Civilizacija je danas bukvalno ovo:

Civilizacija je danas bukvalno ovo:

Predrasudama?sherbett wrote: ↑03/03/2022 22:32Ne, ali znam da bi volio da na to mislim da se nasladjujes svojim predrasudama.jeza u ledja wrote: ↑03/03/2022 22:26
Sta hoces reci, da nije vec sada humanitarna katastrofa, ili da je zli Zapad primorao jadne Ruse da okupira Ukrajinu i pocne ubijati civile da bi se onda vojno umijesao?Jadni Ukrajinci, ne znaju sta ih se snaslo, glup narod kojim se manipulise.
![]()
Ocito ne znas sta je humanitarna intervencija, ali imas priliku obrazovati se
https://hrcak.srce.hr/34093
Naime, humanitarnu intervenciju autorizira Vijece sigurnosti, a ne forumasi klixa
Ja sam cuo St. Louis
Tuci Cernigov, tamo nema rusofilskog zivlja puno...jebo te bog, sravni sa zemljom kvart ko pola Grbavice I da ubije 5 civila. Taj mentalitet JNA oficira, tacno znas da sve to ima isti korjen, samo lansiraj Lunu da se osjecas mocno. Samo cekam kad se video uradci sa zarobljenicima kojima se daje vruce mlijeko i votka, pretvori u mlacenje s cim se stigne.
ovdje nekima gaće spadaju od ruskih nuklearnih raketa, isto kao da evropa i amerika nema isto.emmir1 wrote: ↑03/03/2022 22:27 Nato nikada neće se umiješati u sukob u Ukrajini.
Naoružavat će maksimalno Ukrajince i za njih je to win win situacija.
Zašto bi rizikovali nuklearne rakete po svojim gradovima.
Rusija trpi ogromne gubitke kako vojne tako ekonomske.
Putina uskoro očekuju veliki socijalni nemiri koje neće moći da zaustavi.
Ekonomija im se brutalno srušila u 7 dana.
Nato sada treba da šalje oružje i uzme kokice i gleda.
Stvarno i ja to kontam. Onakva mrznja i zvjerstvo je gore nego u ovom ratu brat bratu sedam puta.jeza u ledja wrote: ↑03/03/2022 22:45 Ne mogu ni pomisliti na sta bi licio nas rat da su cetalji imali/mogli cijelo vrijeme koristiti balisticke rakete i avione.![]()
Ovdje zacas sravnis kvart ko s poslom.
A to mislis nesto u fazonu Hrvati ovo ono?sherbett wrote: ↑03/03/2022 22:44Da, predrasudejeza u ledja wrote: ↑03/03/2022 22:35
Predrasudama?
Poznat mi je tvoj formuski opus na ovakvim temama.![]()
I meni i svima drugima.
Al moze ti se jbg.![]()
Posto ih ja nemam nego zelim nauciti i shvatiti drugi vid, tu sam
A ti i slicni tebi mene samo gledate kroz prizmu mrskih vam sunarodnjaka iz hercegovine
Ja nisam ta, ok?
I kakav je to opus molim te lijepo?
Gledam ih, iz istih knjiga su ucili.Romanija wrote: ↑03/03/2022 22:43Tuci Cernigov, tamo nema rusofilskog zivlja puno...jebo te bog, sravni sa zemljom kvart ko pola Grbavice I da ubije 5 civila. Taj mentalitet JNA oficira, tacno znas da sve to ima isti korjen, samo lansiraj Lunu da se osjecas mocno. Samo cekam kad se video uradci sa zarobljenicima kojima se daje vruce mlijeko i votka, pretvori u mlacenje s cim se stigne.
Hvala na prosjvjetljenjuemmir1 wrote: ↑03/03/2022 22:27 Nato nikada neće se umiješati u sukob u Ukrajini.
Naoružavat će maksimalno Ukrajince i za njih je to win win situacija.
Zašto bi rizikovali nuklearne rakete po svojim gradovima.
Rusija trpi ogromne gubitke kako vojne tako ekonomske.
Putina uskoro očekuju veliki socijalni nemiri koje neće moći da zaustavi.
Ekonomija im se brutalno srušila u 7 dana.
Nato sada treba da šalje oružje i uzme kokice i gleda.
Tuga... do prije 10 dana ljudi su zivjeli u ovim zgradama, radili, imali planove... sad je sve pepeo i rusevina a ljudi ko zna gdje... za ovo troje sto leze, znamo...