Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mariella wrote: ↑26/02/2022 18:23
Uf, 25 za cizme, bas si ih potrefila Meni su farmerke za 7 KM vjerovatno najbolji ulov do sad Jos ih svi hvale
Ja sam oko Nove godine kupila Tom Tailor farmerke za 24 kerme Outlet u Bingu u Istocnom Sarajevu. Oni imaju super stvari, fakat vrijedi pogledati.
Azel mi je najdraze obici kad sam sama pa probiram. Jedino sto mi je off trenutno je sto imaju Massimo Dutti stvari a realno cijene su nabili, vise se isplati ganjati snizenje u MD. Ali ostalo super, sta sam Esprit stvari kupila, ihajhaj. Djeca kad su bila mala ona djecija roba kod njih bila super a bas jeftina. Nista mi draze nije nego kad vidim da im je stigla nova roba
Sram te bilo samo na sise mislis.
Best, best...
Jbg, naletim ovdje da gledam cipele, dok banujem rafalno i citam Ukrajina temu...ne ide multitasking nikako.
Znam da je off topic, ali je relevantno za ovu našu "konverzaciju"
dzejkej wrote: ↑26/02/2022 18:58
Ja sam oko Nove godine kupila Tom Tailor farmerke za 24 kerme Outlet u Bingu u Istocnom Sarajevu. Oni imaju super stvari, fakat vrijedi pogledati.
Azel mi je najdraze obici kad sam sama pa probiram. Jedino sto mi je off trenutno je sto imaju Massimo Dutti stvari a realno cijene su nabili, vise se isplati ganjati snizenje u MD. Ali ostalo super, sta sam Esprit stvari kupila, ihajhaj. Djeca kad su bila mala ona djecija roba kod njih bila super a bas jeftina. Nista mi draze nije nego kad vidim da im je stigla nova roba
I ove moje farmerke su Esprit A nisam znala za taj outlet, pogledam bas
Placem
Ma ja sam niska zena, fakat mi treba malo visine a one tupaste su mi sad bas bezveze. Spicaste volim kad spic nije predug, moze proci. Nisam do sada nizasta zapela onim spicom pa smatram da sam u safe zoni
Placem
Ma ja sam niska zena, fakat mi treba malo visine a one tupaste su mi sad bas bezveze. Spicaste volim kad spic nije predug, moze proci. Nisam do sada nizasta zapela onim spicom pa smatram da sam u safe zoni
Ja volim zaobljene
Haos
Suprotno od spic: Off-Spic
Vidi se da volis udobnost
E prve su mi prave papice, vjerujem da ih ne osjetis na nogama. To je ljepota
Ne znam zasto mi idu na fazon Game of Trones a to mi je cista suprotnost nogica koje su na slici kao kod djevojcice. Fale neke cool strample ili kozne tole i izgravirani mac koji viri negdje na uglu fotografije
dzejkej wrote: ↑26/02/2022 18:58
I ove moje farmerke su Esprit A nisam znala za taj outlet, pogledam bas
Ovaj outlet je super stvarno. Ja kad odem do PS u Tom samo produzim, imaju garazu ispod centra, ne naplacuju parking pa je bas ok doci do njih. Ja cesto odem da malo promahalam sta ima novo. A svakako pitati kad imaju full snizenje, bude i do 70 % snizeno.
Meni licno izgledaju bas kvalitetno. Imam osjecaj da ovaj model vizuelno produzi nogu.
Kakva li je ova peta? Da li je udobnija od klasicne. Nije visoka, sve izgleda bas taman.
Ovima je peta drugacija koliko vidim? Meni se ne svidjaju
Ovo uz nogu je nekako previsoko i strci. Kad se previje ljepse izgleda ali ovo mi je viska materijala. Bile bi idealne da su ukupne visine kao kad se previju.
Boja je malo prejaka za mene ali ovo bi se moglo iskombinovati uz neku cool torbu.
Ovo je neki moj izbor izmedju tupastog i spicastog za svaki dan. Evo vec godina dana da ih nosim i nisu se ni sekunde promjenile.
Vise su mi se svidjele smedje ali imam vec smedje gleznjarice i bezveze da duplam.
A evo sta mi se svidja kod smedjih. Model ni spicast ni tupast, gradacija boja, nije skroz jednobojna, ide uz nogu oko zgloba, ne mlatara.
Last edited by dzejkej on 26/02/2022 20:39, edited 2 times in total.