Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JohnnyS wrote: ↑24/02/2022 14:27
Ukrajina je nažalost izgubljena i prije prvog ispaljenog metka. Kad ti je prvi susjed tiranija predvođena despotom i nuklearnim oružjem, nemaš puno sreće.
Ali, bilo bi korisno da međunarodne policijske agencije popišu IP adrese svih ovih koji podupiru rusku agresiju, za par mjeseci ili godina to su petokolonaši koji će po Bosni, Hrvatskoj, bilo gdje možda praviti stvarne probleme
Vazna1 wrote: ↑24/02/2022 14:32
Tačno se vidi da ne gotiviš nijednu stranu.
Strašno je razočaravajuće da ima toliko ljudi pogotovo na ovom forumu da podržavaju Ruse.
Ne treba se uopšte zavarati da ijedna od ovih velikih sila iskreno brine za ove male ali porediti Ameriku i Rusiju je u najmanju ruku bolesno.
eto ja poredim, ta ista Amerika je bacila tone osiromasenog uranija na Kalinovik, Kosovo , juznu Srbiju...to je kao demoNkratija ??? sta li
I koje su posljedice tog osiromasenog uranijuma. Nemoj da se izlijeces prerano, jer jedan od najpoznatijih srpskih onkologa razbio i taj mit
Niko ne zna , ali au rusi nafarbali to na svu tehniku.
What does Z mean in Russian?
A number of other symbols were also reportedly seen on vehicles in Crimea, which was annexed by Russia in 2014. The “Z” marking, along with other symbols, are painted to communicate where the military units were headed shortly before deployment, according to military experts
HRVATSKI predsjednik Zoran Milanović oštro je osudio rusku agresiju na Ukrajinu i sastao se s čelnicima hrvatske vojske i obavještajnih službi, priopćeno je s Pantovčaka.
Auuu, pa šta je ovo?
Gdje je ona priča od neki dan, Zoki?
OSINTtechnical
@Osinttechnical
·
1m
Still seeing a lot of signs that the Ukrainians and Russians are trading blows in the north and east.
The south is a different story though, Russian forces are rapidly pushing out from Crimea.
nasjeveru i istoku se bore jos...
na jguu je druga prica ...
Ma to je isto kao da po klixovom forumu sudiš, evo pa kako su brojni ovi što konstatiraju, ljudi bi mislili da smo Krim 2
Pa vala ne znam bas...ja kad vidim da je o nekoj temi 10 clanaka na svakom komentar sa najbise lajkova za jednu stranu onda mi to dosta kaze
Pa takvi su najglasniji. Jebote, Ameri organizirali Oluju, oslobodili Gotovinu, prisilili Slovence da ne prave probleme za ulazak u NATO. Pa poslije Kosova ne znam da ima države gdje ljudi podržavaju Amere kao u Hrvatskoj
Strašno je razočaravajuće da ima toliko ljudi pogotovo na ovom forumu da podržavaju Ruse.
Ne treba se uopšte zavarati da ijedna od ovih velikih sila iskreno brine za ove male ali porediti Ameriku i Rusiju je u najmanju ruku bolesno.
eto ja poredim, ta ista Amerika je bacila tone osiromasenog uranija na Kalinovik, Kosovo , juznu Srbiju...to je kao demoNkratija ??? sta li
sumirprimus wrote: ↑24/02/2022 14:40
Oryx
@oryxspioenkop
·
1h
Russian equipment losses suffered during the invasion of Ukraine so far include:
1x T-80BVM tank
2x MT-LB AFVs
2x GAZ Tigr-M IMVs
1x Ka-52 'Alligator' attack helicopter
1x GAZ-66 truck
raste lista spisak gubitaka i troskova ruskog agresora, rasce jos uz sankcije, ici ce oni u devedesete polako, opet zapad u debeloj prednosti
Mislim da je bar 3 helikoptera (mozda ne svi KA-52) izgubljeno.
Bobi wrote: ↑24/02/2022 14:34
Dajte ljudi ne vrijedjate se medjusobno, jedni navijaju za jedne, drugi za druge..a štaš. Lagano.
Kakvo navijanje ba, suludi tiranin odlucio preko noci da mjenja geo-politicku sliku svijeta jer ljude smatra pacovima, kao i oni koji su prije njega sjedili u istoj stolici.
Nije ni on dobar, udario ga onaj zenicki smog pa ga pronosalo dobro
sumirprimus wrote: ↑24/02/2022 14:25
Operational information as of 14:00
From 5:00 to 24.02, the Armed Forces of Ukraine are conducting intense hostilities in the areas of the enemy's advance.
In the Black Sea Operational Zone, the Armed Forces of Ukraine use Bayraktar unmanned aerial vehicles.
Bobi wrote: ↑24/02/2022 14:34
Dajte ljudi ne vrijedjate se medjusobno, jedni navijaju za jedne, drugi za druge..a štaš. Lagano.
Kakvo navijanje ba, suludi tiranin odlucio preko noci da mjenja geo-politicku sliku svijeta jer ljude smatra pacovima, kao i oni koji su prije njega sjedili u istoj stolici.
Ma ok, ja govorim za korisnike foruma da se ne chastite medjusobno, tamo onamo hajd nekako .