Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na koje druge vojske misliš?
Imaju SAD, Izrael, Kina, Azerbejdžan, Turska...
Bilo koja vojska na svijetu.Čudi me ako su tako učinkoviti da ih nemaju druge vojske,a i samo se spominje taj turski dron.
Naravno da imaju i druge vojske.
Zapravo, Turci su i napravili svoje dronove zato što im Amerika nije htjela prodati svoje. Samo što su njihovo daleko najbolji.
Kinezi i Amerikanci imaju sopstvenu industriju dronova, a mislim da i Izrael sigurno ima svoje dronove.
Ova invazija Putina na Ukrajinu, siguran sam nema podršku ni 10 % stanovništva Rusije. To se može viditi i na načinu ratovanja ovih dana u Ukrajini, djeluju kao turisti u kolonama koje se vozaju Ukrajinskim ulicama, ne ubijaju civile i koliko vidim ne pljačkaju sem par izuzetaka i kao da im komanda uopšte i nije postavila jasan zadatak. Rat je stvarno sranje i Putin ovo treba prekinut što je prije moguće, ali porediti Ruse u ovom ratu i način na koji su Srbi ratovali protiv nas i Hrvata je stvarno nezamislivo.
Pa šta ti misliš, ima li ili nema aviona?
Znaš li kako radi Flightradar? Znaš li šta je transponder?
Što se tiče moje priče o Ferhadiji, to je osvrt na komentar ovog lika što šeta po centru Kijeva.
ne znam. zato i pitam.
Vidim da ne znaš, ali ne pitaš nego si se zaletio.
Treba otvoriti zasebnu temu "Ukrajina, teorije zavjere bre" , k'o onomad na covid-19, pa opetite tamo.
[/quote]
super, sada mi je kao malo jasnije, jos da mi objasnite i ovo sto sam maloprije pitao
Treba otvoriti zasebnu temu "Ukrajina, teorije zavjere bre" , k'o onomad na covid-19, pa opetite tamo.
super, sada mi je kao malo jasnije, jos da mi objasnite i ovo sto sam maloprije pitao
Bilo koja vojska na svijetu.Čudi me ako su tako učinkoviti da ih nemaju druge vojske,a i samo se spominje taj turski dron.
Naravno da imaju i druge vojske.
Zapravo, Turci su i napravili svoje dronove zato što im Amerika nije htjela prodati svoje. Samo što su njihovo daleko najbolji.
Kinezi i Amerikanci imaju sopstvenu industriju dronova, a mislim da i Izrael sigurno ima svoje dronove.
Prave ih mnogi pa i Srbija npr. ima vlastite dronove samo što su Turci nekako pogodili omjer uloženog i onoga što nudi. Vrlo ozbiljna "ratna igračka" za relativno malo para, relativno jednostavna obuk ai slično. Zato je i tražen a i funkcioniše, barem za sada.
mist wrote: ↑27/02/2022 19:02
Isprepadase ih ovi TB-2
Strašno, svi sistemi odbrane su uvezani sa Babraktarom. Čečenci ne znaju šta ih snašlo. Po noći i po danu ih roka odozga Bajro, pa onda navede artiljeriju da ih dokrajči. Nevjerovatan posao su odradili Ameri i Britanci. Ovaj rat rješava TB-2.
Svakakvih bisera ovdje. Ovaj biser ocekuje da na web stranici prati ruske borbene avione. Pa koja je smisao napada iz zraka ako ih tako mozes pratiti? I jos tvrdi da nema rata. Odsutnost mozga.
Zato sto se najvise koriste njih je najlakse dobiti.
Ameri su nivo vise i njih imaju smo bliski saveznici.
Izrael sa svojim dronovima samoubicama.
Apsolutno se ne razumijem u ratovanje niti me to zanima,ali ovo što Rusi rade tj. ovoliko tenkova poslati na ratište nekako mi zvuči zastarjelo kao da nisu odmakli od WWII
sunceKOtepsija wrote: ↑27/02/2022 19:14
Ne znam, pitaj njih.
[/quote]
rekoh, posto nema zapadne propagande da i ovo demistifikujemo...nista, znaci, be ova dva veseljaka