Ja, i?
Gdje si ti kontao?
Moderator: anex

Evo ti koliko sam daleko od tvog monaca_BataZiv_0809 wrote: ↑29/01/2022 19:43 Da mozete birati mjesto gdje biste zivjeli, odnosno gdje biste voljeli zivjeti, koje bi to bilo?
Za mene to su Monte Carlo i Buenos Aires.
Monte Carlo, raj na zemlji, mjesto fantasticne energije, iako i nisam bas ljubitelj jet-set kultureAli budjenje na mediteranskoj obali, jutarnje setnje duz obale i starog Monaco Villea, blizina Nice, Cannesa i San Rema, miris lavande, ruzmarina, ljepota na svakom cosku.
![]()
Buenos Aires, najevropskija metropola meni vrlo bliske i drage Latinske Amerike, njen Pariz i fascinantan megalopolis![]()
St Moritz._BataZiv_0809 wrote: ↑29/01/2022 19:43 Da mozete birati mjesto gdje biste zivjeli, odnosno gdje biste voljeli zivjeti, koje bi to bilo?
Za mene to su Monte Carlo i Buenos Aires.
Monte Carlo, raj na zemlji, mjesto fantasticne energije, iako i nisam bas ljubitelj jet-set kultureAli budjenje na mediteranskoj obali, jutarnje setnje duz obale i starog Monaco Villea, blizina Nice, Cannesa i San Rema, miris lavande, ruzmarina, ljepota na svakom cosku.
![]()
Buenos Aires, najevropskija metropola meni vrlo bliske i drage Latinske Amerike, njen Pariz i fascinantan megalopolis![]()

Tel Aviv ima najbolje cevape u vasioni(meso je na fazon cevapa)
Mocno izgleda ovo.