Jarane, nije tema...stanje u bosni ( embargo ke za cijeli Yu bio i prije hrkljusa kod nas) ne moze se poredit, i ne mjesaj to...sumirprimus wrote: ↑28/02/2022 11:16znaci sad se ne slazem nikako. imamo mi svojih aferima itekako, korupcija, i slicno, noGeneral War wrote: ↑28/02/2022 11:10
Dobro i sta ima BiH sa tim?
Sta kazu ameri u vezi BiH?
Kad je rusija priznala BiH a kad Ukraina?
Mi smo u sranju radi nas a ne radi rusa i amera.
sve vezano za nas rusi koce od pocetka od embarga, un rezolucija, do konkretne pomocii srbiji i rs. mislis da bi oni radili sto rade da nisu imali ledja i pomoc rusije?da nije rusije, srbija ne bi imala izbora, nego bi zajedno s nama vec bila u eu i nato. kuces dalje.
putin nas 3 prozva direktno u zadnjih 7 dana.
ameri nas upozoravaju da smo mi sledeci, pametnom dossta. pravit se budale dok i nama na prgu ne punke? trebal dalje?
ko me je kad formalno prizno mi nista ne znaci, ko sto mi ne znaci ni sto je mile formalno clan bh predsjednistva a separatista par ekselans koji je davno trebo bit iuhapsen! oko toga nema price.
vezano za temu,borba ukra je i nasa borba sad. ukri se bore i za nas. ko god zeli da razumije trenutnu situaciju razumije.
sve neutralno je podrska rusiji, na temu kontra ukra i kontra nas! jasno ko dan- sansa generacije! ko to ne vidi slijep pored oba oka- i kome smeta da se unormalnimo ko drzava. e zato je bitna ukrajina.
pozdrav domovini , pozrdav![]()
Nisu ukri pred Moskvom vec je obratno, kakva bolan sansa...a posebno kod nas. Hoces da se kladimo da Ameri ce opet da Srbiju vise gotive nebi li presli na drugu stranu nego BiH?
Lakse malo...pratis politiku, ali izbaci filtere.