Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ariel wrote: ↑05/03/2022 20:29
Je li ovo ok brzina za premium paket? Vidim da je nekima puno vise
Pozdrav @Ariel,
Punu brzinu na Vašem paketu možete ostvariti uz direktno povezivanje računara ili laptopa sa modemom. Potrebno je da mrežni kabal bude standarda CAT 5e ili novijeg te da u računaru ili laptopu posjedujete gigabitnu mrežnu karticu. Kompanija Telemach garantuje punu internet brzinu i stabilnu internet konekciju na odabranom paketu isključivo uz direktno povezivanje uređaja i modema mrežnim kablom.
hvala na odgovoru, nazalost nema, tako da brzina preko kabla samo 94.20 mbps
Krokodajl wrote: ↑06/03/2022 14:56
Zbog čega je sa Total TV platforme uklonjena kanal UA TV a u dalje se emituju Ruski i Bjeloruski propagandnih kanali poput RT i Belarus 24?
Ne emituje se RT, ne znam gdje vidiš taj kanal. A ni UA TV nije uklonjen.
Last edited by fusion_ba on 06/03/2022 15:09, edited 1 time in total.
Krokodajl wrote: ↑06/03/2022 14:56
Zbog čega je sa Total TV platforme uklonjena kanal UA TV a u dalje se emituju Ruski i Bjeloruski propagandnih kanali poput RT i Belarus 24?
Pozdrav @Krokodajl,
Kanal UA TV je dostupan putem Total TV platforme na programskoj poziciji 616. Kanal RT se trenutno ne emituje putem Total TV platforme s obzirom da je satelit Eutetsal ugasio reemitovanje navedenog TV kanala.
player_ wrote: ↑05/03/2022 21:17
Moze i malo vise ja na telefonu sam uspio nagurat par puta kad testiram i preko 140mb na 2.4ghz i to preko telemachovog rutera ubee...
Sve zavisi od WiFi kanala i bandwidth-a, a kod mene je trenutno na 20 Mhz bandwidth i kanal je neki fiksiran davno, nisam ga dugo mijenjao, a mislim da ima već nekih preklapanja.
Stalno sam na 5 Ghz konekciji na svim uređajima.
Koristim ugl 5 GHz otkako su mi dali novi router tako da nisam odavno provjeravao kakvo je sad stanje , sinoć se spojio na 2.4 i izmjerio čisto radi testa i dobijem oko 110 Mbps , postavljen na kanal 10.
Očito su ovi TC bolji po tom pitanju , EPC3928s nije mogao prebacit 50 Mbps ni da se na trepavice nasadiš
@Telemach
zamolio bi da i meni dotegnete malo up ako već može , unaprijed zahvalan
warzone wrote: ↑07/03/2022 09:08
Za TM,
Moze li se ustimati kanal Cinestar Fantasy, brze ide zvuk od slike (resetovao EON box).
lp
Pozdrav @warzone,
Kolege su izvršile provjeru i u ovom trenutku ne postoje odstupanja u sinhronizaciji slike i zvuka na kanalu CineStar Fantasy. Zamolit ćemo Vas da pokušate ponovo restartovati EON box i izvršiti provjere.
warzone wrote: ↑07/03/2022 09:08
Za TM,
Moze li se ustimati kanal Cinestar Fantasy, brze ide zvuk od slike (resetovao EON box).
lp
Pozdrav @warzone,
Kolege su izvršile provjeru i u ovom trenutku ne postoje odstupanja u sinhronizaciji slike i zvuka na kanalu CineStar Fantasy. Zamolit ćemo Vas da pokušate ponovo restartovati EON box i izvršiti provjere.
billy organ wrote: ↑07/03/2022 09:17
Jel u ponoc dolazi HBO MAX da ga docekam skromno u krugu porodice ?
Pozdrav @billy organ,
HBO MAX servis će biti dostupan korisnicima od sutra 08.03.2022. godine. Trenutno ne možemo precizirati da li će usluga biti dostupna odmah u ponoć.
Sad su mi se javili iz Telemacha s punudom koja vrijeđa inteligenciju. 10 godina sam pretplatnik, upravo istekao ugovor za Trio Grande Extra i kaže meni žena imamo za vas "fantastičnu ponudu" da pređete na EON Premimu na 24 mjeseca i da godinu dana plaćam staru cijenu. I to je to. A stara cijena je za marku ili dvije manja od EON Premiuma. Kaže, ne može ona bolje od toga.
Last edited by rolacity on 07/03/2022 11:50, edited 1 time in total.
rolacity wrote: ↑07/03/2022 11:42
Sad su mi se javili iz Telemacha s punudom koja vrijeđa inteligenciju. 10 godina sam pretplatnik, upravo istekao ugovor za Trio Grance Extra i kaže meni žena imamo za vas "fantastičnu ponudu" da pređete na EON Premimu na 24 mjeseca i da godinu dana plaćam staru cijenu. I to je to. A stara cijena je za marku ili dvije manja od EON Premiuma. Kaže, ne može ona bolje od toga.
ako na EON smart tv aplikaciji napravim svoju listu kanala i postavim je kao primarnu na toj aplikaciji, hoce li se ta lista kao primarna automatski postaviti i na drugom tv (eon box)? meni bi trebalo da na jednom tv (smart tv app) otvara jednu listu, a na drugom (eon box) drugu.
nermin_t wrote: ↑07/03/2022 11:55
ako na EON smart tv aplikaciji napravim svoju listu kanala i postavim je kao primarnu na toj aplikaciji, hoce li se ta lista kao primarna automatski postaviti i na drugom tv (eon box)? meni bi trebalo da na jednom tv (smart tv app) otvara jednu listu, a na drugom (eon box) drugu.
Ako se ne varam, svaki uređaj pamti posljednju gledanu listu na tom uređaju.
Tako da ako si na smart tv aplikaciji gledao TV preko neke svoje favorite liste, to neće imati uticaj na eon box - on će pri pokretanju otvoriti listu koja je na njemu zadnja gledana. Isto važi i za mobilne aplikacije. Neka me neko ispravi ako griješim.