Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zato što su im srpski portali inače glavni izvor informacija, pa tako i ovdje najviše prenose otamo, samo skinu one navijačke naslove sa Informera i sl.
Ludzak wrote: ↑24/02/2022 22:54
Kad se sjetim kad smo im na utakmici izviždali himu, i psovali im jer smo mislili da je naopaka ruska zastava zapravo srpska. I mi da nekoga podržavamo. I mi da o nečemo polemišemo. Al Bošnjo je to.
Zato što su im srpski portali inače glavni izvor informacija, pa tako i ovdje najviše prenose otamo, samo skinu one navijačke naslove sa Informera i sl.
Strani izveštači iz Ukrajine javljaju da bi glavni grad Ukraine mogao već večeras pasti u ruske ruke, prenosi sarajevsko Oslobođenje pisanje svetskih medija sa lica mesta.
Pozivajući se na informacije iz američkih službi, Bloomberg je objavio kako bi Kijev mogao pasti večeras. Zračna odbrana Ukrajine gotovo je sasvim razorena, tvrdi Bloomberg.
Glavni grad Ukrajine biće pod kontrolom Rusije u narednih nekoliko sati, tvrde izveštači sa terena.
Englezi su se pravo napalili. Eno i pozicija i opozicija hoce da mijenjaju zakone kako bi uzeli svu imovinu od oligarha i kako bi Rusiju totalno banovali za sva vremena. Hoce da direktno rade sa EU da uklone ovisnost o ruskom gasu. Ljudi su se upalili ko kutnjak. Ni ameri nisu ovako agresivni bili. Ni jedna druga evropska drzava nije bila ovako konktretna.
Borisu se nista bolje nije moglo desiti poslije politickog debakla sa bozicnim partijima u vrijeme lockdowna i zato sada laje koliko moze. Plus, izgovor da maznu lovu Rusima u Londonu... pa njemu je Bozic dosao ranije ove godine pravo! Ipak su Britanci navikli da pljackaju tudje... bez obzira cije su pare i jesu li mafija ili ne to se ne bi nikada desilo Americkim "biznismenima". Kada su Rusi donosili pare vrata sirom otvorena bila, pola Londona su im pokupovali i sad je vrijeme da se to anulira.
Slicno se desava i u Australiiji gdje je premijer u izbornoj dubiozi i on je poceo da laje nesta da se pokazuje... apsolutno nebitna drzava u svemu ovome. Ali zato kada donosis pare za pranje u kasinima ti otvaraju vrata da si ne znam ko... no questions asked.
Ludzak wrote: ↑24/02/2022 22:54
Kad se sjetim kad smo im na utakmici izviždali himu, i psovali im jer smo mislili da je naopaka ruska zastava zapravo srpska. I mi da nekoga podržavamo. I mi da o nečemo polemišemo. Al Bošnjo je to.
Gostomel!! Prva velika pobjeda! Prije sat vremena naši su očistili aerodrom od neprijatelja! Preživjeli ruski padobranci pobjegli su kroz šume i polja", napisao je Geraščenko, savj.miistra unutr.poslova)
Valjda nije propaganda!
Last edited by Porodice Foht on 24/02/2022 22:57, edited 1 time in total.
Zna ovo dijete vrlo dobro sta radi. Mani se te suplje o djecijoj naivnosti.
drug 16 dana logora kao regrut u jna u hrvatskoj, tačno boli ovo kad gledam
Sta je radio kao jna regrut u Hrvatskoj? Jednoj medjunarodnoj priznatoj drzavi u tom momentu? Tudji vojnik na tudjoj teritoriji tudje drzave. De ba ...
apsidejzi wrote: ↑24/02/2022 22:23
Englezi su se pravo napalili. Eno i pozicija i opozicija hoce da mijenjaju zakone kako bi uzeli svu imovinu od oligarha i kako bi Rusiju totalno banovali za sva vremena. Hoce da direktno rade sa EU da uklone ovisnost o ruskom gasu. Ljudi su se upalili ko kutnjak. Ni ameri nisu ovako agresivni bili. Ni jedna druga evropska drzava nije bila ovako konktretna.
Borisu se nista bolje nije moglo desiti poslije politickog debakla sa bozicnim partijima u vrijeme lockdowna i zato sada laje koliko moze. Plus, izgovor da maznu lovu Rusima u Londonu... pa njemu je Bozic dosao ranije ove godine pravo! Ipak su Britanci navikli da pljackaju tudje... bez obzira cije su pare i jesu li mafija ili ne to se ne bi nikada desilo Americkim "biznismenima". Kada su Rusi donosili pare vrata sirom otvorena bila, pola Londona su im pokupovali i sad je vrijeme da se to anulira.
Slicno se desava i u Australiiji gdje je premijer u izbornoj dubiozi i on je poceo da laje nesta da se pokazuje... apsolutno nebitna drzava u svemu ovome. Ali zato kada donosis pare za pranje u kasinima ti otvaraju vrata da si ne znam ko... no questions asked.
