Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da sumiram.
Mnogima je u interesu da on zaigra , jer je najbolji teniser sa 9. titula. U suprotnom bi vec bio vracen....
Ako ga taj premijer vrati , ima prsvo na zalbu, onda opet sud odlucuje. Sud prvi put nije odlucivao o stvarima koje su sada problem. Tako da cemo vidjeti....
Sto se mene tice, volio bih da zaigra... Volim gledati tenis.
Ja samo kazem da zakon treba da bude isti za sve. Ako se ispostavi da nije nista pogrijesio, onda nema brige...zaigrat ce i jos ih moze tuziti ....
Nole moze osvojiti jos 10 Slamova, u narodu ce ostati zapamcen kao obicna seoska varalica ...
Nasekirao se sad...
Narod: varalica si
Djokovic: 20 GS i 37 Mastersa
Narod: lazirao si test
Narod: lagao si da nisi nigdje putovao
Narod: seljak si
milejovic1971 wrote: ↑13/01/2022 21:58
ali je Srbin !!!! naaaj sportas ex YU bez dileme...i to Srbin iz male Srbije naaj tenisac svih vremena i to u prilicno " gospodskom " sportu...
ta mala srbija je najveca od svih ex yu ali nebitno
(cuj srbin iz srbije )
i pusti suplju, nole je bio omiljen podjednako od vardara do triglava, i kao sportista i kao covjek
sportski uspjeh mu je i dalje naravno zabetoniran
ali ovim je usr'o sve sto je dosad dobro uradio i to mi je jako zao
karakteran covjek stoji iza svojih principa, bez obzira koliku mu stetu to moze nanijeti
Jeben je taj tvoj svijet kad covjek sa jednom greskom po tvom vidjenju anulira 12 godina uspjeha, dobrog ponasanja i humanitarnog rada. Ajd da je ubio covjeka pa bih razumio
Bodkin wrote: ↑13/01/2022 23:20
Ne moras niti vakcinisan. Ocigledno da ne moras je bi ova tema imala 35 stranica. Postoje izuzeci svugdje
PA eto probaju sutra uci u Hrvatsku ako nisi vakcinisan, otiđi na granicu reci nisam vakcinisan ali eto uradi brzi test barem (30 KM) da vide da si negativan. Ili ako si prebolovao i imas papir da jesi, pokusaj uci a da nisi vakcinisan.
Mjesecima uznad Australija postavila propise, turnir postavio propise, cijeli sviejt zna i ovaj dosao nevakcinisan, sa laznim dokumentima da je navodno prebolovao i sad se nesto qurci.
A sto ga drzi tamo da ga ne ubiju ili ne stave u kontejner i posalju kuci brodom je samo i iskljucivo sto je poznat tj. silni milioni i sponzori.
Last edited by DonieBrasco on 13/01/2022 23:25, edited 1 time in total.
Znaci, tebi je uredu da se VIP osobama gleda kroz prste.....?
Naravno. Da si ziv i zdrav u svim eu drzavama gdje moras biti vakcinisan da udjes ima izuzetak a to su sportski turniri npr. Zato su rekli odavno da moze igrati u parizu i u londonu iako nije vakcinisan
Bodkin wrote: ↑13/01/2022 23:20
Ne moras niti vakcinisan. Ocigledno da ne moras je bi ova tema imala 35 stranica. Postoje izuzeci svugdje
PA eto probaju sutra uci u Hrvatsku ako nisi vakcinisan, otiđi na granicu reci nisam vakcinisan ali eto uradi brzi test barem (30 KM) da vide da si negativan. Ili ako si prebolovao i imas papir da jesi, pokusaj uci a da nisi vakcinisan.
Mjesecima uznad Australija postavila propise, turnir postavio propise, cijeli sviejt zna i ovaj dosao nevakcinisan, sa laznim dokumentima da je navodno prebolovao i sad se nesto qurci.
A sto ga drzi tamo da ga ne ubiju ili ne stave u kontejner i posalju kuci brodom je samo i iskljucivo sto je poznat tj. silni milioni i sponzori.
