Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ZonFon
#13376 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Odmaraju ga za evropske tekme 
- Charuga
- Globalni moderator
#13377 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nikada mi sa Malte nismo znali č i ć. Doduše, ove novije generacije su bolje po tom pitanju ...
-
Plunkett
#13378 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
To dovoljno govori o ostaku forumasa kad im je sumir glavna faca
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#13379 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
A tema sarajevski derbi nije otvorena... jel ovo prestalo biti derbi ili...
-
Plunkett
#13380 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa ono, pali su kurcu za usi, drze se tema oko ljubimaca pa zato i nema potrebe za temom 
- Maharadza
#13381 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma ko još prati ovu ligu... osim nas par budala?! 
-
F&N
#13382 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Znaci dosli smo u onu fazu "jebo nasu ligu"
- animus
- ZonFon
#13384 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma vratice se oni cim amerikanac dođe sa lovom.
#nikomtenedamo #radnickaklasa
#nikomtenedamo #radnickaklasa
-
Plunkett
#13385 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jos im ispade i fijasko sa kartama, svaki granap i portal dijele karte besplatno sada 
- Logovan
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13387 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sta bi sa temom "sarajevski derbi"?????
Uglavno kao i pred svaki derbi zelim da pobjedi bolji (Zeljo
), da bude odlicno navijanje, da bude odlicno sudjenje i da se poslije utakmice ne raspravljamo o potencijalnim sudijskim propustima nego cestitamo jedni drugima i opet zajedno u kafane do sljedeceg derbija.
Nekada je pred derbi sve vrvilo od clanaka u medijma a danas tu i tamo po koji. Unistili su BH fudbal i mnoge doveli do stanja kurcobolje za rezultatima klubova za koje navijaju. Ali dobro derbi je uvijek nesto posebno.
E sad onako procjena rekao sam odmah nakon prvog kola da mi Sarajevo izgleda odlicno u odnosu na prvi dio sezone. Dovelu su bas dobra pojacanja i po svoj prilici i kvalitetnog trenera. Zeljo izgleda izuzetno ambiciozno sa ni priblizno tako jakim pojacanjima ali ocito da je Sablja vratio timu volju za uspjehom. I kad je zadnji put sjedio na klupi dobio je puno igracki jace Sarajevo koliko me sjecanje sluzi. Medjutim Zeljo je i dalje veoma tanak u napadu i to bi mogao da bude veliki problem kao i u Mostaru jer prema onom sto se moze vidjeti ova dva "napadaca" sa svojim statistika i ne izgledaju bas kao neki napadaci.
Moja prognoza pobjeda Sarajeva ili nerjeseno a moja zelja naravno i uvijek pobjeda Zelje ali ponavljam u sva tri slucaja bez pomci sudija na bilo kojoj strani.
Uglavno kao i pred svaki derbi zelim da pobjedi bolji (Zeljo
Nekada je pred derbi sve vrvilo od clanaka u medijma a danas tu i tamo po koji. Unistili su BH fudbal i mnoge doveli do stanja kurcobolje za rezultatima klubova za koje navijaju. Ali dobro derbi je uvijek nesto posebno.
E sad onako procjena rekao sam odmah nakon prvog kola da mi Sarajevo izgleda odlicno u odnosu na prvi dio sezone. Dovelu su bas dobra pojacanja i po svoj prilici i kvalitetnog trenera. Zeljo izgleda izuzetno ambiciozno sa ni priblizno tako jakim pojacanjima ali ocito da je Sablja vratio timu volju za uspjehom. I kad je zadnji put sjedio na klupi dobio je puno igracki jace Sarajevo koliko me sjecanje sluzi. Medjutim Zeljo je i dalje veoma tanak u napadu i to bi mogao da bude veliki problem kao i u Mostaru jer prema onom sto se moze vidjeti ova dva "napadaca" sa svojim statistika i ne izgledaju bas kao neki napadaci.
Moja prognoza pobjeda Sarajeva ili nerjeseno a moja zelja naravno i uvijek pobjeda Zelje ali ponavljam u sva tri slucaja bez pomci sudija na bilo kojoj strani.
