukrajinu drži na drugoj poziciji najkorumpiranijih zemalja Evrope, me nijedna medijska propaganda ne može ubijediti da gotivim.
Ako bi se ovo završilo pobjedom Ukrajine (a neće 99.9%), u Rusiji bi pao režim, došao bi neki koji bi znao da manevriše i ide niz dlaku Zapadu, i sve ove sankcije njima bi bile ukinute a podrška Dodikovim i Vučićevim kerefekama bi se nastavila sa drugim likom na kormilu.
Ako Rusi pobjede, NATO naoružanje ne ide u Ukrajinu i tampon zona potrebna za mir na kontinentu se stvara. Zapad im takvo nešto neće zaboraviti i držat će im ove sankcije sve dok je Putin na vlasti. Tako da moli Boga da Putin doživi 100. godinu na vlasti i da mu administraciji ostatak Evrope bude nedostupan na svaki način.
- eltroxin
#67636 Re: Ukrajina
FunkyzeitGames wrote: ↑22/03/2022 01:00Nije baš potpuna šuplja u pitanju kod toga, Rusi dobrom većinom gledaju da ne diraju civile i ovi se uglavnom slobodno ponašaju oko njihovih vojnika. Čak im i priđu pa im tersaju, a ovi proruski orijentisani ih dočekuju sa tim svečanostima.arman1 wrote: ↑21/03/2022 23:59
Podcjenjujete moć putkove propagande. Meni bliska osoba ima ruske korijene. Jedan od rođaka je kardio-hirurg pri mornarici. Военно-медицинская академия им. С.М.Кирова. judi svaki dan gledaju pobjede ruske vojske, gledaju kako ukrajinski civili s cviječem dočekuju ruske oslobodioce, slušaju o zločinima Azova i zapadnih plačenika.
Neka puše propagandu, obore režim u Ukrajini i izazovu revolt Zapada koji će ih izbaciti iz PIC-a i svih evropskih kombinacija. To nama u BiH odgovara kako bi izmaklo stolicu domaćim fašistima, a milijardera Zelenskog, koji Ukrajinu drži na drugoj poziciji najkorumpiranijih zemalja Evrope, me nijedna medijska propaganda ne može ubijediti da gotivim.
Ako bi se ovo završilo pobjedom Ukrajine (a neće 99.9%), u Rusiji bi pao režim, došao bi neki koji bi znao da manevriše i ide niz dlaku Zapadu, i sve ove sankcije njima bi bile ukinute a podrška Dodikovim i Vučićevim kerefekama bi se nastavila sa drugim likom na kormilu.
Ako Rusi pobjede, NATO naoružanje ne ide u Ukrajinu i tampon zona potrebna za mir na kontinentu se stvara. Zapad im takvo nešto neće zaboraviti i držat će im ove sankcije sve dok je Putin na vlasti. Tako da moli Boga da Putin doživi 100. godinu na vlasti i da mu administraciji ostatak Evrope bude nedostupan na svaki način.
Kazao Putin, sirotan
- FunkyzeitGames
#67637 Re: Ukrajina
Da, vjerujem svojim očima i nezavisnim stranicama čije linkove postavljam. A ti i ostali na temi se prestanite lagati i priznajte sebi da navijate za vlasnika 5 luksuznih jakti i tri privatna aviona koji ima bogatstvo kao da Ukrajina za komedije izdvaja koliko i Marvel za svaki nastavak Avengera. Čovjek može i vodene i vazdušne bitke voditi svojom flotom.SpecialOffer wrote: ↑22/03/2022 01:32Je li ti stvarno vjerujes u ovo?FunkyzeitGames wrote: ↑22/03/2022 01:22
Ne Kaže Putin, nego mediji na strani za koju navijaš:
Gledaj koliko komičar u Ukrajini teži zvanično nakon nepune tri godine vladavine, nezvanično pomnoži sa barem dva.
A o korupciji takođe postoje izvori. Ovaj konflikt će nas riješiti dvije najkorumpiranije tenderaške administracije na kontinentu.
![]()
- GandalfSivi
#67638 Re: Ukrajina
Opet ovaj padobranac sa svojim nebulozama…
- karanana
#67639 Re: Ukrajina
Jadni zelenko, sa svojom net vrijednoscu i ustedjenom crkavicom ne moze kupiti ni pomocne camce dingije sa putkove jahte
- thekupus
#67640 Re: Ukrajina
Ne znam što se dijele ove lažne informacije gore, ovo je prava istina:

-
kakabanja213
#67641 Re: Ukrajina
Znaci lik ima milijardu te ae trenutno se nalazi negdje u bunkeru i ceka kakvu ce Putin bombu baciti da ubije njega i familiju. Svasta.FunkyzeitGames wrote: ↑22/03/2022 01:39Da, vjerujem svojim očima i nezavisnim stranicama čije linkove postavljam. A ti i ostali na temi se prestanite lagati i priznajte sebi da navijate za vlasnika 5 luksuznih jakti i tri privatna aviona koji ima bogatstvo kao da Ukrajina za komedije izdvaja koliko i Marvel za svaki nastavak Avengera. Čovjek može i vodene i vazdušne bitke voditi svojom flotom.
