Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fascinantan nam je skauting. Kada je prošle zime bila ona famozna kriza sa stoperima spominjao se Bremer iz Torina, u to vrijeme reklo bi se prosječan stoper. Evo ga, ove sezone hit lige u Calciu.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑14/03/2022 22:42
Fascinantan nam je skauting. Kada je prošle zime bila ona famozna kriza sa stoperima spominjao se Bremer iz Torina, u to vrijeme reklo bi se prosječan stoper. Evo ga, ove sezone hit lige u Calciu.
Zato su doveli ona 2 jadnika za 2 miliona kada ti gori na toj poziciji
saint_mirad wrote: ↑13/03/2022 16:15kiksace city u ovim malim utakmicama negde. nije niko ocekivao da im tot uzme 6 bodova, nije niko ocekivao ni da im soton otkine dva boda pa se desilo.
Ne radujte se unaprijed. Super kiks, ali valja u srijedu dobit. Nije bas da cekaju na svom terenu Norwicha. Jebena utakmica, Arsenal rastrcan.
Jos ako bez Salaha bude, a hoce 90%, bice jebeno. U kakvom god stanju Muhamed bio, veze na sebe 2 igraca.
BHF_Manijak wrote: ↑14/03/2022 23:00
Jos ako bez Salaha bude, a hoce 90%, bice jebeno. U kakvom god stanju Muhamed bio, veze na sebe 2 igraca.
Bio je u AXA-i danas:
Pretpostavljam teretana, solo treninzi ili tako nešto. Poznavajući njega ne sumnjam da će dati sve od sebe da bude spreman. Nagruhati ga i kakvim pain killerima ako treba...
Pa nije baš da smo bez opcija ako Salah ne bude igrao. A i njegov doprinos u zadnjih par utakmica je takav da ga neće biti teško zamjeniti.
Što se Arsenala tiče slična priča je bila i pred prošlu utakmicu na Anfildu pa znamo kako su se proveli. Totalno smo ih izdominirali, teže nam je bilo sa tim spomenutim Norvičem.
Mogao bi i Firmino od prve, nije ga odavno bilo, nedostaje svakako njegovog vica u igri. Mozda da odmore Mane i Salah.
Mada kako se sjecam ni Bobby nije nesto blist'o u onim utakmicama prije povrede, osim protiv Intera onaj gol. Ali hajde, bitno je imati opcije.
Ja sam prilično opušten kada je u pitanju ova utrka za titulu, do prije mjesec dana (ili malo više) nismo mogli ni razmišljati o tome tako da je ovo sad odlično ali city je i dalje u prednosti. Prvo, i dalje su ispred nas na tabeli, drugo imaju lakši raspored, treće mi idemo njima a i inače nam ne leže. Tek ako uspijemo da održimo 1-3 boda zaostatka do utakmice s njima onda postoji nada a ako ih pobijedimo onda kreće nervoza oko titule.
Mislim da sve ispod 4 trofeja ove sezone je neuspjeh
Nego, gledam raspored i stalno fali jedan mec i ovdje neko napisa da je ustvari mec protiv utd.
Sad ne znam je li to dobro ili lose sto igramo protiv njih
Da, Arsenal je bio odgođen zbog kupa. Sad izgleda malo nesretna ta odgoda jer su u dobroj formi, ali opet i mi smo u boljoj nego onda. Kako god ispadne, Arsenal je ekipa kojoj uvijek možemo zabiti nekoliko golova i očekujem atraktivan i otvoren meč. Za pobjedu će nam trebati puno bolja realizacija nego u proteklih nekoliko utakmica.