Vala nije. Jučer jeo zeljanicu i sirnicu i obje vrh ko što su i bile. Meni su on u tom dijelu grada, i Bećiri na čaršiji top.morelSeLezat wrote: ↑14/02/2022 23:21 Je li se pokvarila sirnica kod "makedonca"? Nisam odvano jeo ni kod njega, ni pitu uopste, a tamo mi je bila vrh
U MM se fakat osjeti vegeta nekad, zavisi šta se jede, mada meni recimo ne smeta. Njihova pita mi je dobra. Divan na Šipu može, Lejla kod katedrale isto, Dervoz isto. Ne znam je li još radi Efes na Kovačićima? Nisam jeo od kako je korona zavladala, ali tamo mi je burek isključivo bio fantastičan isto. Neko je spominjao i ovu kod Robota Hrasno, jeo sam par puta i nije loše, mada su mi je nahvalili, pa sam očekivao više. Sad moram još te u Marka Marulića isprobati, da vidim vrijedi li
Bosna, Nagib i slični su za moj ukus precijenjeni. Bosna je čista tradicija i navika određenih ljudi koji su navikli tamo da jedu i kao nema drugdje takve. Svaki put kad me neko nagovori da odem tamo skontam da sam glup što nisam kontrirao, ali svaki put. Nagib već ima šta da kaže, nije to loše, ali nije vala ni da pričamo o najboljoj. Mada, ubiše posao i jedna i druga i tu nema priče.