Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
doktornauke wrote: ↑30/01/2022 18:52
Da je mislio prevarit kao sto je navodno uradio test da je bio pozitivan i prebolovao tako je isto mogao lazirat vakcinaciju sto bi mu proslo bez ikakvih problema,znaci nije lagao.
Uh pa onda taj tvoj Nole i nije neki dobar cojk, a ni pametan. Normalan čovjek neće znati da je pozitivan i opet namjerno ići medju djecu da ih, potencionalno, zarazi
Jedno je ne vakcinisati se a sasvim drugo namjerno širiti virus!
Da je mislio prevarit kao sto je navodno uradio test da je bio pozitivan i prebolovao tako je isto mogao lazirat vakcinaciju sto bi mu proslo bez ikakvih problema,znaci nije lagao.
Uh pa onda taj tvoj Nole i nije neki dobar cojk, a ni pametan. Normalan čovjek neće znati da je pozitivan i opet namjerno ići medju djecu da ih, potencionalno, zarazi
Nije znao da je pozitivan,logicno da ne pratis sta je izjavljivao cim gluposti konstatujes.
Frajer istinu živu napisao....naravno da je iz očaja. Sad da mu nabaciš stotinu istih loptica, ne bi jednu pogodio.
Ne bi ni Rafa ovo od danas ponovio u idućih 100 mečeva pa opet Medo nije u tom smjeru davao komentare.
Poenta je u odavanju priznanja protivniku, a tu je Novak najbolji od njih trojice.
Pa napisao je roger da je i ovaj igrao dobro...nije napisao da je bio loš, nije baš da Roger nema resoekta orema njemu i njegovoj igri, ali u onom momentu i laik bi rekao da se predao, i da je meč gotov, do momenta kad je loptica naletila. Novak sretno i spretno.....ispalo
Kada sam počeo da igram protiv Nadala I ostalih, bilo je mnogo priče da svi hoćemo novu generaciju. To mi je dalo samopouzdanje, izgleda da su ljudi lagali, kada god izađem na teren to ne vidim. To se dugo dešava, zaključio je on.
PlusSA wrote: ↑30/01/2022 21:59
Kada sam počeo da igram protiv Nadala I ostalih, bilo je mnogo priče da svi hoćemo novu generaciju. To mi je dalo samopouzdanje, izgleda da su ljudi lagali, kada god izađem na teren to ne vidim. To se dugo dešava, zaključio je on.
Ovo je tacno Medvedeva fakat je ubo 10000%.
Al ovdje je i sam kriv sto je publika protiv njega. Jbg svaku priliku je koristio da spominje Novaka a znao je da time provocira tribine. Nije mu to bilo bas pametno.
Ni u fudbalu ne možeš nazivat publiku kako ti želiš a pogotovo to ne ide u tenisu gdje se sve čuje. Sam pao sam se ubio.
Nije znao da je pozitivan,logicno da ne pratis sta je izjavljivao cim gluposti konstatujes.
How yes no.
Ja kao niko i ništa mogu saznat rezultat do kraja dana a da najveći Srbin ne može! A tim ljudi ga prati. Lažov ba
BTW i dok čekaš rezultat ne možeš se neozbiljno ponaša!
Svaka čast Medvedevu što je došao do finala i što se borio do samog kraja,ali je lik budala boluje od istog sindroma kao srbi, balkanci i slaveni generalno. Uvijek im neko kriv uvijek neko radi protiv njih.
Čitav turnir proziva publiku,a očekuje da ga neko podržava. Inače ima predug jezik, nedavno kuka kako mora plaćati previsok porez
PlusSA wrote: ↑30/01/2022 21:59
Ovo je tacno Medvedeva fakat je ubo 10000%.
Al ovdje je i sam kriv sto je publika protiv njega. Jbg svaku priliku je koristio da spominje Novaka a znao je da time provocira tribine. Nije mu to bilo bas pametno.
Ni u fudbalu ne možeš nazivat publiku kako ti želiš a pogotovo to ne ide u tenisu gdje se sve čuje. Sam pao sam se ubio.
zakuhao je on sa publikom na pocetku, kad je kyrgiosa izbacio
na tom mecu su poceli zvizduci, njegove reakcije ... i dalje je samo eskaliralo
(nikakve veze sa noletom nema, i kyrgios je bio na novakovoj strani )
Nije znao da je pozitivan, jer nije bio uopšte zaražen. Sve je to izmislio i s lažnom potvrdom pokušao ući u Australiju.
Nadal dolazi iz sportske porodice gdje su svi ko od brda odvaljeni, gdje mu je stric igrao za Barcelonu i spansku repku i bio poznat po nadimku "Zvijer". Od malih nogu bio poznat kao momak koji fizicki djeluje par godina starije.
Djokoviceva familija... dovoljno je pogledati starog. On sam je do 24. godine bio slabasni mrsavko sa astmom koji je mogao igrati najvise dva sata na visokom nivou, poslije cega je predavao meceve zbog zuljeva, bolnog grla, kaslja i slicnih stvari. Onda je u 24. godini skontao da bi za par mjeseci mogao postati najspremniji teniser ikad, gladijator koji moze igrati po 6 sati na najvisem nivou.
. znao da je pozitivan, jer nije bio uopšte zaražen. Sve je to izmislio i s lažnom potvrdom pokušao ući u Australiju.
To su mahalske price daj dokaz crno na belo
Nisu mahalske. Njemci su ga prvi provalili, pa onda i ostali. Jer Ti vjeruješ da bi zaražen išao među djecu, pa da nije znao, čekao bi prvo konačne rezultate testa.
ultima_palabra wrote: ↑31/01/2022 00:06
Nadal dolazi iz sportske porodice gdje su svi ko od brda odvaljeni, gdje mu je stric igrao za Barcelonu i spansku repku i bio poznat po nadimku "Zvijer". Od malih nogu bio poznat kao momak koji fizicki djeluje par godina starije.
Djokoviceva familija... dovoljno je pogledati starog. On sam je do 24. godine bio slabasni mrsavko sa astmom koji je mogao igrati najvise dva sata na visokom nivou, poslije cega je predavao meceve zbog zuljeva, bolnog grla, kaslja i slicnih stvari. Onda je u 24. godini skontao da bi za par mjeseci mogao postati najspremniji teniser ikad, gladijator koji moze igrati po 6 sati na najvisem nivou.
U kojem slucaju biste vi posumnjali u doping?
Nekako logicno je ovo da se ovaj u drugom slucaju dopinguje. Po ovome sto si napisao.
Nisu mahalske. Njemci su ga prvi provalili, pa onda i ostali. Jer Ti vjeruješ da bi zaražen išao među djecu, pa da nije znao, čekao bi prvo konačne rezultate testa.
Da li je imao masku kad je isao kod te djece?
Slike koje su objavljene pokazuju da nije. Da apsolviramo, jer nije bio zaražen. Što dalje znači...