- GandalfSivi
#67642 Re: Ukrajina
Lik ba napisa da “Rusi vecinom gledaju da ne diraju civile”.
Grob te jebo, sta mi gledamo zadnje tri sedmice?
Grob te jebo, sta mi gledamo zadnje tri sedmice?
- ultima_palabra
- Leopard_SA
#67644 Re: Ukrajina
Kad se vec pozivas na kredibilne izvore, mozda bi trebao postati link koji zapravo vodi na neki kredibilan izvorFunkyzeitGames wrote: ↑22/03/2022 01:39
Da, vjerujem svojim očima i nezavisnim stranicama čije linkove postavljam. A ti i ostali na temi se prestanite lagati i priznajte sebi da navijate za vlasnika 5 luksuznih jakti i tri privatna aviona koji ima bogatstvo kao da Ukrajina za komedije izdvaja koliko i Marvel za svaki nastavak Avengera. Čovjek može i vodene i vazdušne bitke voditi svojom flotom.
https://finance.yahoo.com/news/much-vol ... 44673.html
Inace, lik vrijedi oko 1.5 miliona dolara, sto i nije cudno ako uzmemo u obzir da je prije ulaska u politiku bio popularan gluman i komicar
- SpecialOffer
#67645 Re: Ukrajina
Nisi ti dobar brate moj. Nisi postavio link vec samo screenshot i ja sumnjam da ti znas naci nezavisnu stranicu.FunkyzeitGames wrote: ↑22/03/2022 01:39Da, vjerujem svojim očima i nezavisnim stranicama čije linkove postavljam. A ti i ostali na temi se prestanite lagati i priznajte sebi da navijate za vlasnika 5 luksuznih jakti i tri privatna aviona koji ima bogatstvo kao da Ukrajina za komedije izdvaja koliko i Marvel za svaki nastavak Avengera. Čovjek može i vodene i vazdušne bitke voditi svojom flotom.
Evo ti link. I post cu ti prijaviti za sirenje dezinformacija.
https://www.celebritynetworth.com/riche ... net-worth/
-
Samprotivsviju
#67646 Re: Ukrajina
Ovo je komedija sta sve ljudi vjeruju
Gledam ovu sliku gore frajer trilijarder ili sta vec
Pa da drzi Amazon i Teslu zajedno ne bi zaradio ovolilo za 3 godine
Cuj nezavisni strucnjaci
Zemljo otvori se 
Gledam ovu sliku gore frajer trilijarder ili sta vec
Pa da drzi Amazon i Teslu zajedno ne bi zaradio ovolilo za 3 godine
Cuj nezavisni strucnjaci
Last edited by Samprotivsviju on 22/03/2022 01:58, edited 1 time in total.
- geralt
#67647 Re: Ukrajina
Ne znam koja je opcija tuznija, da on nas pokusava na ovako providan nacin prevariti, ili da je neko njega prevario da stvarno u to vjeruje.SpecialOffer wrote: ↑22/03/2022 01:51Nisi ti dobar brate moj. Nisi postavio link vec samo screenshot i ja sumnjam da ti znas naci nezavisnu stranicu.FunkyzeitGames wrote: ↑22/03/2022 01:39
Da, vjerujem svojim očima i nezavisnim stranicama čije linkove postavljam. A ti i ostali na temi se prestanite lagati i priznajte sebi da navijate za vlasnika 5 luksuznih jakti i tri privatna aviona koji ima bogatstvo kao da Ukrajina za komedije izdvaja koliko i Marvel za svaki nastavak Avengera. Čovjek može i vodene i vazdušne bitke voditi svojom flotom.![]()
Evo ti link. I post cu ti prijaviti za sirenje dezinformacija.
https://www.celebritynetworth.com/riche ... net-worth/
-
Samprotivsviju
#67648 Re: Ukrajina
jbte kakavih mentalnih sklopova ima..
- thekupus
#67649 Re: Ukrajina
To je zeza čovječe. Ironično sam postavio kao odgovor na ovu sliku o 596 miliona koje navodno ima, da pokažem da svako može napisati šta želi, ne znači da je istina.Samprotivsviju wrote: ↑22/03/2022 01:55 Ovo je komedija sta sve ljudi vjeruju![]()
Gledam ovu sliku gore frajer trilijarder ili sta vec![]()
Pa da drzi Amazon i Teslu zajedno ne bi zaradio ovolilo za 3 godine![]()
Cuj nezavisni strucnjaciZemljo otvori se
![]()
- ultima_palabra
#67650 Re: Ukrajina
Ovo je u rangu krimskih plaza...