kad se divovi tuku
mali narodi moraju pod stol
jel vladko maček to rekao?
jbg planetarni sistem koji je formiran nakon 1945. nije uopće na dobrim temeljima napravljen
jači tlači
1. zeljko komsicBlack swan wrote: ↑04/03/2022 10:29 ako mene pitate ko je kriv za ovu situaciju
1. svi oni koji su glasali za putina ikad
2. svi oni koji su sudjelovali u izmjenama ustava da ovaj doživotno vlada
3. svi oni koji su obećavali ukrajini kule i gradove
dakle putin i svi čelnici natoa i eu koji su lagali
jednonogi_Jack wrote: ↑04/03/2022 10:521. zeljko komsicBlack swan wrote: ↑04/03/2022 10:29 ako mene pitate ko je kriv za ovu situaciju
1. svi oni koji su glasali za putina ikad
2. svi oni koji su sudjelovali u izmjenama ustava da ovaj doživotno vlada
3. svi oni koji su obećavali ukrajini kule i gradove
dakle putin i svi čelnici natoa i eu koji su lagali
2. svi oni koji su glasali za putina ikad
3. svi oni koji su sudjelovali u izmjenama ustava da ovaj doživotno vlada
4. svi oni koji su obećavali ukrajini kule i gradove
dakle daleko najvise komsic
nesto malo putin i svi čelnici natoa i eu koji su lagali
čuj ovogBlack swan wrote: ↑04/03/2022 10:45
da jbg jeste smiješno ali i strašno istovremeno
kao i činjenica da se sudbina hrvatskoj naroda u bih opet odlučuje na istočnom bojištu
nevjerojatno
Kakav poziv?Blackjack21 wrote: ↑04/03/2022 10:57 Da li je još neko s foruma primio poziv na telefon iz Banja Luke?
Avion navodno trenutno nije bio u operativnom stanju.boshniak wrote: ↑04/03/2022 08:44Kako su ovako ostavili avion, zar je moguce da su toliko nespremno docekali ruse. Nacionalni aviopeijevoznik ukrajine je izvukao svoje avione na aerodrome u okolne zemlje. Vecinu u Rumunije, nije mi jasno da nisu mogli skloniti ovako bitan avion, ne samo ukrajincima vec cijeloj evropi.
OVO POD STICKY!!!!!!
Labudan ima.ocigledno dozvolu da lupa sta hoce.daddy-kool wrote: ↑04/03/2022 10:57čuj ovogBlack swan wrote: ↑04/03/2022 10:45
da jbg jeste smiješno ali i strašno istovremeno
kao i činjenica da se sudbina hrvatskoj naroda u bih opet odlučuje na istočnom bojištu
nevjerojatno
![]()
Nenormalno je primiti poziv i kad se javiš automatski prekine, kad nazoveš, automatsko javljanje bez ikakvog zvuka, kao centrala neka.namiami wrote: ↑04/03/2022 10:58kakav? Od koga? Sta je nenornalno primiti poziv iz bilo kojeg grada u Bosni i Hercegovini?Blackjack21 wrote: ↑04/03/2022 10:57 Da li je još neko s foruma primio poziv na telefon iz Banja Luke?
pusti ba labuda navija za ruje zbog covketa.lajkujMe wrote: ↑04/03/2022 10:21
Ne dovoljna, izgleda da su potrosili pametnu municiju, sad je i pitanje hoce li moci praviti novu jer je elem skupa a treba im cipova za to a ne mogu dobit cipove sad zbog sankcija.
Uglavnom su djelovali protiv tvrdih meta. I sad djeluju s dumb munitions ali im stvara problem da za upotrebu iste moraju letjeti nisko u domet Stingera.
Prestali su koristiti i one Ka helikoptere, stingeri efektivni kao u Afganistanu za vrijeme Sovjetske okupacije.
meni presmjesno da im Su30 ili 35 lete na max 500 metara visine.
Znas kad bi Amer spustio takvu skupu igracku ispod 10.000metara? Nikad! Rokaj iz daljine za to su Ameri poznati.
Rusi ko u Drugom svjetskom ratu s Il-10 pa saraj nisko haha
đe je ovaj krenuo
treba da te je sramota, i okani se šuplje o ratu u bih.DEMONIKA wrote: ↑04/03/2022 06:58lik je ono što rekoh, marioneta
nikada me nije sramota mog mišljenja
imaš li ga ti, za promjenu?
ja provedoh rat u sarajevu... i znam kako su se s nama igrali...i znam ko je platio ceh
ti ga gledao na tv pa iz nedođije ovdje tlačiš ljude o kojima ništa ne znaš i upireš prstom
idi ba pusti sebi kakav film i uživaj, mani se mene
Budapest
takvima kao ti i ne treba ništa poslati niti pomagati. ne vidiš dalje od svoje avlije. tipično zatucano promišljanje prosječnog bošnje.DEMONIKA wrote: ↑04/03/2022 07:32to spinovanje oko predaje ostavi za neuke, da ti plješću za dosjetke, jer ja nigdje to ne rekoh
ovi nemaju karadžića,
ove niko ne siluje, niti odvodi u logore, niti ih se sustavno granatira i ubija snajperima jer ih se želi istrijebiti
ovi imaju svu zaleđinu dok smo mi bili pod embargom
ovi su rusi kao što su i rusi rusi, a ne kao klaonica mržnje kod nas
a ti pročitaj štogod o Ukrajini, i sssr
i ponovo
da ti dočaram
sutra da se ovdje desi ukrajina niko nam ni pištolj nebi poslao
haj sad vozdra prijatelju, prijatelju![]()
Ili Budimpesta ali sad nekad bi trebao da uradi okret prema tamo.