Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insaneinthebrain wrote: ↑13/02/2022 10:49
Juka podero Knickse sinoc. ubio ih skokovima. kakav preokret
E jbg podero
Ofanzivno ne igra dobro zadnje nekolike utakmice. Gledao sam tekmu sinoc.
Razumijem da mu je tesko igrati u ovoj ekipi, gdje se trenutno ne zna ko pije a ko placa, ali me cudi na ne moze biti kreativniji u reketu, kada je po kosem. Mislim da bi mogao biti mnogo bolji. On ima meku ruku, i pod kosem moze davati mnogo vise poena.
U ovom Portlandu, on kad ima loptu u reketu, on treba da sam zavrsava, a ne da dodaje ovim klincima. Trenutno bi trebao imati 20 suteva po utkamici, a on ima 10
insaneinthebrain wrote: ↑13/02/2022 10:49
Juka podero Knickse sinoc. ubio ih skokovima. kakav preokret
E jbg podero
Razumijem da mu je tesko igrati u ovoj ekipi, gdje se trenutno ne zna ko pije a ko placa, ali me cudi na ne moze biti kreativniji u reketu, kada je po kosem. Mislim da bi mogao biti mnogo bolji. On ima meku ruku, i pod kosem moze davati mnogo vise poena.
U ovom Portlandu, on kad ima loptu u reketu, on treba da sam zavrsava, a ne da dodaje ovim klincima. Trenutno bi trebao imati 20 suteva po utkamici, a on ima 10
.
+ Realno ne treba on prevoditi loptu i treba prestati sa svojim traljavim sutevima. Jaci je od 95% igraca i umjesto da ih ugura on onako traljavo baci, ko neki poluhorok. Čini da slabo rade na njegovoj ofanzivnoj igri. Sve se svodi da navuce udvajanje i da je izbaci na 3. Trebao je pojesti Knickse. Robinson recimo skace na svaki trzaj, a on to ne zna iskoristiti nego je baca na prvu. Taj je preslab, a on nikako da iskoristi pa da ga ugura. Umjesto da bude prva opcija on pomaze ostalim da se dokazuju. Sad je vrijeme da zaradi ugovor i postane vise od startera.
.
+ Realno ne treba on prevoditi loptu i treba prestati sa svojim traljavim sutevima. Jaci je od 95% igraca i umjesto da ih ugura on onako traljavo baci, ko neki poluhorok. Čini da slabo rade na njegovoj ofanzivnoj igri. Sve se svodi da navuce udvajanje i da je izbaci na 3. Trebao je pojesti Knickse. Robinson recimo skace na svaki trzaj, a on to ne zna iskoristiti nego je baca na prvu. Taj je preslab, a on nikako da iskoristi pa da ga ugura. Umjesto da bude prva opcija on pomaze ostalim da se dokazuju. Sad je vrijeme da zaradi ugovor i postane vise od startera.
Upravo to!!!
Onaj prvi sut sto je juce napravio na samom pocetku tekme, je bas t sto pricas. Umjesto da se gura dok ne dodje blize kosu, on baca loptu sa one udaljenosti, sto je tesko pogoditi. Ne mogu da vjerujem da nema trenera koji ce ga nauciti to, jer on ima sve potrebno. Nurkic nije panj.....
Onaj Hart sto im je dosao nije los. U odbrani dobar. Cini mi se da nije previse inteligentan, ali je agresivan i dobar defanzivac, a to im je falilo.
Ne znam da li bi volio da Nurk ode ili da ostane.
Onaj prvi sut sto je juce napravio na samom pocetku tekme, je bas t sto pricas. Umjesto da se gura dok ne dodje blize kosu, on baca loptu sa one udaljenosti, sto je tesko pogoditi. Ne mogu da vjerujem da nema trenera koji ce ga nauciti to, jer on ima sve potrebno. Nurkic nije panj.....
Onaj Hart sto im je dosao nije los. U odbrani dobar. Cini mi se da nije previse inteligentan, ali je agresivan i dobar defanzivac, a to im je falilo.
Ne znam da li bi volio da Nurk ode ili da ostane.
Uvjeren sam da će ganjati da ponovo potpišu Nurkića, prije svega što će biti daleko najbolja dostupna unrestricted opcija ako su ozbiljni da grade za budućnost. Idući najbolji centri koje mogu potpisati bez većih trade vratolomija su Ibaka i Tristan Thompson.
Meni je skills bio zanimljiv, pa donekle i trice. Definitivno nesto moraju mijenjati kad se radi o zakucavanjima. Bubam primorati najbolje igrače da učestvuju ili recimo organizovati glasanje, pa da izglasani moraju ucestvovati.
Sere što mu Pelinka nije htio udovoljiti i trejdati Russa i pick za Walla
Citam, dosta im je njegovog GM-ovanja, i kaze sad su ga ostavili da "trune u svom neredu" a onda se normalno i jednonogi Davis buni, jer su obojica kod istog agenta.
Treba trejdat obojicu na kraju sezone, pokupit pickove i mlade igrace i krenut u obnovu.
ja da glasam, poredak bi mi bio: 1. Embiid (10p) 2.Jokic (7p) 3.Giannis (5p) 4.DeRozan (3p) 5.Ja Morant (1p)
jedini koji su jos vrijedni pomena su LeBron i Luka vjerovatno
ja da glasam, poredak bi mi bio: 1. Embiid (10p) 2.Jokic (7p) 3.Giannis (5p) 4.DeRozan (3p) 5.Ja Morant (1p)
jedini koji su jos vrijedni pomena su LeBron i Luka vjerovatno
Moj MVP je DeRozan. Kako samo nekad podsjeća na Jordana.
Ali iskreno, Jokić je MVP. Mislim daj, lik igra neku drugu igru.
luka sinoc ubi lebrona u clutchu....tri napada rijesio protiv njega na kraju, bas je lebron propao sto se odbrane tice, prelos je
je li ima ikakvog nacina da se lejkersi spase, jer dugorocno ovo lici sa na dodatni potop buduci da nemaju first round pickova naredne tri godine