Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jah zato amerika nikog nije napala ni okupirala ni bombardovala ni drzavni udar izvela pa marionetsku vladu postavila
pa je postala svjetska sila. samo red rad i disciplina, nista globalna pljacka i slicno.
zato su vjerovatno svjetska sila.
joj kakvih neukih ljudi ima ovdje, pa ovako nesto izvale mirna duse
Ako ništa nisu kao zadnje terorističke falange prijetile uništenjem država i naroda Evrope i svijeta. Popi*am ti se na Putina.
Samo Trump je prijetio da ce zbrisati kompletan Iran sa lica zemlje ako se neko usudi samo vatromet ispaliti na americku vojnu bazu, nakon teroristickog smaknuca generala Sulejmanija i Mehdija Muhandisa na civilnom aerodromu u Bagdadu.
Nespin wrote: ↑25/02/2022 23:53
I za ove Bayraktare vjerujem da rade u punom pogonu, ali se o tome ne smije pisati i ne smiju se pokazivati snimci kao u ratu za Nagorno-Karabah da se Putler ne bi naljutio na Erdogana. Oni snimci spaljenih vojnika i kolona uništenih tenkova, to me nekako neodoljivo podsjeća na snimke iz Azerbejdžana. Mislim da je Bayraktar jebena igračka i da su Ukrajinci odlično pazarili.
Kolko su ih kupili?
Moćno da su Turci sklepali jednu od moćnijih igrački današnjice...
Last edited by 512MB on 25/02/2022 23:57, edited 1 time in total.
Ako ništa nisu kao zadnje terorističke falange prijetile uništenjem država i naroda Evrope i svijeta. Popi*am ti se na Putina.
Samo Trump je prijetio da ce zbrisati kompletan Iran sa lica zemlje ako se neko usudi samo vatromet ispaliti na americku vojnu bazu, nakon teroristickog smaknuca generala Sulejmanija i Mehdija Muhandisa na civilnom aerodromu u Bagdadu.
Doduse, nije imao muda za to...
Pa on je svakako vaš desničarsko-antivaxersko-ravnozemljaški predsjednik.
P.S Hvalio je danas Putina i okupaciju Ukrajine za neku vanabe desničarsku radio stanicu iz Texasa.
Last edited by Milenkov buraz on 25/02/2022 23:58, edited 1 time in total.
Maliodmene wrote: ↑25/02/2022 23:35
Pitam jos jednom, jel istina za onog pilota iz Ukrajine sto rusi avione fasista kao da su glineni golubovi?
Ne vjerujem da je istina, vjerovatnije čista propaganda za dizanje morala. Ipak, moguće je da su Ukrajinci od strane saveznika opskrbljeni nekim protiv avionskim sredstvima koja efikasno skidaju Ruske avione, a ovo se plasira kao ciljana dezinformacija da zavara trag. Slično su Englezi prosipali propagandu u drugom svjetskom ratu da jedenje mrkve poboljšava noćni vid i da zato uspješno skidaju avione Wermachta iznad kanala. Ustvari, Englezi su prvi počeli koristiti radar.
I za ove Bayraktare vjerujem da rade u punom pogonu, ali se o tome ne smije pisati i ne smiju se pokazivati snimci kao u ratu za Nagorno-Karabah da se Putler ne bi naljutio na Erdogana. Oni snimci spaljenih vojnika i kolona uništenih tenkova, to me nekako neodoljivo podsjeća na snimke iz Azerbejdžana. Mislim da je Bayraktar jebena igračka i da su Ukrajinci odlično pazarili.
Plus koliko je dvostruko ucinkovita igracka.
Kod jednih dize moral, a drugima ne da spavat jarane.
Mislio bih da im odgovara zajedničko partnerstvo sa Rusijom da ih zeznu i u evropi i na pacifiku.
Covjece je li ti znas kolika je ekonomska razmjena Kine sa Zapadom i kolike investicije sa Zapada idu u Kinu. Nekada ste me tako smijesni sa konstatacijama, odjebat ce Kina Zapad pa ce prodavati Rusima . Sta Rusi mogu ponuditi Kini?