Vratili su me iz svice jer nisam imala vizu koju nisam mogla izvaditi jer kod njih konzulat ne radi na noc vjestica (svi sveti)
Dosli bi oni da ih zovnes da pjevaju na njihovoj sahrani
zabac kermit wrote: ↑10/01/2022 15:27 https://www.klix.ba/magazin/muzika/jele ... /220110072
Ova me jelena bas razocarala nakon ovoga sinoc,mislio sam da je istinski prijatelj bh publike,sad ce se vadit nisam znala i to ili za pare pjevam svugdje e pa meni ga vise ovde nebi pjevala.
Za pare, pa naravno da bi doslizabac kermit wrote: ↑11/01/2022 00:11 Treba se napravit lud pa ove iste pozvat da pjevaju kad bude dan drzavnosti kod nas,bas me zanima da li bi dosli ili odbili.
Koja tuga i mizerija. Meni se nekadašnja prijateljica udala za čovjeka iz Zvornika, pola familije mu ubili četnici, a ona malo malo pa Cecine pjesme objavljuje na društvenim mrežama. Ja je pitam kako možeš, kaže "pa šta, nije ona kriva, i nju je Arkan zlostavljao..."
Pjevaju radi para i onda kažu drago mi je što sam ovdje, slavite lijep praznik, dragi moji vidimo se... Ne bih baš rekao da je samo do para._BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2022 16:17 Ljudi pjevaju za pare. Ko god da plati.
Zasto ocekivati od profesionalnih dvorskih luda da budu moralni uzori.
Procitaj ponovo sta su rekli. Puno su pricali a nista nisu rekli, sve kurtoazija i opsta mjesta, samo dodvoravanje publici. Sutra bi/ce isto pricati da pjevaju u Sarajevu za 25.11. Boli njih kurac, samo je lova bitna.Logovan wrote: ↑11/01/2022 17:18Pjevaju radi para i onda kažu drago mi je što sam ovdje, slavite lijep praznik, dragi moji vidimo se... Ne bih baš rekao da je samo do para._BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2022 16:17 Ljudi pjevaju za pare. Ko god da plati.
A kako reče Vasković iz Lexington benda, što više slavlja u životu da širimo ljubav i radost![]()
![]()
![]()
Zaboravio si i da ste najbolja publika na svijetu i da nigje nema publike kao ovdje. Standardne recenice koje se samo ponavljaju na svakom nastupuLogovan wrote: ↑11/01/2022 17:18Pjevaju radi para i onda kažu drago mi je što sam ovdje, slavite lijep praznik, dragi moji vidimo se... Ne bih baš rekao da je samo do para._BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2022 16:17 Ljudi pjevaju za pare. Ko god da plati.
A kako reče Vasković iz Lexington benda, što više slavlja u životu da širimo ljubav i radost![]()
![]()
![]()
A po cemu si to skontao? Jelena je srpkinja sa dna kace.zabac kermit wrote: ↑10/01/2022 15:27 https://www.klix.ba/magazin/muzika/jele ... /220110072
Ova me jelena bas razocarala nakon ovoga sinoc,mislio sam da je istinski prijatelj bh publike,sad ce se vadit nisam znala i to ili za pare pjevam svugdje e pa meni ga vise ovde nebi pjevala.
Kad dodje na bht recimo u emisiju i slusas sta prica steknes dojam koji se sa ovim kosi,ak si kad gledao njena gostovanja znao bi o cemu pricam ako nisi onda dzaba ti....Dr. Kuca wrote: ↑11/01/2022 17:52A po cemu si to skontao? Jelena je srpkinja sa dna kace.zabac kermit wrote: ↑10/01/2022 15:27 https://www.klix.ba/magazin/muzika/jele ... /220110072
Svaka roba ima svoju musteriju
Nikad cuo za jelenu tomaseviczabac kermit wrote: ↑10/01/2022 15:27 https://www.klix.ba/magazin/muzika/jele ... /220110072
zabac kermit wrote: ↑11/01/2022 00:11 Treba se napravit lud pa ove iste pozvat da pjevaju kad bude dan drzavnosti kod nas,bas me zanima da li bi dosli ili odbili.
Pa hoće, pričat će i kod nas isto, samo što im ja baš i ne vjerujem kod ovog slučaja_BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2022 17:37 Procitaj ponovo sta su rekli. Puno su pricali a nista nisu rekli, sve kurtoazija i opsta mjesta, samo dodvoravanje publici. Sutra bi/ce isto pricati da pjevaju u Sarajevu za 25.11. Boli njih kurac, samo je lova bitna.
Imao sam ponesto doticaja sa tim miljeom kroz posao (menadzeri, pjevaci, ugostitelji), veze oni ponekad nemaju ni gdje ni kome pjevaju, masina je to, vazda na tockovima, nikad ne osvanes i zanocis na istom mjestu. Jebe se njih za sve, samo je bitno dodvoriti se i ulizati publici.
Licno sam prisustvovao sporu kad jedan poznati pjevac smatra da ga je gazda zakinuo na parama od ulaznica i veli mu, sad bih se okrenuo i otisao ali me je raja vidjela....
Dino Merlin na svakom jebenom koncertudječak sa šibicama wrote: ↑11/01/2022 17:51 Hvala vam, vi ste najbolja publika na svijetu, uvijek se rado vracam i dolazim.. kad sam bio u Berlinu rekli su mi idi u Beograd, tamo je prava publika.
Ma zato se nešto ni ne vežem za pjevače, nikad ne znaš kada te i kako može razočarati.