Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
They still have huge advantages and are having success in the south, but the Russian military is making basic mistakes and demonstrating poor small unit competence. The restrained strategy has also allowed the Ukrainian military to achieve successes, build momentum, and buy time.
Roblee
Nikakvo to trolanje nije. Ako svijet do sada nije razumio sa kakvim idiotom ima posla, neće nikad.
Idiota moraš udarati tačno onako kako on udara.
Napad na Bjelorusiju je napad na Rusiju.
Ništa manje, ništa više.
Jesi li za WWIII i nuklearnu apokalipsu?
Nije, ali bi bilo priblizno Putinovom napadu na Ukrajinu.. Bezveze se poteze ta tema.. Nerealno.. Ono sto je realno je da i Bjelorusiji ukljuce sankcije koje su Rusiji ukljucili ako otvoreno udju u rat..
sumirprimus wrote: ↑27/02/2022 15:48
Haman turci salju ukrima municiju i sve sto treba da bajre i dalje lete. Sve sto treba. Da se ne cudite pojedinim klipovima.
Zqnimljiv tursli zaokret.
Jedino je pitanje ko upravlja bajrama?
Upravljaju Ukri najvjerovatnije, ali nisu Bayre bitne, bitan je EW, najvjerovatnije su Turci stavili u pogon Koral i KASK i zato Rusi teško otkrivaju Bayraktare...
Naslovnica wrote: ↑27/02/2022 15:46
Napad na Bjelorusiju je napad na Rusiju.
Ništa manje, ništa više.
Pa dobro šta predlažeš po tebi? Ovo je isto kao kada banda uleti u banku i drži taoce i prijeti da će ih pobiti. Negdje se mora stati u kraj tome.
Ne predlažem ništa, ali bar ne pišem gluposti.
Izvini, ništa lično, ali de se dohavizaj i počni racionalno razmišljati.
Kakav ba napad na Bjelorusiju...
Haman turci salju ukrima municiju i sve sto treba da bajre i dalje lete. Sve sto treba. Da se ne cudite pojedinim klipovima.
Neko iz nekog kamioncica u ukrajini ili iz Turske direkt. Ja koliko sam citao, Ukrajinci su kupili 6 TB2 setova. Znaci nekih 18 komada ako sam ja dobro skontao. Jedan snima, drugi cilja, treci salje na bolji svijet.
Otto_13 wrote: ↑27/02/2022 15:37
Brko u Bjelorusiji ima sve vise svojih problema
bilo ih je na stotine hiljada do milion-dva na protestima pa ih je brko sve pohapsio i zatvorske kazne polijepio, lik je najveći diktator na planeti i on to ne ferma ni 2%
Ja mislim da ce on ubrzo morati okrenuti vojsku na njih a ne bi iskljucio i bjezati za rusiju
Slusao sam onog Petriuosa kako vec se preziva jedan od najjachih USA generala.
On kaze da ce u roku 2mjeseca Kina napasti Tajvan i pazi sad ovo..2026 ili 2027 ako Skotima ne dajunovi referendum i gore ce izbiti blody rat kako on kaze
Upravljaju Ukri najvjerovatnije, ali nisu Bayre bitne, bitan je EW, najvjerovatnije su Turci stavili u pogon Koral i KASK i zato Rusi teško otkrivaju Bayraktare...
Ja bih po gubicima i blamaži na terenu rekao da su oni već ubacili u 4. brzinu.
BTW Harkiv se drži
Kakva blamaza?
Trenutno su jedina vojska u Evropi koja ovo moze izvesti, dok imaju GDP Spanije.
Moram priznati da si u pravu.
Ne samo u Evropi nego u cijelome svijetu, jedina vojska koja može izgubiti preko 100 tenkova i preko 4'000 ljudi za malo manje od 48h
Valja i to znati
Pozz
Naslovnica wrote: ↑27/02/2022 15:46 Napad na Bjelorusiju je napad na Rusiju.
Ništa manje, ništa više.
Nije, ali bi bilo priblizno Putinovom napadu na Ukrajinu.. Bezveze se poteze ta tema.. Nerealno.. Ono sto je realno je da i Bjelorusiji ukljuce sankcije koje su Rusiji ukljucili ako otvoreno udju u rat..
Rusija i Bjelorusija su u savezu koji podrazumijeva da je napad na jednu članicu napad na sve članice.
Isto kao NATO.