Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
seln wrote: ↑12/02/2022 15:24Ne prdi, djuturume, vec postavi pravi link, ako hoces da ti neko vjeruje.
Ono kad vise ne mozes, pa ti jedini erigirani ud postane Putin...
Otac mi možeš biti a lažeš kao pas.
I gdje ti je Jose Mujica na avataru? Šta je bilo, šta se desilo?
Sta, tebi 20 godina?
Izvini onda, zbilja ti mogu biti otac.
I kakav Mujica? Mani brlje, skodi ti.
seln wrote: ↑12/02/2022 15:31
Sta, tebi 20 godina?
Ne petljaj, godinama si imao Mujicin avatar. Godinama. Očigledno si đuturum kad ne vidiš da sam ispod Moskve, 1997, postavio snimak The Prodigy turneje u Rusiji iz 2016.
seln wrote: ↑12/02/2022 15:31
Sta, tebi 20 godina?
Ne petljaj, godinama si imao Mujicin avatar. Godinama. Očigledno si đuturum kad ne vidiš da sam ispod Moskve, 1997, postavio snimak The Prodigy turneje u Rusiji iz 2016.
Skoncetriši se pa repliciraj.
A ti si ocigledno fakat balav, jer bas onako djecje tjeras inat.
I dolazi li u taj svinjac od grada jod neko osim Podriga?
A ti si godinama kao avatar imao nekog havera koji ga pusi... pa?
seln wrote: ↑12/02/2022 15:41Ma ne mogu salonske price, pa po cijenu bana.
Tako cemo opet stici do tacke kada ce Bloo mene banovati, a cheliju reci "ne-ne".
To "salonac" okači mačku o rep, to sve i da hoću ne mogu biti.
Šta bi sa Mujicom? Jesi li ga imao ili sam te pomješao sa nekim? Evo, reci, vjerovaću ti.
Ono kad se hvališ da ti britanski i američki bendovi dolaze u državu. Da dokažeš tačno koju poentu?
Dolaze jer su slobodni ljudi, i imaju pravo da idu gdje god oni misle da trebaju ići. A sad pročitajte kako se Putin obračunava sa Rusima po Zapadu koji su protiv njega.
sumirprimus wrote: ↑12/02/2022 15:37
Ameri i ne kriju da pokusavaju zajebat putinov false flag masovnim objavljivanjem informacija o iminentnom napadu..
ili pokusavaju sami izvesti false flag a unapred pripremaju teren da optuze Rusiju za to
Ameri i ne kriju da pokusavaju zajebat putinov false flag masovnim objavljivanjem informacija o iminentnom napadu..
ili pokusavaju sami izvesti false flag a unapred pripremaju teren da optuze Rusiju za to
Da? I ono obaranje aviona iznad Ukrajine su uradili amerikanci i optužili "mirotvorne" separatiste.
Pazi ovo je toliko jednostavno da odbijam da vjerujem da ne kontas mo ruske propagande.
Doduse gori ja..
Citav sistem kleptokratije se vrti oko jednog covjeka. I sta god uradi i koliko god proba kupit jos godina jedno je sigurno, majku prirodu jos niko prevario nije. Bolji dani za ruse i njihove susjede dolaze prije ili kasnije.
Zanimljivo bi bilo ovde zalijepit redom ove oko putina pa i njeg samog gdje im Se skoluju zive i rade clanovi porodica i familije. U to se ubraja i lavrova ljubavnica
seln wrote: ↑12/02/2022 15:41Ma ne mogu salonske price, pa po cijenu bana.
Tako cemo opet stici do tacke kada ce Bloo mene banovati, a cheliju reci "ne-ne".
To "salonac" okači mačku o rep, to sve i da hoću ne mogu biti.
Šta bi sa Mujicom? Jesi li ga imao ili sam te pomješao sa nekim? Evo, reci, vjerovaću ti.
Bolan, Mujicu je imao i ima još uvijek forumaš pod istim imenom.
25% Rusa bi napustilo Rusiju danas da ima šansu. Kod mladih, broj se penje na oko 50%, ili iznad toga. Tako je tokom čitave Putinove vladavine. Oko pet miliona ih je napustilo Rusiju u ovom periodu.
Ako me ubjedite da bi svi ovi Rusi išli u Kinu, Indiju, na Bliski Istok, itd. dobili ste argument da Rusi vole Putina, ali smatraju da je previše mek i da im trebaju još gori i korumpiraniji režimi.
