I ja i ti.
Na temu - zasad Yellowjackets i Mindhuntera.
Moderator: _BataZiv_0809
Odlična prva sezona - zanimljiva, duhovita.
Odlicna stvarno kad sam trailer pogledao prije nego sto ce izaci kontao sam smece, al' ovo je baš odlicno..
Znači preporučuješ je i ti, trebao mi je neko relevantniji od ovog danca..
Ozark nisi gledao cini mi se, a na prvu vala ne znam šta bi ti preporucio u zadnjih mjesec-dva cini mi se da još ništa nema.
Gledao sam ja Ozark kako je izlazila, ova zadnja mi je baš loša bila i dosadna. Yellowstone gledao također...90minut wrote: ↑06/02/2022 17:48Ozark nisi gledao cini mi se, a na prvu vala ne znam šta bi ti preporucio u zadnjih mjesec-dva cini mi se da još ništa nema.
Ovaj Reacher je meni baš odlican sad zasad samo ko zna s tobom..![]()
Da Yellowstone isto završila dobra mi je i Vigil bila..
Sad šta si gledao šta nisi..
Malo je reci koliko mi je legla Gangs of London ona i Ozark su su dvije serije koje ponekad kucam na gugl da provjerim da li su poceli snimati novu sezonu kad bi mogla izaci i tako to..Gerro wrote: ↑06/02/2022 17:51Gledao sam ja Ozark kako je izlazila, ova zadnja mi je baš loša bila i dosadna. Yellowstone gledao također...90minut wrote: ↑06/02/2022 17:48
Ozark nisi gledao cini mi se, a na prvu vala ne znam šta bi ti preporucio u zadnjih mjesec-dva cini mi se da još ništa nema.
Ovaj Reacher je meni baš odlican sad zasad samo ko zna s tobom..![]()
Da Yellowstone isto završila dobra mi je i Vigil bila..
Sad šta si gledao šta nisi..
Gangs of London kakva ti je ?
Tek sam jednu odgledala treće sezone i baš kontam standardno je sve, a znam da sam ovdje čitala da je bezveze zadnja sezona. Good!dale cooper wrote: ↑07/02/2022 12:47 Ne znam što ovdje pojedini kenjaju za treću sezonu After Lifea, ali meni je bila jednako dobra kao i prethodne dvije, sa odličnim završetkom.
prelijepa serijadale cooper wrote: ↑07/02/2022 12:47 Ne znam što ovdje pojedini kenjaju za treću sezonu After Lifea, ali meni je bila jednako dobra kao i prethodne dvije, sa odličnim završetkom.
Stoji mi od izlaska na racunaru jer sam i ja procitao mnogo komentara..dale cooper wrote: ↑07/02/2022 12:47 Ne znam što ovdje pojedini kenjaju za treću sezonu After Lifea, ali meni je bila jednako dobra kao i prethodne dvije, sa odličnim završetkom.
Bacanje sa sedmog sprata i ubijanje redom ne znači da je napeta serija ili film. Meni je više napeto kad ne daš ukućanima progovoriti dok traje scena, mozak ti radi 100 na sat i najradije bi sjeo pola metra od TV-a da vidiš šta će biti90minut wrote: ↑04/02/2022 20:19Uvijek me nasmijavalo kad procitam i nije prvi put da neko kaže da je laganica Ozark prva epizoda i opcenito, a koliko me pamcenje sluzi u toj prvoj epizodi s bog zna kojeg sprata na sred ulice neko krhne još kad ih poreda sve pa krene rokati.
Napetost do maksimuma.
I to je laganica?![]()
![]()
Nije se dosta hvalila pored mene je još jedan preporucio i upravo smo i napisali upravo to da je gledljiva i vrijedi pogledati da nije nikakvo remek djelo ništa više od toga koliko me pamcenje služi, a trebalo bi da me služi jer je tek izašla serija.