Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kaže da mu je antigenski bio negativan, ali da je uradio PCR.
Na rezultatu PCR-a se vidi da je datum uzrokovanja i datum izdavanja rezultat isti - 16.12.2021.
Kad se kod nas putem vibera dobije test, u većini slučajeva isti dan, ne sumnjam da je u Srbiji išta drugačije, posebno ako se zoveš Novak Đoković.
Sljedeća dva dana, iako je imao pozitivan test, je hodao. Pretpostavljam da je u Srbiji bar 10 dana izolacije od datuma pozitivnog testa, pa da pomenem da je šetao Beogradom 25.12.
Mislim da ga WHO treba upisati kao najbrže oporavljenog - smatra da se zarazio 14.12.2021., a već je 22.12.2021. bio negativan.
Moje lično mišljenje je da nije bio pozitivan, jer nije nečovjek da zna da ima koronu, a okolo hoda.
Dakle, malo su se preračunali oni koji su mu sređivali rezultate.
Nisam mu vidio test za koronu i ne znam kako je u BiH ili Srbiji ali znam da sam na svoj cekao 3 dana. A sad kojom je on brzinom dobio test ili su špekulacije koje na sudu ne piju vode.
Sud je donio odluku i to je gotova priča.
Ja sam se nadovezala na tvoj post da je pokazao svoje ljudske vrijednosti, dakle ništa o sudu i ostalom.
Sam je priznao da je znao da je pozitivan na covid kad je davao intervju.
Poslije toga je otišao u izloaciju "na predviđeni period" - to je u Srbiji 14 dana.
Dakle, u izolaciji je bio do 30.12., ups, osim što je šetao (i) 25.12.
Nisam mu vidio test za koronu i ne znam kako je u BiH ili Srbiji ali znam da sam na svoj cekao 3 dana. A sad kojom je on brzinom dobio test ili su špekulacije koje na sudu ne piju vode.
Ja sam se nadovezala na tvoj post da je pokazao svoje ljudske vrijednosti, dakle ništa o sudu i ostalom.
Poslije toga je otišao u izloaciju "na predviđeni period" - to je u Srbiji 14 dana.
Kaže da mu je antigenski bio negativan, ali da je uradio PCR.
Na rezultatu PCR-a se vidi da je datum uzrokovanja i datum izdavanja rezultat isti - 16.12.2021.
Kad se kod nas putem vibera dobije test, u većini slučajeva isti dan, ne sumnjam da je u Srbiji išta drugačije, posebno ako se zoveš Novak Đoković.
Sljedeća dva dana, iako je imao pozitivan test, je hodao. Pretpostavljam
U Srbiji čini se treba deset dana da se dobiju rezultati
Osmi Socrates wrote: ↑13/01/2022 20:42
Ma kakve vrijednosti i karakter.
Karakter se pokazuje kad stojiš iza svojih uvjerenja bez obzira na okolnosti. Dakle, "neću se vakcinisati, pa makar me to koštalo i igranja na Grand Slamu".
Međutim, on ovdje pokazuje karakter gmizavca. "Neću se vakcinisati, ali ću pronaći neku navodnu rupu u pravilima da bi igrao u Australiji".
Razumijem kad čovjek, bilo koji čovjek, traži rupu u pravilima jer je na ivici egzistencije. Ali, kada milioner i egomanijak to radi, to je karakter gmizavca.
I naravno da je test lažiran. U normalnoj državi, nakon svega ovoga, pokrenuta bi bila istraga oko testa. Međutim, Srbija nije normalna država, niti će ikada biti, sve dok podržava prevarante i međunarodne kriminalce samo zato što su Srbi.
konami666 wrote: ↑13/01/2022 18:57
Kako je samo ležerno pobijedio AO i prije nego sto je i udario lopticu, svima je pokazao i dokazao svoje ljudske vrijednosti.
Nema veze jedno s drugim, kao ni njegovom teniskom karijerom.
milejovic1971 wrote: ↑13/01/2022 21:58
ali je Srbin !!!! naaaj sportas ex YU bez dileme...i to Srbin iz male Srbije naaj tenisac svih vremena i to u prilicno " gospodskom " sportu...
Pa jel mu ko spori to brate?
Ako je istina da je lazirao test ili lagao , to znaci da je prekrsio zakon i da treba biti kaznjen.
Pa nije valjda da zbog toga sto je najbolji treba progledati kroz prste ili nesto slicno? Na Balkanu to.mozda tako funkcionise, ali u uredjenim.drzavama ne.
ali je Srbin !!!! naaaj sportas ex YU bez dileme...i to Srbin iz male Srbije naaj tenisac svih vremena i to u prilicno " gospodskom " sportu...
ta mala srbija je najveca od svih ex yu ali nebitno
(cuj srbin iz srbije )
i pusti suplju, nole je bio omiljen podjednako od vardara do triglava, i kao sportista i kao covjek
sportski uspjeh mu je i dalje naravno zabetoniran
ali ovim je usr'o sve sto je dosad dobro uradio i to mi je jako zao
karakteran covjek stoji iza svojih principa, bez obzira koliku mu stetu to moze nanijeti
grohotom se smijem, bosanski forum gdje svako svakoga vara, gdje je to nacin zivota, i sad zestok problem sto ZDRAV Nole " siri" zaboga virus...prije ce biti nesto drugo....
milejovic1971 wrote: ↑13/01/2022 22:07
grohotom se smijem, bosanski forum gdje svako svakoga vara, gdje je to nacin zivota, i sad zestok problem sto ZDRAV Nole " siri" zaboga virus...prije ce biti nesto drugo....
dvije stvari
po zakonu zemlje u koju je isao morao je ili biti vakcinisan ili imati prebolovanu koronu, bio zdrav ili ne
da ponovim PO ZAKONU te zemlje, koji vazi za sve
drugo - lagao je vlasti te zemlje o svom kretanju
i to da ponovim - LAGAO zvanicne organe, sto za sobom povlaci razne sankcije, deportovanje, zabranu ulaska, cak i zatvor
Pa jel mu ko spori to brate?
