Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑12/02/2022 20:31
Tijelo deformisano od lose hemije i nepravilnih treninga. Ovo bi sve bilo nesposobno za sluzenje vojske u Jugoslaviji, eto kako su zajebani...
glume bracu muslimane...
Zbog ovakvih pozelim da im malo zapuca...k'o sto je nama pucalo...
ovo stvarno nije neka doskočica,
u kasarni Jna od hiljadu vojnika nemoguće je bilo zamisliti vojnika sa ovakvim tijelom, nema te regrutacije na kojoj bi prošao.
čime se tako opasno šopaju?
BadBoy wrote: ↑12/02/2022 21:40
Znam ja šta je vozio i šta to auto može ali mi je nevjerovatno da je u onoj ulici uspio nabrat toliko... A kontam da pri tim brzinama smrt nastupa na licu mjesta...
Ma nije mogao ondje voziti brže od 80-90, ona krivina je baš oštra i nepregledna. Auto je teško, da je Porše sto puta. I da je sastavio to dijete pri brzini od 100km/h ili sličnoj, nema šanse da bi preživio.
BadBoy wrote: ↑12/02/2022 21:40
Znam ja šta je vozio i šta to auto može ali mi je nevjerovatno da je u onoj ulici uspio nabrat toliko... A kontam da pri tim brzinama smrt nastupa na licu mjesta...
Ma nije mogao ondje voziti brže od 80-90, ona krivina je baš oštra i nepregledna. Auto je teško, da je Porše sto puta. I da je sastavio to dijete pri brzini od 100km/h ili sličnoj, nema šanse da bi preživio.
Isto I ja mislim... I na 80 je već teška havarija za pješaka
animus wrote: ↑12/02/2022 21:11
Prije par sati na onom novom putu izmedju Binga i Grasa vozim i na kraju Grasa mi se upali crveno svjetlo. Stanem i par auta u mojoj traci. Pocinju pjesaci da prelaze put jer je sada za njih zeleno. U to momentu ide dzip iz pravca Otoke i svira pjesacima. Sreca jedan koji je vec bio na pjesackom se vraca na trotoar prije nego sto je taj dzip proletio pored nas. Gledam u semafor jos jednom i ne mogu da vjerujem. Nije proslo ni 24 sata od strasne nezgode a ponovo ista situacija.
Samo utoku nosati sa sobom za nedaj Boze. Ove papke mozes samo silom zaustaviti
Ovo je uobicajeno da se pjesacima ne staje na zeleno. Meni nije jasno kako policija to ne kaznjava. Nemoguce da se ne primjecuje da vozaci ne daju prednost pjesacima na pjesackom, na zelenom! To je u Sa postao adet izgleda. Odes u Istocno Sarajevo, vozaci uredno staju.
Mene je lik jednom gadjao letvom iz auta jer ja kao pjesak njega nisam propustila na pjesackom.
edit: takodjer, taksista na Marijin Dvoru kod Alte od Unitica me zamalo udario jer ja nisam njemu htjela stati na pjesackom i na moju sokiranu facu je samo rekao "jedna manje". al je promijenio pricu kad sam se odmah obratila policajcima kod crkve na M. Dvoru.
Last edited by ljubicasti limun on 12/02/2022 22:21, edited 1 time in total.
Cuj ovog delegata svima nam se moze desiti
Svima nam se moze desiti da ubijemo felgu na ivicnjaku ili razbijemo plastiku negdje na nekom prcastom parkingu nehotice ili ogrebemo,ali da divljamo u jebenom poršeu na usranom mjestu gdje imas školu,2 stanice,jebeni centar grada gdje ne mozes kako treba ni 3com voziti to se zdravom mozgu ne moze desiti samo umobolnicima poput benje i benja kockoglavih
Zbog ovakvih pozelim da im malo zapuca...k'o sto je nama pucalo...
ovo stvarno nije neka doskočica,
u kasarni Jna od hiljadu vojnika nemoguće je bilo zamisliti vojnika sa ovakvim tijelom, nema te regrutacije na kojoj bi prošao.
čime se tako opasno šopaju?
