Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Znalo se manje, ali ne toliko manje da današnji prirodni bilderi mogu izgledati drastično mišićavije. Jer čak i prije 1900. godine znalo se šta je dizanje tegova, evo npr. slika s prve Olimpijade 1896. gdje rade izbačaj iznad glave.
I ja sam u sedmici deloada, nakon što sam 7kg sletio, ovu sedmicu dolazim skroz rasterećen, male kilaže kratki treninzi do subote.Snake Eyes wrote: ↑27/07/2021 16:59 Ja radim, ali ne sa nekim planom. Kada osjetim da mi grip popušta, što mi je glavni znak umora, onda radim taj tzv. deload ili napravim sedam dana pauze.
Ima, mislim da se Brick Fit zove.shape of despair wrote: ↑27/07/2021 17:01 Je li ono ima neka teretana na Ciglanama, odma pored pijace,pored semafora gdje je ona ribarnica i pekata. Mislim da je ondje banka bila nekad.
Ja sam planirao preko koda od Dario Žinić ali se nisam usudio rizikovati, mada je on rekao da dostava može i za BIHcb1994 wrote: ↑13/08/2021 18:00 Pozdrav raja, je l' iko probao naručiti sa MyProtein.hr?
Piše da je moguća dostava za nas, jes' 30km, nije mi sekunde žao platiti zbog clear whey-a i ovih proteinskih browniea, samo ne znam prolazi li na carini kod nas jer su znali srati čak i kad je ispod 300km prije.
Ma u pravu si. Otići ću lagano kod druga u Sloveniju i nakupovati hrpu protein brownie-a i Clear Whey-a, isplati se više tako nego se jebavati sa ovim budalama na granici da smaraju za dozvole. Čuj trebaju ti papiri za nešto što je regularno apsolutno u cijeloj EU a kao naši "eksperti" znaju bolje. Samo ne bi li im ćušnuli još 50km da puste. Neka hvala.Leon16v wrote: ↑16/08/2021 16:23Ja sam planirao preko koda od Dario Žinić ali se nisam usudio rizikovati, mada je on rekao da dostava može i za BIHcb1994 wrote: ↑13/08/2021 18:00 Pozdrav raja, je l' iko probao naručiti sa MyProtein.hr?
Piše da je moguća dostava za nas, jes' 30km, nije mi sekunde žao platiti zbog clear whey-a i ovih proteinskih browniea, samo ne znam prolazi li na carini kod nas jer su znali srati čak i kad je ispod 300km prije.
Imala je raja sa foruma problema gdje su protein čak slali na analizu, a to se masno naplati. Ja sam naručivao uredno do korone preko naše stranice, kasnije je ona prestala raditi. Tako da više i ne rizikujemcb1994 wrote: ↑18/08/2021 16:19Ma u pravu si. Otići ću lagano kod druga u Sloveniju i nakupovati hrpu protein brownie-a i Clear Whey-a, isplati se više tako nego se jebavati sa ovim budalama na granici da smaraju za dozvole. Čuj trebaju ti papiri za nešto što je regularno apsolutno u cijeloj EU a kao naši "eksperti" znaju bolje. Samo ne bi li im ćušnuli još 50km da puste. Neka hvala.