Je li ovo spisak neprezaljenih ljubavnika (samo jos Emil Vlajki fali)?
Zasto mi to radis voljena?
Nadam se da nisi nista imala sa onim Hrvatima is SNSD i SDS iz kluba Hrvata u Vijecu naroda PC. To bi me dotuklo.
Je li ovo spisak neprezaljenih ljubavnika (samo jos Emil Vlajki fali)?
Tog mišljenja je politički vrh u Sarajevu bio i u ratuemigrazione wrote: ↑19/02/2022 16:18 Danas bih im dao njihov kamenjar i neka se jebu ako im je to sreca u zivotu
Pa nije ovo ispuni mi zelju...sta sad ce srati i blokirati godinama jer ne mogu dalje od HIT-a da dobacesehohari wrote: ↑19/02/2022 17:30Tog mišljenja je politički vrh u Sarajevu bio i u ratuemigrazione wrote: ↑19/02/2022 16:18 Danas bih im dao njihov kamenjar i neka se jebu ako im je to sreca u zivotu
Ali neko hoće do Kobiljače sa jedne i Ivan Sedla sa druge strane
Dobro jutro Kolumboemigrazione wrote: ↑19/02/2022 17:45Pa nije ovo ispuni mi zelju...sta sad ce srati i blokirati godinama jer ne mogu dalje od HIT-a da dobace

Kako kojih pet ? HNŠ, ZHŽ, PŽ, SBŽ i HBŽ.....pa kad deset podijeliš na dva, dobiješ pet.....logično
Slazem se. Neka ostave Mostar, Stolac i sredisnju Bosnu i neka se odmah pripoje “matici”. Pravi hrvati su u Bosni, a ne na kamenjaru.emigrazione wrote: ↑19/02/2022 16:18 Danas bih im dao njihov kamenjar i neka se jebu ako im je to sreca u zivotu
Na Zapadu nista novo.
ko ? ja ?....ihhhh
Hvala dragom Bogu sto nije, realno tesko je naci gluplji i besmisleniji rat kao ovaj izmedju Bosnjaka i Hrvata....mozda onaj zbog neke fudbalske utakmice negdje u J. Americipobijediti HVO i staviti pod kontrolu čitavu srednju Bosnu.