Zasto nije ? Kad je moglo nama sto ne bi i njima. Sto bi to ikoga zalili i stitili
vjeshalica wrote: ↑12/02/2022 22:18
Cuj ovog delegata svima nam se moze desiti
Svima nam se moze desiti da ubijemo felgu na ivicnjaku ili razbijemo plastiku negdje na nekom prcastom parkingu nehotice ili ogrebemo,ali da divljamo u jebenom poršeu na usranom mjestu gdje imas školu,2 stanice,jebeni centar grada gdje ne mozes kako treba ni 3com voziti to se zdravom mozgu ne moze desiti samo umobolnicima poput benje i benja kockoglavih
Živio sam tu poslije Vojničkog polja..tamo od mislim sredine '95. do kraja rata u Papagajci. Tad nije trola ni radila..Zajebana ulica zbog pjesaka...Tu je i srednja skola, gore iznad Mjedenica, tamo preko Drvenije osnovna skola Safet Beg Basagic, tramvajska stanica preko mosta..Dusu dalo za udarit pjesaka...Covjek mora biti budala da tu brzo vozi..
dječak sa šibicama wrote: ↑12/02/2022 19:36
Jeste uzasno losa gluma, ali najjace je kad ga frajer patosira.
A vidi ovog Omara, kakav retard jbt, od onakvih roditelja.
Ko su mu roditelji
Gospoda, otac Enver je bio jako dobar novinar, knjizevnik, znao sam ga licno radio je dugo godina sa mojom starom. Gospodin covjek.
Mama mu je bila Nadja, takodje novinarka ali na tv sa dakle tv novinarka, bila je dugo godina urednica dokumentarnog i djecijeg programa, snimala dokumentarce i tako to.
Kako na osnovu fotografije može neko, pogotovo ako nije stručnjak iz te oblasti, zaključiti koliko brzo je vozio? 60, 80, 150, 200?
Na osnovu zaustavnog puta. Ako mu je trebalo da se zaustavi oko 40m, znaci da je vozio oko 100 km/h.
Da je vozio 50, stao bi nakon 20m.
To nije bilo moje pitanje/komentar.
Forumaši su o brzini zaključili na osnovu fotografije štete na automobilu, ne na osnovu izračuna dobijenog mjerenjem zastavnog puta uzimajući u obzir masu automobila, snagu kočenja, trenje guma, hrapavost kolovoza itd.
Dakle, kako forumaš na osnovu fotografije razbijenog prednjeg dijela automobila može zaključiti kojom brzinom je voženo?
Možda je vozio brže od zaključene brzine "dobijene" gledanjem u monitor?
_BataZiv_0809 wrote: ↑12/02/2022 20:40
Ko su mu roditelji
Gospoda, otac Enver je bio jako dobar novinar, knjizevnik, znao sam ga licno radio je dugo godina sa mojom starom. Gospodin covjek.
Mama mu je bila Nadja, takodje novinarka ali na tv sa dakle tv novinarka, bila je dugo godina urednica dokumentarnog i djecijeg programa, snimala dokumentarce i tako to.
On je izrod.
Sto je izrod,ne pusta ih on nego drzava i rupe u zakonu,da nije omara bio bi neko drugi.On samo radi svoj posao.
Na osnovu zaustavnog puta. Ako mu je trebalo da se zaustavi oko 40m, znaci da je vozio oko 100 km/h.
Da je vozio 50, stao bi nakon 20m.
To nije bilo moje pitanje/komentar.
Forumaši su o brzini zaključili na osnovu fotografije štete na automobilu, ne na osnovu izračuna dobijenog mjerenjem zastavnog puta uzimajući u obzir masu automobila, snagu kočenja, trenje guma, hrapavost kolovoza itd.
Dakle, kako forumaš na osnovu fotografije razbijenog prednjeg dijela automobila može zaključiti kojom brzinom je voženo?
Jedan od forumaša je postavio sliku sa Google mapa gdje je zaustavni put cca 35-40m. To je brzina 80-100 km/h. Nisam vidio da je neko stavio slike stete na autu
Toffee karamela wrote: ↑12/02/2022 22:27
jel ovo Gašijeva porodična kuća na Ćemaluši???
gle ureda sa kamerama...brude u službenoj audijenciji radi ugovaranja poslovne saradnje
Mislim da je ovo moja mahala.
Krizanje Pehlivanuse i Potoklinice.
Jeste,nadgleda sve ulice oko kuce. Toliko se sigurni osjecaju. On je dugo u zatvoru,moguce da je i odlezao svoje. Nadzire privatno igraliste koje su zaposjeli kad su preko noci poravnali staru kucu nekom srbinu i tako sebi napravili igraliste, da im se djeca mogu bezbrizno igrati. Ima tu nize, kod jedne razrusene stare zgarde i šljunkasti parking. I to je njihovo. Kupili ljudi..
Jedan od forumaša je postavio sliku sa Google mapa gdje je zaustavni put cca 35-40m. To je brzina 80-100 km/h. Nisam vidio da je neko stavio slike stete na autu