megaribi1 wrote: ↑02/02/2022 13:26
Naslovnica wrote: ↑02/02/2022 12:43
I ja sam.
Nije za zajebancije, ali za 95% ljudi bude upravo tako nekako.
Sinoć sam spavao sa zimskom kapom i 3 ćebeta, groznica, treso se ko Jermenija.
Danas već bolji.
BTW, Šved je, pretpostavljam, vakcinisan, možda i to igra određenu ulogu.
Meni ovo drugi put.
Prvi put 11/2020.
A u julu 2021 rajfajzenovan.
Dokurčilo vala.
Na ovoj ste temi veteran od njenog drugog dana još kada je virus napadao samo Kineze koji jedu žive žabe. Kako vam je ova bolest izgledala tada, a kako sada nakon što ste je dva puta prošli?
Naravno, mogu ti jedino iznijeti moje subjektivno misljenje, uz napomenu da je ovaj drugi put poceo prije nekoliko dana..
Za sada je ovo sto trenutno guram mnogo naivnije od onog prvog puta.
Onaj prvi put je bio poprilicno podmukao i rovario i gdje treba i gdje ne treba. Bilo je svega i poslije zvanicnog zavrsetka bolesti i nastavka zivota, taj tzv postcovid, koji ja puno ne zarezujem ali nije naivna stvar. Zavrsio kod interniste i na kojekakvim pretragama, na kraju sve OK. Mislim da je mnogo toga u glavi, a jedan leksi ili api od 5mg mnogo dobro djeluje u tim momentima, topao savjet.
Ako je ovo sto sada imam taj Omicron, gasi mjesalicu, moraj kablove.
Ovo imam svake godine, minimalno jednom.
Opet ponavljam, prvi simptomi su mi poceli tek prije 2-3 dana i nisam bio siguran da li je to-to, ili sam izgrebao grlo kospicama sa kojima sam se zajebavao prethodnu noc. Mozda sutra budem na aparatima, ali kako sada stvari stoje, to je to, slicne simptome je imala i
@banjaluka078.
Jebo mene, samo da djeca budu OK, a za sada niko nije ni kahnuo, vidjecemo narednih dana.