Mladji svijet je vecinom protiv putina i urbanije sredine a to ti je moskva
To neko idealiziranje rusije pod putinom kao svjetionikom necega nepoostojeceg komtre globalizmu kapitalizmu kriptocionizmu cemu vec
A nema gorih kapitlaista i bogatijih ljudi od njih. Putin recimo dug je spisak milijardi i svega sto je namako za pod stare dane izmedju ostalog jedan od razloga zasto navalnog proganjaju, doduse i on je neprijatekj drzave
Pa lavrov je lik u sedamdesetim hoda po svijetu trosi lovu naravno drzavne pare ne polaze rscune nikome libo ga, doduse podsjeca na nekog mozda odstle i divljenje
Osmi Socrates wrote: ↑12/02/2022 13:07
Ima Putin sreću da je sa druge strane Biden.
Zamisli da je neki republikanski idiot kao Trump, al' da nije ruski igrač kao Trump. Ovo bi imalo potencijal da eskalira u rat do totalnog uništenja, a takva upotreba američke vojske nije viđena još od Japana. Kaže Ameri izgubili ratove 'vamo, izgubili ih tamo.
Mislite da ste vidjeli sve što se tiče američkog ratovanja? E pa niste. Od Drugog Svjetskog Rata bilo je "win the hearts and minds". Da je sa druge strane idiot kao Putin kome nije ni važno ništa osim sopstvene guzice, totalno uništenje bi brzo došlo na red, a onda bi sve što se dešavalo od Drugog Svjetskog Rata bilo igra za malu djecu.
Ti si svjestan da rat Rusije sa Ukrajinom ne bi bio ni blizu rata Rusije sa Amerikom. U ovom drugom ratu NIKO ne bi bio pobjednik, tako da svi mi imamo srecu sto nije republikanski idiot na vlasti. Upotreba atomskog oruzja bi znacila kraj covjecanstva. Dovoljno je da se baci 100tinjak atomskih i podigao bi se oblak prasine u zrak toliko velik da bi za 7 dana kompletna planeta bila u tom oblaku. Trebalo bi 10 godina da se spusti. U tih 10 godina ne bi bilo Sunca na povrsini planete. Globalno zahladjenje i odumiranje svih biljaka. Bez biljaka nema ni vecih zivotinja a pitanje je koliko bi ljudi prezivjelo 10 godina bez hrane. Vjerovatno ne bi svi umrli ali bi se populacija smanjila drasticno. Mi obicni smrtnici nemamo 10godisnju zalihu hrane u podrumu...
Osmi Socrates wrote: ↑12/02/2022 13:07
Ima Putin sreću da je sa druge strane Biden.
Zamisli da je neki republikanski idiot kao Trump, al' da nije ruski igrač kao Trump. Ovo bi imalo potencijal da eskalira u rat do totalnog uništenja, a takva upotreba američke vojske nije viđena još od Japana. Kaže Ameri izgubili ratove 'vamo, izgubili ih tamo.
Mislite da ste vidjeli sve što se tiče američkog ratovanja? E pa niste. Od Drugog Svjetskog Rata bilo je "win the hearts and minds". Da je sa druge strane idiot kao Putin kome nije ni važno ništa osim sopstvene guzice, totalno uništenje bi brzo došlo na red, a onda bi sve što se dešavalo od Drugog Svjetskog Rata bilo igra za malu djecu.
Ti si svjestan da rat Rusije sa Ukrajinom ne bi bio ni blizu rata Rusije sa Amerikom. U ovom drugom ratu NIKO ne bi bio pobjednik, tako da svi mi imamo srecu sto nije republikanski idiot na vlasti. Upotreba atomskog oruzja bi znacila kraj covjecanstva. Dovoljno je da se baci 100tinjak atomskih i podigao bi se oblak prasine u zrak toliko velik da bi za 7 dana kompletna planeta bila u tom oblaku. Trebalo bi 10 godina da se spusti. U tih 10 godina ne bi bilo Sunca na povrsini planete. Globalno zahladjenje i odumiranje svih biljaka. Bez biljaka nema ni vecih zivotinja a pitanje je koliko bi ljudi prezivjelo 10 godina bez hrane. Vjerovatno ne bi svi umrli ali bi se populacija smanjila drasticno. Mi obicni smrtnici nemamo 10godisnju zalihu hrane u podrumu...
Amerikanac ne bi počinjao nuklearni rat. Putin bi. U tom je bitna razlika.
Amerikanac ne bi ni napao Rusiju, dok Rusija prva njega ne napadne. Ako neko prijeti nuklearnim ratom, a Putin to indirektno radi, garant ne misli napadati Kiev nuklearno. Čitaj između redova.
Bolje da ubrzaju slanje igracki, od suplje nema koristi
Mada moglo bi biti da dizu frku da imaju jaci alibi kod kuce zbog slanja oruzja
A rusi ce mozda napraviti kakvu frku oko donbasa, I poslati svoje "mirotvorce", kao sto ih imaju u cijelom bivsem sssr, osim naravno onih koje su u nato
Odnos rusije prema tim zemljama je klasicni neokolonijalizam, sa zaljenjem putina sto nije bez neo