Ako je istina da je lazirao test ili lagao , to znaci da je prekrsio zakon i da treba biti kaznjen.
Pa nije valjda da zbog toga sto je najbolji treba progledati kroz prste ili nesto slicno? Na Balkanu to.mozda tako funkcionise, ali u uredjenim.drzavama ne.
Uhvatila se u kostac dva lazova Novak i ovaj nas Morison, ne zna se koji je veci petljanac i lazov. Novak je barem zaradio svoje pare posteno a ovaj moj smrad nikad nista u zivotu nije radio osim politika, ko da su mu ovi nasi nesto u rodu. Jos povr toga zesci hilsongovac. Medjutim o ovoga naseg lidera jezik je uvijek brzi od djela, drzava nikad vise nije bila u kurcu ko sada pa on kontao evo sad cu malo ono border force da upalim ove moje lokalne rasiste i govnare. Samo mali zajeb nije Novak sam iza njega su jaki sponzori kojima nije u interesu da Novak sjedi kuci i gleda AO na TV. Naravno oni uzeli najbolej advokate i deri po nasel PM. Obzirom da zivim ovdje sve sto izadje iz Morisonovih usta treba uzeti sa dozom sumnje.Tip je jednostavno takav. Izbori se moraju odrzati do maja ove godine a on bas i nema neki rekord u zadnje 2 godine, sranje do sranja. Ako Novaku ukinu vizu ima pravo na zalbu i to moze trajati mjesecima, rekli su to advokati ovom nasem "mangupu" pa sad suti ko fol ceka jer na karju on tu ne moze dobiti nista. Novaka boli chuna tipicni balkanski inadzija i mozemu se jos , bilo bi dobro da ispadne u 4. kolu cisto zbog licemjerja oko vakcina. Dobro je znao kakvo je stanje u Australiji da su ljudi pogotovo u Melburnu najebali pravo i ako je imao imalo respekta trebao je isfolirati povredu ali tu pricu sponzori nisu jebali 2% tako da smo tu gdje jesmo.
Cuj naj sportas znas li bolan ko je bijo najj bolji sportas ssmo jedan jedini aolicanin Goran ivanisevic!!
Kakav Djole kaki bakraci...a najj sportas njje ni safet susic nego njegov brat ako bas oces znati a zvao se sejad susic
milejovic1971 wrote: ↑13/01/2022 22:20
na kraju od zatvora ni deportacije nece biti nista...zivi bili pa vidjeli...jedan je Noleeee
Ja podrzajem Džoleta jer je antivaxer ali nikad nisam bijo njegov fen zbog tenisa a i mlogo je boljije temisera od njega recimo Rafaelo Nadal il onaj iz švice
Ja sam imao čudan san. Odvode ga s terena oni u hazmat odijelima i onda mora da ga zamijeni Ana Brnabić. Ne znam je li pobijedila, probudio sam se kad sam je vidio.
Ne kaze se grehotom nego grijehotom milivoje moj ko koga vara a drago mi je sto džoleta podržaješ eno i pjanić ga isto dao podršku da izdrži
mislim da je grehota da 9.struki osvajac AO ne igra...sve zbog sr..nja zvanog covid, gdje jedni naucnici tvrde jedno, drugi naucnici totalno suprotno, a prava istina ce se znati za 10-20 god, mozda i prije...da li mislis da nije sudija tokom 7 casovnog sudjenja sve cinjenice stavio na sto ??? Nole ce igrati 300%...znaju organizatori dobro sta bi bilo da on ne igra
Riddle wrote: ↑13/01/2022 22:25
Ja sam imao čudan san. Odvode ga s terena oni u hazmat odijelima i onda mora da ga zamijeni Ana Brnabić. Ne znam je li pobijedila, probudio sam se kad sam je vidio.
Ne kaze se grehotom nego grijehotom milivoje moj ko koga vara a drago mi je sto džoleta podržaješ eno i pjanić ga isto dao podršku da izdrži
i sestre Vilijams i jos mnogo poznatiji od gazije Pjanketa
milejovic1971 wrote: ↑13/01/2022 22:27
mislim da je grehota da 9.struki osvajac AO ne igra...sve zbog sr..nja zvanog covid, gdje jedni naucnici tvrde jedno, drugi naucnici totalno suprotno, a prava istina ce se znati za 10-20 god, mozda i prije...da li mislis da nije sudija tokom 7 casovnog sudjenja sve cinjenice stavio na sto ??? Nole ce igrati 300%...znaju organizatori dobro sta bi bilo da on ne igra
Vidi..
Zakon je Zakon. Na stranu pricu o Covidu. Da je bilo.koji drugi zakon....ako si ga prekrsio, trebas da budes kaznjen.