Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U Lukavici, imas ih na fb, mislim da se zovu Vegas carape ili nesto slicno
Lega carape
Bogami slabo ko u ovom gradu j..e! Sa ovima u istocnom sarajevu bio u nekom kontaktu ali brate predosadni. Ne mogu rezervacije, ne donose u grad osim nekom postom a u sa sam jos par dana i ne mogu tih komplikacija. Strasno me nervira da sam ja taj koji trazi opcije kako da kupim neki njihov proizvod. A oni na sve moje ideje ne i ne. Isto kao da su jedva docekali da im se ljubazno zahvalim. A nije im los katalog.
nego, ima li kakva opcija u gradu?
Bogami slabo ko u ovom gradu j..e! Sa ovima u istocnom sarajevu bio u nekom kontaktu ali brate predosadni. Ne mogu rezervacije, ne donose u grad osim nekom postom a u sa sam jos par dana i ne mogu tih komplikacija. Strasno me nervira da sam ja taj koji trazi opcije kako da kupim neki njihov proizvod. A oni na sve moje ideje ne i ne. Isto kao da su jedva docekali da im se ljubazno zahvalim. A nije im los katalog.
nego, ima li kakva opcija u gradu?
Ne znam kako im prodaja ide, ja reklamu vidjela...
Zar Lisca nema nista? Penti?
mayab wrote: ↑02/03/2022 05:59
Moglo je (odavno je već, kad sam to kupovao) u Electronic centru Otoka , u ul. Srđana Aleksića , gdje ugrađuju te Cobre...
Kobra se odavno ne nalazi kod Grasa sad su u Vogosci
morelSeLezat wrote: ↑05/03/2022 22:15
Naci ljetne odjece sad, sto muske sto zenske
Ima i sada majica kratkih rukava, šorceva...skoro sam u Orseyu baš to kupila, sačekaj kada prođe polovina mjeseca onda ide kolekcija za proljeće/ljeto.