Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

AmiĐa_Idriz

#58501 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

8-)

Pearce je pisao da je na ozbiljnom radaru za ljeto. Mada, Real je isto dobro zagrizao.
AmiĐa_Idriz

#58502 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

BHF_Manijak wrote: 28/01/2022 10:50 Volio bih da onog malog iz Fulhama dovedu, cini se babaroga prava.
Moguće već sada da ga dovedu. Ističe mu ugovor na kraju sezone što bi značilo da bi Fulham dobio neku siću preko tribunala ko za Elliotta, tako da bi izgleda pristali na prodaju već sada kako bi zaradili bilo kakve pare za njega. Oni će izboriti PL i sa njim i bez njega.

Super je još što se vodi kao homegrown igrač.
AmiĐa_Idriz

#58503 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Liverpool are still owed money for the deal that saw Marko Grujic join FC Porto in the summer.

Some of that could be used as a contributing factor in the agreed fee for Diaz.
Image

Položio prijemni :wink:
AmiĐa_Idriz

#58504 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

While a deal for Diaz is ongoing in the background, Fabio Carvalho could yet be a second addition to Liverpool’s January transfer window.

The club are set to test Fulham’s resolve this month but are also earmarking a summer move should that be unsuccessful.

Busy few days ahead.
drug_profi

#58505 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

I on je veznjak primarno, pa super ako bi dosao. Jos da ga Melwood/Kirkby malo izbrusi.
AmiĐa_Idriz

#58506 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Takumi Minamino and Divock Origi could leave Liverpool ahead of Monday’s transfer deadline as the club look to complete a €60 million deal for Porto’s Luis Diaz. [@JamesPearceLFC]
Iskreno, radije bi sačekao ljeto pa ih tada prodao. Ali dobro, ako dođe dobra ponuda onda ok.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#58507 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Koji udarac hejterima vlasnika :bih:
AmiĐa_Idriz

#58508 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Image
saint_mirad

#58509 Re: Liverpool FC

Post by saint_mirad »

gledam mu statistiku, lik eksplodirao u ovoj polusezoni. 25 godina, pravi vakat za kupovinu jer tek ulazi u prajm.
saint_mirad

#58510 Re: Liverpool FC

Post by saint_mirad »

Gerro wrote: 28/01/2022 13:21 Koji udarac hejterima vlasnika :bih:
vlasnici su i dalje stipse, samo što su isto tako biznismeni pa znaju vrlo dobro da moraju i ulagati ako žele da im biznis prosperira i raste.
AmiĐa_Idriz

#58511 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Tottenham nam je baš napravio uslugu onim koketiranjem sa njim. Ovako ovo pola sezone može iskoristiti za prilagodbu kao taj tranzicijski period i onda od iduće sezone već da od starta gledamo najbolje od njega, u suprotnom bi tek na ljeto stigao. A svakako da će imati doprinosa već ovog proljeća.
drug_profi

#58512 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Samo da Premiership ne bude kriptonit za njeg.
AmiĐa_Idriz

#58513 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

22:00,

Kolumbija - Peru

:D
no_sekirli

#58514 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Samo neka se kupuje, ja vjerujem da će netko od dvojca Mane/Bobi biti prodan ovo ljeto. Plus ova trakavica sa Salahom...
AmiĐa_Idriz

#58515 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Portuguese football expert Filipe Dias:

"The deal is going through. It does appear that Luis Diaz – the best player in the Portuguese league – is going to be signed by Liverpool. I think this is the kind of player that Klopp likes." [sky]

“Technically he is very, very gifted. I think he is bound for greater things than the Portuguese league, no doubt about that. He is the best Colombian player at the moment, the best player in the Portuguese league at the moment.”

“He can do anything upfront, he’s not a centre forward but he can do almost anything. This guy really has something special about him. There’s no doubt in my mind that if things go normally, he will fit perfectly in at Liverpool.”
drug_profi

#58516 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Salaha treba zadrzati, besmisleno je izgubiti takvog igraca radi ukupno 50-tak miliona. Ako ima takav da se nabavi za manje pare, aferim.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#58517 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

saint_mirad wrote: 28/01/2022 13:33
Gerro wrote: 28/01/2022 13:21 Koji udarac hejterima vlasnika :bih:
vlasnici su i dalje stipse, samo što su isto tako biznismeni pa znaju vrlo dobro da moraju i ulagati ako žele da im biznis prosperira i raste.
Bullshit.

Trošimo onoliko koliko moramo i tako smo samoodrživi i na duže staze. Na greškama se uči, obzirom kakve smo pravili prethodnih godina s transferima. Sada se dovode igrači isključivo koje skautiramo duži niz vremena i pod našim uslovima u 99 % slučajeva.

Na ljeto očekujem minimum dva veznjaka od čega će jedan odmah upasti u prvu postavu, a drugi biti neki wonderkid/rubni 6-7 vezni igrač. Računat ću i Elliota kao novog igrača i računam na odlazak Milnera te prodaju Keite/Oxa, a možda i obojice.

Također očekujem odlazak Matipa ili Gomeza i dovođenje nekog mlađeg engleskog stopera. Mislim da će prije Gomez ostati jer je već englez, mlađi je, na manjoj plati i može pokriti poziciju desnog beka obzirom da će nas i Neco vjerovatno napustiti.