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#13388 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nekada sam zbog derbija danima imao stomačne tegobe
a sada sam navratio da se relaksiram i bar na trenutak odmorim mozak od crnjaka oko nas.
Želim i nadam se pobjedi Sarajeva ali ni Željo protiv Veleža nije ostavio loš utisak tako da može biti svašta.
Leotar i Sloboda su prilično tanki tako da ne mogu procijeniti pravu snagu Sarajeva.
Da igra Bodul ne bih imao dilemu.
Uzgred, koliku je kaznu dobio?
Želim i nadam se pobjedi Sarajeva ali ni Željo protiv Veleža nije ostavio loš utisak tako da može biti svašta.
Leotar i Sloboda su prilično tanki tako da ne mogu procijeniti pravu snagu Sarajeva.
Da igra Bodul ne bih imao dilemu.
Uzgred, koliku je kaznu dobio?
- armin071
#13389 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
I ovo sve reče čovjek koji ne čeka ni da utakmica završi a već postavi 5 slika i videa o “zaleđu” u kojem se nalazio npr. Ahmetović tj milimetar njegovog nosa…. Predviđam i danas kartonijadu jer će modni mačak nahuškati svoje “ratnike” da idu “u kost”. To je jedina “taktika” koju on može ponuditi. Nažalost u takvoj “igri” malo ćemo vidjeti onoga zbog čega ljudi dolaze na derbije… A kad vidim koliko Zrinjski bježi na tabeli nešto se plaho ne sekiram za rezultat.hrasno38 wrote: ↑05/03/2022 12:27 Sta bi sa temom "sarajevski derbi"?????
Uglavno kao i pred svaki derbi zelim da pobjedi bolji (Zeljo), da bude odlicno navijanje, da bude odlicno sudjenje i da se poslije utakmice ne raspravljamo o potencijalnim sudijskim propustima nego cestitamo jedni drugima i opet zajedno u kafane do sljedeceg derbija.
- agnostic_front
#13390 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nas hrasno uvijek pravedno pise o sudijskim greskama 
U KOST!
U KOST!
-
F&N
#13391 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Da malo zakuhamo temu
Ko plitak potok, uz mnostvo zutih i crvenih kartona kod susjeda.
Samo me strah ovog supka Kaljanca, svaki derbi kad nam je sudio, nesta nas je i zajebo.
Ko plitak potok, uz mnostvo zutih i crvenih kartona kod susjeda.
Samo me strah ovog supka Kaljanca, svaki derbi kad nam je sudio, nesta nas je i zajebo.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#13392 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Bice guravo, Bice 0:0

-
mirza_15
#13393 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kakav je to belaj na Grbavici?
Izgleda jedna osoba teže povrijeđena u nemirima?!
Bože dragi budala i glupih furki.
Izgleda jedna osoba teže povrijeđena u nemirima?!
Bože dragi budala i glupih furki.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#13394 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Picke strumpfovske!!!
Imas na GG.ba
Imas na GG.ba
- Raigor Stonehoof
-
mirza_15
#13396 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma realno ko ih je tjerao da ulete na teren? Žao mi momka koji je ostao i kojeg su iscipelarili, ali šta će on na terenu ispred južne tribine? I ono su pi... kojih se 30 okupilo oko jednog momka da ga šutaju, ali i ovi koji su utrčali su realno debili.
Last edited by mirza_15 on 05/03/2022 16:36, edited 1 time in total.
- emigrazione
#13397 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ova djeca nisu normalna, kakve su im ovo debilske furke, treba opet neko bez glave da ostane....a kad dobiju po guzici od drotova puni ih portali i novine sa masnicama i kmecanjem
- Raigor Stonehoof
#13399 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kaže idi s djetetom na utakmice... MRŠ stoko primitivna
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#13400 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma naravno, bjeze smrde po tribini kad su Horde krenule onda se zalijecu da cipelare.
Necemo mi Kosevo zadugo vidjeti....
Apsolutno sam protiv ovih akcijanja kuraca palaca, nedavno sam isto pisao kad su majmuni Javu napali.
Necemo mi Kosevo zadugo vidjeti....
Apsolutno sam protiv ovih akcijanja kuraca palaca, nedavno sam isto pisao kad su majmuni Javu napali.