Vidi ga.

Moderator: O'zone

Ti mislis da ovo nije "prava" vakcina, na osnovu svojih nekih parametara. To nije stvar uopste misljenja, tako da je razmjena misljenja nepotrebna.biglebovski wrote: ↑10/01/2022 12:30Znam za vakcinu protiv gripe, čini mi se da sam je jedne godine i sam primio. Odeš, ako si u ugroženoj kategoriji, naručiš se kod doktora za vakcinu, pa čekaš da država istu nabavi, ako ne spadaš u kategoriju odeš i kupiš, ako bude u slobodnoj prodaji, vakcinišeš se, niko ti ne garantuje da se nećeš zaraziti gripom nakon vakcine, niko ti ne garantuje da nećeš baki, taksisti, kolegi ili djetetu prenijeti gripu.
Diskutujemo, razmjenjujemo mišljenja ljepoto, na laičkom forumu. Nisu mi jasni stručnjaci tvog kalibra šta se uopšte upuštaju u raspravu sa ostalima - bezvrijednima - koji, po tebi izgleda, samo troše kisik i stvaraju bespotrebni co2 i zbog kojih će, što bi rekli stručnjaci tvog kalibra, Maldiwi nestati pod morem 2012. g.
Bas tako!hladan.preminger wrote: ↑10/01/2022 12:33 ovo što primamo nije vakicna, već je personalni lijek protiv težih olbika blesti koji se javljaju kod 1% populacije.
Porodicu ostavi na miru ja tvog oca nisam spominjao. Malo kulture nije na odmet.drag_gost wrote: ↑10/01/2022 11:54Post ti je prijavljen zbog vrijedjanja. Kada bude ovo tvoj forum, onda provodi svoja neka pravila. A debilom nazovi starog.El_comadante wrote: ↑10/01/2022 11:38
Pa debilu sto citas glupe komentare. Ti si meni uletio sa komentarom ne ja tebi. Zaobidji nemoj citati ako ti je glupo.
Ja i? Zaboravljas da i nakon preboljenja vremenom izgubis imunitet pa se ponovo mozes zaraziti. A sta to fali sto imamo booster? Svi se nadamo sto brzem zavrsetku pandemije i povratak normalnom zivotu. Pa sta ako se treba uzimati vakcina za koronu kao sto je do sada i za gripu?
Izvor?fox-69 wrote: ↑10/01/2022 10:31pročitaj izraelsk studiju i studiju vojske USA.gamer4ever wrote: ↑10/01/2022 09:16
Odakle znas da nije bilo kolabiranja u 2020 ? Gdje su ti dokazi za to ? Posalji neki link da vidimo koliko je kolabiralo u 2019,2020,2021. Evo ja sam na brzinu pogledao ne mogu naci
potvrđena 1 upala srca na svakih 3000 mladih i zdravih muškaraca i dječaka vakvinisanih sa mRNA vakcinama.
vakcina => problemi sa srcem => kolaps
Vidis kako je lako povezat. Mogo si ovo i sam, a ne ja da te navodim.
Youtube je cenzurisan, tamo nećeš lako naći istinu.
Pa izgleda da trenutno svaka jebena šuša, pogotovo pogurana sa nekoliko milijardi investitorskih dolara može da se izdigne iznad pre-2020 nauke i medicine i da kaže šta je pandemija i šta je vakcina i da tumači i definiše te stvari kako hoće i da očekuje da će sve što mrda da se složi sa njim, jer su oni nauka jel. Ako se ne složi, ide morbidni New York Times i reketaši sa twitera da pljuju i izopćuju iz društva, uništavaju karijere i živote.adsubzero wrote: ↑10/01/2022 13:18Ti mislis da ovo nije "prava" vakcina, na osnovu svojih nekih parametara. To nije stvar uopste misljenja, tako da je razmjena misljenja nepotrebna.biglebovski wrote: ↑10/01/2022 12:30
Znam za vakcinu protiv gripe, čini mi se da sam je jedne godine i sam primio. Odeš, ako si u ugroženoj kategoriji, naručiš se kod doktora za vakcinu, pa čekaš da država istu nabavi, ako ne spadaš u kategoriju odeš i kupiš, ako bude u slobodnoj prodaji, vakcinišeš se, niko ti ne garantuje da se nećeš zaraziti gripom nakon vakcine, niko ti ne garantuje da nećeš baki, taksisti, kolegi ili djetetu prenijeti gripu.
Diskutujemo, razmjenjujemo mišljenja ljepoto, na laičkom forumu. Nisu mi jasni stručnjaci tvog kalibra šta se uopšte upuštaju u raspravu sa ostalima - bezvrijednima - koji, po tebi izgleda, samo troše kisik i stvaraju bespotrebni co2 i zbog kojih će, što bi rekli stručnjaci tvog kalibra, Maldiwi nestati pod morem 2012. g.