Goruće je pitanje to što će na kraju sezone standardnoj trojci u napadu ostati godina ugovora. Prioritet je svakako Salah i mislim da ćemo sigurno produžiti i njega, a da jedan od dvojca Mane/Firmino odlazi.
no_sekirli

#58518 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Neka ponude Newcastlu Sadia za Maximina i nešto para i ja bih bio zadovoljan.
Bobi može i ostati, on i tako nije tipičan pozicijski igrač, a i dobar je sa svima koliko se meni čini :D
AmiĐa_Idriz

#58519 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

The most important statistic is since his move to Europe from Colombia 3 years ago or so, Luis Diaz has only missed 2 games each season to injury.
Doduše i Naby je bio ko dren prije Liverpoola ali eto, neka stoji.
saint_mirad

#58520 Re: Liverpool FC

Post by saint_mirad »

Gerro wrote: 28/01/2022 14:01
saint_mirad wrote: 28/01/2022 13:33

Bullshit.

Trošimo onoliko koliko moramo i tako smo samoodrživi i na duže staze. Na greškama se uči, obzirom kakve smo pravili prethodnih godina s transferima. Sada se dovode igrači isključivo koje skautiramo duži niz vremena i pod našim uslovima u 99 % slučajeva.

Na ljeto očekujem minimum dva veznjaka od čega će jedan odmah upasti u prvu postavu, a drugi biti neki wonderkid/rubni 6-7 vezni igrač. Računat ću i Elliota kao novog igrača i računam na odlazak Milnera te prodaju Keite/Oxa, a možda i obojice.

Također očekujem odlazak Matipa ili Gomeza i dovođenje nekog mlađeg engleskog stopera. Mislim da će prije Gomez ostati jer je već englez, mlađi je, na manjoj plati i može pokriti poziciju desnog beka obzirom da će nas i Neco vjerovatno napustiti.

Goruće je pitanje to što će na kraju sezone standardnoj trojci u napadu ostati godina ugovora. Prioritet je svakako Salah i mislim da ćemo sigurno produžiti i njega, a da jedan od dvojca Mane/Firmino odlazi.
ekipa jeste samoodrživa, ali to je kloppova magija isk. videt će se kad on ode koliko se propustilo nedovoljnim ulaganjima. za sada menadžer svetske klase pokriva to, mada ni to neće trajati doveka jer će nekad i klopp otići. i ova sezona bi mogla bit zijan jer nisu letos dovedeni napadač i veznjak.

čoveče, jedna aston villa ima veći net spend nego mi.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#58521 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

no_sekirli wrote: 28/01/2022 14:15 Neka ponude Newcastlu Sadia za Maximina i nešto para i ja bih bio zadovoljan.
Bobi može i ostati, on i tako nije tipičan pozicijski igrač, a i dobar je sa svima koliko se meni čini :D
ASM ne bih doveo sve da je zadnji igrač na planeti. Cirkusant kao Adama Traore npr.

Mi trenutno imamo 5 igrača u napadu koji su bolji od njega.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#58522 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

saint_mirad wrote: 28/01/2022 14:17
Gerro wrote: 28/01/2022 14:01

Bullshit.

ekipa jeste samoodrživa, ali to je kloppova magija isk. videt će se kad on ode koliko se propustilo nedovoljnim ulaganjima. za sada menadžer svetske klase pokriva to, mada ni to neće trajati doveka jer će nekad i klopp otići. i ova sezona bi mogla bit zijan jer nisu letos dovedeni napadač i veznjak.

Ne slažem se.

Eto net spend je bitniji nego rezultati. Trebali smo dovoditi polovnjake poput Dignea, Coutinha, Sansona, Baileya a ne čekati na pravu priliku i dovesti igrača kojeg pratiš 2 godine. LOL.

Klopp i kad ode vjerujem da će situacija biti pod kontrolom. Već se sada radi na njegovoj zamjeni i ja sam ubjeđen da će to biti na početku Lijnders, a možda i Gerrard poslije.
AmiĐa_Idriz

#58523 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ward je vodio ovu operaciju, čini mi se da ostajemo u sigurnim rukama Edwardsovim odlaskom, što sam i očekivao iskreno. Morao je nešto naučiti za sve ove godine :D
saint_mirad

#58524 Re: Liverpool FC

Post by saint_mirad »

Gerro wrote: 28/01/2022 14:19
saint_mirad wrote: 28/01/2022 14:17

Ne slažem se.

Eto net spend je bitniji nego rezultati. Trebali smo dovoditi polovnjake poput Dignea, Coutinha, Sansona, Baileya a ne čekati na pravu priliku i dovesti igrača kojeg pratiš 2 godine. LOL.

Klopp i kad ode vjerujem da će situacija biti pod kontrolom. Već se sada radi na njegovoj zamjeni i ja sam ubjeđen da će to biti na početku Lijnders, a možda i Gerrard poslije.
potrošnja je u pozitivnoj korelaciji sa uspehom ako znaš šta tražiš. videti pod man city za primer. sami rezultati su ovakvim menadžerom mogli biti mnogo bolji a propos trofeja. mogla se uzet još jedna liga minimum, a možda i još jedna klempa.

šteta je što se ne troši adekvatno jer drugog kloppa nećemo imati još dugo.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#58525 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

saint_mirad wrote: 28/01/2022 14:26
Gerro wrote: 28/01/2022 14:19

Ne slažem se.

potrošnja je u pozitivnoj korelaciji sa uspehom ako znaš šta tražiš. videti pod man city za primer. sami rezultati su ovakvim menadžerom mogli biti mnogo bolji a propos trofeja. mogla se uzet još jedna liga minimum, a možda i još jedna klempa.

šteta je što se ne troši adekvatno jer drugog kloppa nećemo imati još dugo.
Stvarno su navijaci Liverpoola u globalu nerealni. Ne znam u kojem svijetu ocekujes da trosimo i priblizno ko City
Post Reply