Ja ne mogu. Poznati sportista koji ide na tirnir moze. Zato su mu rekli da moze igrati i u parizu i u londonu NEVAKCINISAN
Ne znam ni ja kakve veze ima sa Bosnom, zato me i zanima zašto toliko drvlja i kamenja po čovjeku koji niti je iz Bosne niti je ikad učinio ikakvo zlo u Bosni.
Sto znaci da nije u tome problem. Ni Boris Johnssonse nije poštovao pravila za vrijeme lockdowna pa ne vidim 50 stranica nakucanih o Borisu sto je supak, govno od čovjeka i sl. Što li?
Ne znam sta ti nije jasno. Falsifikatori i lazovi nemaju naciionalnost.
Ne znam bogami sta ste uhvatili nacionalisti. Ja recmo ne zelim vjerovati da ga ti branis sto je Srbin. Nekako vjerovatnije mi da si samo neupucen
(cuj srbin iz srbije )
i pusti suplju, nole je bio omiljen podjednako od vardara do triglava, i kao sportista i kao covjek
karakteran covjek stoji iza svojih principa, bez obzira koliku mu stetu to moze nanijeti
Jeben je taj tvoj svijet kad covjek sa jednom greskom po tvom vidjenju anulira 12 godina uspjeha, dobrog ponasanja i humanitarnog rada. Ajd da je ubio covjeka pa bih razumio
Pojedini ovdje ( a nije da ih je malo ) , ne mislim direktno na tebe, i da ubije ne jednog nego 100 , nasli bi opravdanje za njega u svojoj zaslijepljenosti .
Pojedini ovdje ( a nije da ih je malo ) , ne mislim direktno na tebe, i da ubije ne jednog nego 100 , nasli bi opravdanje za njega u svojoj zaslijepljenosti .
Ne znam sta ti nije jasno. Falsifikatori i lazovi nemaju naciionalnost.
Ne znam bogami sta ste uhvatili nacionalisti. Ja recmo ne zelim vjerovati da ga ti branis sto je Srbin. Nekako vjerovatnije mi da si samo neupucen
Brani ga zato sto je Srbin. Pogledaj mu postove.
Prvenstveno ga branim kao tenisera jer i sam sam veliki ljubitelj tenisa koji igram svake sedmice. A onda nakon toga ga branim jer je srbin.
(cuj srbin iz srbije )
nije jedna greska
greska je nesto nenamjerno, slucajno ... i oprostivo
ovo su namjerni pokusaji krsenja zakona jedne zemlje, smisljeni i organizovani
plus laganje o kretanju
samo da bi proveo svoje, da je iznad zakona, da su njegovi stavovi iznad zakona svih zemalja svijeta, da se na njega ne odnose kao na druge ljude ...
htio bi i da je antivakser, ali i da igra na vakserskom turniru u najvakserskijoj zemlji na planeti
tesko da moze
a laganje i evt. falsifikovanja je svakako posebna prica
nije jedna greska
greska je nesto nenamjerno, slucajno ... i oprostivo
ovo su namjerni pokusaji krsenja zakona jedne zemlje, smisljeni i organizovani
plus laganje o kretanju
samo da bi proveo svoje, da je iznad zakona, da su njegovi stavovi iznad zakona svih zemalja svijeta, da se na njega ne odnose kao na druge ljude ...
htio bi i da je antivakser, ali i da igra na vakserskom turniru u najvakserskijoj zemlji na planeti
tesko da moze
a laganje i evt. falsifikovanja je svakako posebna prica
Rothenberg nagadja da je razlog zasto odluka jos nije donijeta pokusaj kompromisa sa Djokovicem... da on sam napusti Australiju, a oni ne bi aktivirali zabranu od tri godine.
Znaci, tebi je uredu da se VIP osobama gleda kroz prste.....?
Naravno. Da si ziv i zdrav u svim eu drzavama gdje moras biti vakcinisan da udjes ima izuzetak a to su sportski turniri npr. Zato su rekli odavno da moze igrati u parizu i u londonu iako nije vakcinisan
Opet ponavljam, zakon je zakon. Kao i svaki drugi, krsiti se ne smije. U uredjenim drzavama je isti za sve....