Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj ovo je sad misterija
Ja imam ovaj Moja TV net 4 mislim i max deklarisana brzina je 50/8 i to stvarno i imam. Podnosii 2x zahtjev za 100/10 i navodno nemam mogucnosti...
Sad bih radio presao na ovaj paket M ili L, ali nemam mogucnosti... Ali bitno je da ce poskupiti 2,5 KM, a ja manje vise necu dobiti nista
Mislim nista mo te 2.5 KM ne znace, ali eto... Zelim 200/20
Dozvoljen je raskid bez penala samo onima koji su uzeli neke benefite, svi ostali ne mogu tek tako raskinuti ugovor. Oni koji su kupili nešto od partnera plaćaju ostatak duga odjednom, dok oni koji su kupili uređaj od telekoma ne mogu raskinuti ugovor bez plaćanja penala.
Bindesliga bude redovno tamo na zacelju...SK8,SK9 i to nema ni komentatora.
Totalno su unistili jednu od najgledanijih liga do sada...dok je bilo na eurosport,uzivancija bila a i komentatori dobri.
zippoo87 wrote: ↑16/02/2022 17:19
Totalno su unistili jednu od najgledanijih liga do sada...dok je bilo na eurosport,uzivancija bila a i komentatori dobri.
Ovo sada ne mozes ni upratiti...cirkus teski.
One utakmice bundes lige što valjaju puštaju po svom dobrom običaju na SK HD i na Nova sportu, kanalima koje drugima nisu dali
Kako je to bila uživancija na Eurosportu,kada su prenosili samo 4-5 mečeva po kolu?
Ne treba ništa izbacivati, nego ubacivati TV kanale.
Sklapati ugovore gdje će svi korisnici plaćati ubacivanje kanala, naročito sportskih. Malo je ovo što imamo.
Moja tv net 1 je bila 36 KM.
Šta ima veze što će penzioner koji ne prati sport plaćati više.
Da li se kod prelaska na ove nove pakete u toku trajanja ugovora smatra da si stari ugovor raskinuo a novi kreće od datuma kad si prešao na novi paket, ili ugovor važi do datuma do kojeg je i bio potpisan prije prelaska?
-Chesterfield- wrote: ↑16/02/2022 18:24
Ne treba ništa izbacivati, nego ubacivati TV kanale.
Sklapati ugovore gdje će svi korisnici plaćati ubacivanje kanala, naročito sportskih. Malo je ovo što imamo.
Moja tv net 1 je bila 36 KM.
Šta ima veze što će penzioner koji ne prati sport plaćati više.
Koliko je bilo tv kanala i koliko ih je bilo u HD?
U tom periodu, konkurencija tvrdi, da je MojaTV televizijska komponenta bila bez profita uz cak gubitak novca ( ~2017 )
Del_Boy1 wrote: ↑16/02/2022 18:39
Da li se kod prelaska na ove nove pakete u toku trajanja ugovora smatra da si stari ugovor raskinuo a novi kreće od datuma kad si prešao na novi paket, ili ugovor važi do datuma do kojeg je i bio potpisan prije prelaska?
Ako pređeš na novi paket onda ti se nastavlja ugovor od starog datuma.
Kako je to bila uživancija na Eurosportu,kada su prenosili samo 4-5 mečeva po kolu?
Pa dovoljno...bili derbiji.
Ja sada nisam derbi jos pogledao na SK kanalima...jer pustaju na drugim kanalima ,koje konkurencija nema...bezobrazluk teski.Kada ce skontati da se napredak ne ostvaruje supackom politikom ...obdje mislim na UM,tj Tm.
febo_acm wrote: ↑16/02/2022 18:13
Ma ona dva lika lupali kao da su u kafani
Oni su bili najjaci...jedan navija za Bayern,drugi za Borusiju i onda se fajtaju.
Del_Boy1 wrote: ↑16/02/2022 18:39
Nekako mi to nije definisano, moglo bi se desiti da to bude kao novi ugovor, sa nova 24mj. obaveznog trajanja, i šta bi se u tom slučaju desilo sa dodatnim STB-om, kojeg trenutno ne plaćam, jer je benefit starog ugovora.
Nekako mi to nije definisano, moglo bi se desiti da to bude kao novi ugovor, sa nova 24mj. obaveznog trajanja, i šta bi se u tom slučaju desilo sa dodatnim STB-om, kojeg trenutno ne plaćam, jer je benefit starog ugovora.
Logika mi kaže da će biti kao i kada prelaziš na veći paket tokom ugovorne obaveze. Ostaje stari ugovor i benefiti ali te prebace na veći paket.