Bravo, sjedi 5. Jest pokazala je svoje definitivno, ali u negativnom smislu.adsubzero wrote: ↑10/01/2022 13:42Ja i? Zaboravljas da i nakon preboljenja vremenom izgubis imunitet pa se ponovo mozes zaraziti. A sta to fali sto imamo booster? Svi se nadamo sto brzem zavrsetku pandemije i povratak normalnom zivotu. Pa sta ako se treba uzimati vakcina za koronu kao sto je do sada i za gripu?
Mozda nije savrsena, ali vakcina je pokazala svoje. To sto neki od vas imate neku ludu ideju da ako vakcina ne ubija sve "zive" viruse i bakterije onda ne valja, to je vas problem.
Nisam ni ja tebi napisao da si debil. Malo kulture nije na odmet.El_comadante wrote: ↑10/01/2022 13:33Porodicu ostavi na miru ja tvog oca nisam spominjao. Malo kulture nije na odmet.
Jest, vecina hospitaliziranih nevakcinisani, mozda je negativno ako nisi na aparatima...cassius wrote: ↑10/01/2022 14:03Bravo, sjedi 5. Jest pokazala je svoje definitivno, ali u negativnom smislu.adsubzero wrote: ↑10/01/2022 13:42
Ja i? Zaboravljas da i nakon preboljenja vremenom izgubis imunitet pa se ponovo mozes zaraziti. A sta to fali sto imamo booster? Svi se nadamo sto brzem zavrsetku pandemije i povratak normalnom zivotu. Pa sta ako se treba uzimati vakcina za koronu kao sto je do sada i za gripu?
Mozda nije savrsena, ali vakcina je pokazala svoje. To sto neki od vas imate neku ludu ideju da ako vakcina ne ubija sve "zive" viruse i bakterije onda ne valja, to je vas problem.
92% umrlih u Sarajevu u zadnja dva mjeseca nisu vakcinisani. Ovo treba na svakoj stranici ponavljati…cassius wrote: ↑10/01/2022 14:03Bravo, sjedi 5. Jest pokazala je svoje definitivno, ali u negativnom smislu.adsubzero wrote: ↑10/01/2022 13:42
Ne, ali istovremeno ljudi ti pokusavaju objasniti da su bolnice pune i da nemaju ni ljudi niti prostora da lijece nove zarazene, a ti pricas o slobodi izbora.
Jbg to je Megatron
Znamo da je manja efikasnost za omicron. Kako god, da citiram kolegu forumasa:
GandalfSivi wrote: ↑10/01/2022 14:13 92% umrlih u Sarajevu u zadnja dva mjeseca nisu vakcinisani. Ovo treba na svakoj stranici ponavljati…
Bolnice da su pune, ne bi primale ljude vjerovatno. Skoro mi je bliska osoba zavrsila u bolnici od korone, duplo vakcinisana, uredno primljena bez ikakvih problema.dr_Evil wrote: ↑10/01/2022 14:14Ne, ali istovremeno ljudi ti pokusavaju objasniti da su bolnice pune i da nemaju ni ljudi niti prostora da lijece nove zarazene, a ti pricas o slobodi izbora.
Ako pitate koga cemo tuzit ako nam nesto bude od vakcine, ja mogu da pitam da li ako neko moj umre od korone mogu tuziti tebe jer doktori nisu imali dovoljno vremena da se posvete drugim pacijentima.
Polahko, tesko da su svi doktori dio velike svjetske urote.
Kakva efikasnost druze ? Vidis sta pise, ko je fasovao od korone. Vakcinisani.adsubzero wrote: ↑10/01/2022 14:21Znamo da je manja efikasnost za omicron. Kako god, da citiram kolegu forumasa:
GandalfSivi wrote: ↑10/01/2022 14:13 92% umrlih u Sarajevu u zadnja dva mjeseca nisu vakcinisani. Ovo treba na svakoj stranici ponavljati…
Primaju, nece te niko vratiti iz bolnice. To je samo Seka uradila sa onom malom.cassius wrote: ↑10/01/2022 14:26Bolnice da su pune, ne bi primale ljude vjerovatno. Skoro mi je bliska osoba zavrsila u bolnici od korone, duplo vakcinisana, uredno primljena bez ikakvih problema.dr_Evil wrote: ↑10/01/2022 14:14
Ne, ali istovremeno ljudi ti pokusavaju objasniti da su bolnice pune i da nemaju ni ljudi niti prostora da lijece nove zarazene, a ti pricas o slobodi izbora.
Ako pitate koga cemo tuzit ako nam nesto bude od vakcine, ja mogu da pitam da li ako neko moj umre od korone mogu tuziti tebe jer doktori nisu imali dovoljno vremena da se posvete drugim pacijentima.
Polahko, tesko da su svi doktori dio velike svjetske urote.
Ja sam sam, bio skoro u drustvu kolega od kojih su obojica bili pozitivni na koronu , testirao se i nisam bio pozitivan.
Tako da legendo, tuzi ti mene slobodno. Jer ja sam ti kriv sto ti drzava nije omogucila adekvatno lijecenje.
PolaHko. Doci ce sve na svojeH