Prema zapadnim ekonomskim analiticarima - Zapad bi gore prosao u slucaju sankcija Rusiji i Kini
e sad mozda ti bolje znas, sve je moguce
Prema zapadnim ekonomskim analiticarima - Zapad bi gore prosao u slucaju sankcija Rusiji i Kini
Vrijeme totalitarista, mnoge zemlje su u opasnosti.Kao što je Anne Applebaum napisala za The Atlantic, Putin i njegov uži krug dio su nove vrste autokrata, zajedno s čelnicima Kine, Irana i Venezuele - to su "ljudi koje ne zanimaju ugovori i dokumenti, ljudi koji samo poštuju čvrstu moć". Mnogi ljudi na Tajvanu su iz tog razloga u strahu zbog situacije u Ukrajini.
"Ako zapadne sile ne uspiju odgovoriti Rusiji, one ohrabruju kinesko promišljanje o akciji na Tajvanu", rekao je Lai I-chung, tajvanski dužnosnik. Ako svijet ulazi u eru u kojoj zemlje ponovno donose odluke na temelju svoje vojne snage, čeka nas velika promjena.
Tako su govorili za austriju i ceskuGandalfSivi wrote: ↑21/02/2022 21:05 Ja se opet (naivno) nadam da je ovo priznanje samo spasavanje obraza Putinu. Apsolutno je svjestan da ce mu zemlja biti ekonomski unistena u slucaju agresije, odavno zapad nije bio jedinstveniji, pa se mozda zadovolji ovim. Ono jako jako tesko, ali bas ce sranje biti ako napadne…
Pa nacrtali su jos u Daytonu!sumirprimus wrote: ↑21/02/2022 20:53 Slava ukrajini i za nadat se da ce sad zapad i ameri nacrtat liniju u pijesku i na balkanu za ruse i rusku politiku velikosrba
Gle srbina…Black swan wrote: ↑21/02/2022 20:46 Da i mi budemo jednom na pobjednickon strani![]()
Go go rusija![]()
![]()
Necemo pogreske ponavljati
Kisa pada ukrajina boljsevicka tvorevina propada
Vjetar piri rusija se siri
Koliko je dzamija oskrnavljeno u Rusiji a koliko u Evropi i Americi? Kada je neki Rus zapalio Kur'an? Daj mi jedan dobar razlog zasto ne bih podrzao Putina i stao na stranu globalista, rodno neutralnih politicara, Bila Gatesa, drzava nastalih na genocidu i ostale bagregeralt wrote: ↑21/02/2022 20:58 Mogu razumjeti ljude koji su bili na strani Asada na temama o Siriji. Manje od dva zla i tako to. Ne slazem se s njima, ali mi je rezonovanje razumljivo.
Mentalni sklop ljudi koji sada pruzaju podrsku Rusiji, a da nisu Rusi, srpski nacionalisti ili na platnoj listi ruske vlade mi je potpuno stran. Jedna drzava je krenula da gazi drugu i vi ste na strani onog koji gazi?
I prije nego sto mi neko krene to nabijati na nos, jednako sam bio protiv invazije na Irak.
Bojim se da mnogi u banjaluci i begesu ne znaju kako se crtaju linije u pijesku. Iskreno posle svega red bi biomeridiyan wrote: ↑21/02/2022 21:06Pa nacrtali su jos u Daytonu!sumirprimus wrote: ↑21/02/2022 20:53 Slava ukrajini i za nadat se da ce sad zapad i ameri nacrtat liniju u pijesku i na balkanu za ruse i rusku politiku velikosrba![]()
Nije on srbin on je četnik.Login77777 wrote: ↑21/02/2022 21:07Gle srbina…Black swan wrote: ↑21/02/2022 20:46 Da i mi budemo jednom na pobjednickon strani![]()
Go go rusija![]()
![]()
Necemo pogreske ponavljati
Kisa pada ukrajina boljsevicka tvorevina propada
Vjetar piri rusija se siri
Gdje bi prije zivio, u LA ili SochijuMehmedPasaMoric wrote: ↑21/02/2022 21:07Koliko je dzamija oskrnavljeno u Rusiji a koliko u Evropi i Americi? Kada je neki Rus zapalio Kur'an? Daj mi jedan dobar razlog zasto ne bih podrzao Putina i stao na stranu globalista, rodno neutralnih politicara, Bila Gatesa, drzava nastalih na genocidu i ostale bagregeralt wrote: ↑21/02/2022 20:58 Mogu razumjeti ljude koji su bili na strani Asada na temama o Siriji. Manje od dva zla i tako to. Ne slazem se s njima, ali mi je rezonovanje razumljivo.
Mentalni sklop ljudi koji sada pruzaju podrsku Rusiji, a da nisu Rusi, srpski nacionalisti ili na platnoj listi ruske vlade mi je potpuno stran. Jedna drzava je krenula da gazi drugu i vi ste na strani onog koji gazi?
I prije nego sto mi neko krene to nabijati na nos, jednako sam bio protiv invazije na Irak.
Hvala ti sto si se javio, taman da osvjezim foe listu.MehmedPasaMoric wrote: ↑21/02/2022 21:07Koliko je dzamija oskrnavljeno u Rusiji a koliko u Evropi i Americi? Kada je neki Rus zapalio Kur'an? Daj mi jedan dobar razlog zasto ne bih podrzao Putina i stao na stranu globalista, rodno neutralnih politicara, Bila Gatesa, drzava nastalih na genocidu i ostale bagregeralt wrote: ↑21/02/2022 20:58 Mogu razumjeti ljude koji su bili na strani Asada na temama o Siriji. Manje od dva zla i tako to. Ne slazem se s njima, ali mi je rezonovanje razumljivo.
Koji se kurac onda amer i englez (NAO) kurce na ruskim granicama i u okolnim drzavama?geralt wrote: ↑21/02/2022 20:58 Mogu razumjeti ljude koji su bili na strani Asada na temama o Siriji. Manje od dva zla i tako to. Ne slazem se s njima, ali mi je rezonovanje razumljivo.
Uvijek u Sochiju... Nisam musterija da izadjem na dejt sa djevojkom i odvedem je kuci da bih tek onda shvatio da joj je surla medju nogama. A ti ako jesi izvolisime_cipol wrote: ↑21/02/2022 21:09Gdje bi prije zivio, u LA ili SochijuMehmedPasaMoric wrote: ↑21/02/2022 21:07
Koliko je dzamija oskrnavljeno u Rusiji a koliko u Evropi i Americi? Kada je neki Rus zapalio Kur'an? Daj mi jedan dobar razlog zasto ne bih podrzao Putina i stao na stranu globalista, rodno neutralnih politicara, Bila Gatesa, drzava nastalih na genocidu i ostale bagre![]()
kao obicni radnik u Socijusime_cipol wrote: ↑21/02/2022 21:09Gdje bi prije zivio, u LA ili SochijuMehmedPasaMoric wrote: ↑21/02/2022 21:07
Koliko je dzamija oskrnavljeno u Rusiji a koliko u Evropi i Americi? Kada je neki Rus zapalio Kur'an? Daj mi jedan dobar razlog zasto ne bih podrzao Putina i stao na stranu globalista, rodno neutralnih politicara, Bila Gatesa, drzava nastalih na genocidu i ostale bagre![]()
Srbija?sumirprimus wrote: ↑21/02/2022 21:09 Freak show begins: Syria’s Al- Assad to recognize Russian-occupied Donbas.
Let me guess who goes next.
Red je da se krvoloci podrze, sledeci..