Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nepass1 wrote: ↑17/02/2022 23:58
Pa pitala si sama ko
Hoces kupovati ili ne do tebe je, da mi ne kupujemo nebi bingo prodavao
Mislim da je obrnuto - sve što Bingo ponudi, mi pokupujemo, jer je "Bingo kralj dobrih cijena" A nama je to najbitnije
U moju kucu vitinka jos nije usla, nisam ni znao da ima u bingu
Manja jeste dok vlasnik nije poceo podrzavati mladica i ekipu. Sad ne postoji vise njegov proizvod za mene
U biti nista iz rs i ne kupujem, i bingov grasak ne kupujem jer se radi u srbiji
Ovo je neki problem tehnoloske prirode, drugi su se zalili da im se ta cokolada osjecala na zemlju medjutim ja registrujem blag okus budji. Znam da cokolada nije nejestiva ili pokvarena, zbog toga je bila pojedena a i protivnik sam bacanja hrane.
Onda povuces proizvode. Znam na koji okus budi mislis. Nije ugodan ni pozeljan niti zelim da ulazim u to da li je lose po moj stomak/crijeva.
Nisam platila okus budi.
Mogao si vratiti tamo gdje si kupio?
Mislim da je obrnuto - sve što Bingo ponudi, mi pokupujemo, jer je "Bingo kralj dobrih cijena" A nama je to najbitnije
Manja jeste dok vlasnik nije poceo podrzavati mladica i ekipu. Sad ne postoji vise njegov proizvod za mene
U biti nista iz rs i ne kupujem, i bingov grasak ne kupujem jer se radi u srbiji
nepass1 wrote: ↑18/02/2022 00:06
A pazi ti kretena, oni su morali staviti zastavu BH ispod jer su novac za ovo dobili na ime drzave i onda su stavili u negativu da bar nema boje na zastavi da se ne isti e. Koji su to moroni majko mila.
emirolini wrote: ↑18/02/2022 06:20
A pazi ti kretena, oni su morali staviti zastavu BH ispod jer su novac za ovo dobili na ime drzave i onda su stavili u negativu da bar nema boje na zastavi da se ne isti e. Koji su to moroni majko mila.
Ja sam iznenađen da koriste .ba domenu za stranicu
Čovjeku skupi ljudi iz Ilijaša, Podlugova, Breze, Visokog... predao aplikaciju za uvoz radnika iz Turske. Plata 350 eura, 6 radnih dana.
I onda njega i njemu slične nazivamo "domaći proizvod"
citroen xm wrote: ↑17/02/2022 19:06
Meni je prvom i interesantno i drago da isprobam proizvod neke nove domaće kompanije, pa i nastavim kupovati ako je dobar. Evo prvi se radujem povratku Laste na tržište zbog njihovih proizvoda po kojima su bili ranije poznati. Ali nisam neko ko štedi na hrani. Uštediću na odjeći i autu ako treba, na hrani neću. I neću da jedem nekvalitetan i neukusan proizvod samo zato što je domaći. Pustite tu šuplju.
Klas štrudle nisu kao nekadašnje Lastine, ali su trenutno najbolje na tržištu.
Koji je bio razlog zatvranja Laste?
Vileta pelene Takodje i pod Konzumovim brendom Lumpi. Puno bolje od Lidlovih Lupilu, npr. Violeta može u isti rang sa Pampersom.
citroen xm wrote: ↑17/02/2022 19:06
Meni je prvom i interesantno i drago da isprobam proizvod neke nove domaće kompanije, pa i nastavim kupovati ako je dobar. Evo prvi se radujem povratku Laste na tržište zbog njihovih proizvoda po kojima su bili ranije poznati. Ali nisam neko ko štedi na hrani. Uštediću na odjeći i autu ako treba, na hrani neću. I neću da jedem nekvalitetan i neukusan proizvod samo zato što je domaći. Pustite tu šuplju.
Klas štrudle nisu kao nekadašnje Lastine, ali su trenutno najbolje na tržištu.
Koji je bio razlog zatvranja Laste?
Vileta pelene Takodje i pod Konzumovim brendom Lumpi. Puno bolje od Lidlovih Lupilu, npr. Violeta može u isti rang sa Pampersom.
Prvi razlog zatvaranja, rat, drugi je bio što je zvečevo uletio kao novi vlasnik, koji nije imao iskrene namjere prema lasti.
Ovaj ćorluka je pametan, vjerujem da će nešto napraviti, pgromne pare je investirao.
Vidim da je Mepas preuzeo Kandit i Koestlin. Ko je vlasnik Kraša, Zvečeva, Podravke? Stranci, Konzum, država?
Violeta kao kompanija komotno može u isti nivo kao bilo koja njemačka kompanija.
Čuo sam da planiraju za radnike napraviti 50ak montažnih vikendica negdje u okolini Livna.
Ako Lastini proizvodi budu solidno kvalitetni, ja ću ih uvijek rado kupovati prije bilo čijih drugih proizvoda. Ne treba mi nikakva poboljšana ambalaža ni posebne reklame. Kupovala bih Lasta Desert i u onoj starinskoj kesici da su zadržali ono pakovanje. Za Lastine proizvode mogu reći da bi se kupovalo srcem.
Hakiz wrote: ↑17/02/2022 23:25
Volim ja muziku. I kupovao sam slušalice koje sam mogao priuštiti, do 50 KM. A onda sticajem okolnosti, kupim jedne od 200 Eura. Sada kada bih se vratio na one od 50 KM...
Naš problem je što nemamo slušalice kvaliteta onih od 200 Eura. Rijetko i onih od 50 KM. A one naše koje koštaju 50, realno vrijede 30.
Samo Sennheiser dolazi u obzir
Grado? Beyerdynamics? Audeze? Shure? AKG? Sony? Bose? Ultrasone? I tako dalje.
Čovjeku skupi ljudi iz Ilijaša, Podlugova, Breze, Visokog... predao aplikaciju za uvoz radnika iz Turske. Plata 350 eura, 6 radnih dana.
I onda njega i njemu slične nazivamo "domaći proizvod"
Fukara. Ali ova država mu je omogućila to i i dalje radi na tome da se ljudi bliski vlasti enormno bogate. Ko jebe ljude, neka umru od gladi, i onako i mrtvi mogu glasati za tu istu vlast. A mogu i pobjeći iz zemlje, ko ih jebe kad nisu naučili da kradu.
I onda se ovde jave "patriote" koji ili lože nas ili što je još gore zavaravaju sebe.
emirolini wrote: ↑18/02/2022 06:20
Ja sam iznenađen da koriste .ba domenu za stranicu
Neka svako uradi ono sto je do njega, do mene kao kupca, je da podrzim domace proizvodjace.
Ne dolazi u obzir da one sto rade na blokadi i raspadu Bosne nagradim kupujuci njihove proizvode.
Snake Eyes wrote: ↑18/02/2022 13:56
Neka svako uradi ono sto je do njega, do mene kao kupca, je da podrzim domace proizvodjace.
Ne dolazi u obzir da one sto rade na blokadi i raspadu Bosne nagradim kupujuci njihove proizvode.
Samo DOMAĆE dolazi u obzir.
Ne mora se nužno uzimati baš sve domaće, ali se treba potruditi da se alternative nađu u proizvodima
koji se ne uvoze iz Srbije i Hrvatske. To recimo ja pokušavam da radim.
Kras je otisao u 3 pm. Pivac ga kupio i napravio jos gore. Trebaju napraviti konsolidaciju asortimana pa vidjeti sta trebaju ugasiti a sta nastaviti jacati.