Krokodajl wrote: ↑24/02/2022 22:54
Izgleda i u Hersonu ide loše po Ruse.
Kako stvari stoje izgleda ni jedan aerodrom nisu uspjeli da zauzmu desantima, samim time i ove diverzantske jedinice koje su uspjele probiti kao i ove "blickrig" jedinice jednostavno nemaju logističku podršku, napravili su ogroman inicijalni prodor ali ogromna je Ukrajina da tek tako se drže linije i položaji, osim toga mislim da su debelo podcijenili Ukrajinsku vojsku i volju Ukrajinskog naroda da se bori.
Ja podrzavam ukre ko da su nas napali, no za nepun dan rusi stoje dobro. Za mnoge i sokantno dobro. Onaj. Upad helikopterima uz sami kijev je mooda do poda da se ne lazemo. Jis nista nije jasno. Mozda im je ovo taktika jer jos nisu sve bacili na ukre. Tek su poceli
Ukrajinci se drže dobro, amerikanci kazu da Rusi nisu jos ukljucili sve jedinice preko granice u borbu. Izglefa ima neko grupisanje u Bjelorusiji vjerovatno za upad u zapadni dio Ukrajine.
Direktor Roskosmosa zaprijetio da će srušiti ISS iznad Evrope i Amerike ako se pokusa Rusija iskljuciti
Sta je radio kao jna regrut u Hrvatskoj? Jednoj medjunarodnoj priznatoj drzavi u tom momentu? Tudji vojnik na tudjoj teritoriji tudje drzave. De ba ...
Medjunarodno je priznata 15.01.1992., a dotad su borbe sa JNA tamo zavrsene. Ne zamjeram nikom ko se tamo tada zatekao.
Porodice Foht wrote: ↑24/02/2022 22:57
Gostomel!! Prva velika pobjeda! Prije sat vremena naši su očistili aerodrom od neprijatelja! Preživjeli ruski padobranci pobjegli su kroz šume i polja", napisao je Geraščenko, savj.miistra unutr.poslova)
Valjda nije propaganda!
E dok ne objave video ovog ghostela nista vise kolko put lazna objava bi
apsidejzi wrote: ↑24/02/2022 22:23
Jbg. Doslo vrijeme da se uzmu ruske pare. Oligarhi maznuli pare od ruskog naroda a englezi uzeli pare od oligarha. Trecinu novca kojeg imaju drze u engleskim bankama. Sad to rece predsjednik opozicije u UK. Znaci, sutra mijenjaju zakon i uzimaju trecinu novca od oligarha. Ako to nije jebada onda ne znam sta jeste. Mnogi od njih ce biti ljuti na Putina.
Kako koji dan prolazi rujani ce biti u sve vecim govnima. Ako se ukrajina uspije odbraniti 10 dana, ovo ce biti katastrofa za rusiju. Odjebace ih sve drzave oko njih, a saveznici poput Srbije i RS-a ce podviti rep i cviliti.
Ko je, bolan, koga nahuško? Pričate ko da je riječ o djeci iz mahale: occcaaa miiii, brataaaa miiii kako te ložiiiiii, aaaa ne smijep mu ništaaa pitjkoooo
Ja nisam vidio da su ukrajinski tenkovi uletjeli u Rusiju, niti je igdje rečeno da će NATO braniti Ukrajinu.
Da če imdopremati pomoć jeste i to je rađeno. I radiće dok ovi budu mogli izdržati.
Meni je malo neugodno čitati ovakve djetinjaste postove. Navikao sam da tako pričaju ovi što pjevaju:
vladimire putine,
stavi nam ga među butine
Jer je teško opra dati ovo štose radi, pa sve izgleda imbecilno.
Ali spočitavati ukrajini što je htjela da ide svojim putem...
Istu, identičnu logika je ovdje zastupljena.
Ista.
Pa onda dobro razmislite o čemu i kako pišete.
Mi smo u istoj situaciji kao i oni. Ni tamo, ni 'vamo. Znaci pozivaju te, ali te ne primaju i tako ti stvaraju problem.
I sta se desi. Desi se invazija. Ko je najeb'o, a ko se izvukao?
Da, samo zbog NATOa je invazija. Nikako zbog toga što vlada više nije proruska.
De ba. Opravdavate siledžiju na ovaj način. Isti spika je i ona: ko nas bre zavadi.
Niko pička vam materina. Eto evropska zakednica i gordž buš stariji natjerali batka da kolje po grbavici.
Šta će jadan, inače ne bi, al kad je vidio svjetsku politiku, moro.
mislim da nemaš više od 16g ali eto nekas te, i nije moj drug nego ja a tebi se obratih sa drug mladi gospodine
misliš da su ova djeca u ukrajini tu svojom voljom, neki možda jesu ali većina nije, misliš da je mene neko pitao tada, malo empatije ti ne bi škodilo "de ba"