Bolje biti i panikbot nego debilni trol kao tiTesla Edison wrote: ↑08/01/2022 17:08Žrtve ne postoje jer niko nije umro od korone. Sve te brojke su izmišljotine od strane panikmedija, epidiota i panikbotova, takvih poput tebe.
Od čega su ti ljudi umrli može se utvrditi samo obdukcijom koja nije rađena.
Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
- spinel_
-
gamer4ever
#59127 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
-
laik1981
#59128 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pitanje je bilo jednostavno.. Nekad su mediji pisali o tome navodeci izjave nekih britanskih profesora, pa ne znam da li se u medjuvremenu nesto promijenilo?
https://www.slobodnaevropa.org/amp/veli ... 39561.html
-
gamer4ever
#59129 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Bas obratno ja vjerujem nauci a ne vidovitom Milanu sa twittera. Ako nauka kaze da je blazi soj, onda je blazi soj
-
gamer4ever
#59130 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Posljedice covida...
- ultima_palabra
#59131 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Znaci priznajete da vakcine djeluju? Cetiri puta se manje umire po ovom grafu (i to svi skupa, i vakcinisani i nevakcinisani).
- Point.
#59132 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Vala baš. Naginju da bi ovaj soj mogao biti The One da ukroti ovu kinesku baju, molim se svim Bogovima svijeta da je tako.gamer4ever wrote: ↑09/01/2022 00:44Bas obratno ja vjerujem nauci a ne vidovitom Milanu sa twittera. Ako nauka kaze da je blazi soj, onda je blazi soj
- jeza u ledja
- jeza u ledja
#59134 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Upravo. Jer Mirnes Ajanovic je debil, krimos, lazovcina i jedna od najljigavijih osoba u posljeratnoj BiH, a ima ih mnogo. Fakticki, ako zastupas neki stav, bilo koji o bilo cemu, a vidis da ga Mirnes propagira, automatski trebas prst na celo i propitati se zasto zastupas taj stav.spinel_ wrote: ↑08/01/2022 22:19Pusti ga. Vazno je nesto napisati a u sustini nista odnosno na argumente covjeka odgavara s ad hominem prema ostalim sagovornicima.El_comadante wrote: ↑08/01/2022 20:59
Po cemu je Mirnes takav? Objasni kad vec iznozis takvo misljenje u javni prostor.
Do sada Mirnesu niko nije dao validne kontraargumente sto od struke sto od ovih botova. Taj vozac autobusa (kako ga zele poniziti jer valjda to je bruka biti po njihovim pogledima) je kao advokat uradio sto fakticki niko na svijetu nije. Zvanicnim dokumentima proizvodjaca sve objasnio i dokazao da nije sve onako kako nam zele nametnuti.
Ne interesuje mi ni sta prica ni o cemu prica, necu da ga slusam niti gledam.
Njegova licnost je argument protiv onog sto on zastupa.
Ovo najnovije je samo primjer ljigavog ubiranja poena od teoreticara zavjere. Lik kojeg su ocigledno maltretirali u skoli oa samo udara kontru.
- ultima_palabra
#59135 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Vrsni pravnik... neki dan je tuzio Fortu, Vranica i krizni stab za ni manje ni vise, ubistvo 
- Tesla Edison
#59136 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Boli istina, jel'?gamer4ever wrote: ↑09/01/2022 00:42Bolje biti panikbotTesla Edison wrote: ↑08/01/2022 17:08
Žrtve ne postoje jer niko nije umro od korone. Sve te brojke su izmišljotine od strane panikmedija, epidiota i panikbotova, takvih poput tebe.
Od čega su ti ljudi umrli može se utvrditi samo obdukcijom koja nije rađena.
Neko kad nešto tvrdi taj mora da dokaže. E pa, dokažite da u BiH ima umrlih od prehlade zvane "kovid".
Bez obdukcije nema dokaza, bez dokaza ostaje samo nagađanje i botovanje, što i radite konstantno zadnje dvije godine. Same laži umotane u lažnu empatiju i patetiku, a zarad viših ciljeva ljudi koji vas angažuju da lažete i botujete.
-
arhivasvega
#59137 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ovako je i vehabosima ispran mozak...
-
gamer4ever
#59138 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ja bi vrlo rado diskutovao sa nekim ko ima takve maloumne stavove, ali onda se sjetim sta si sve pisao i znam da si trolcina koja samo navlaci ljude, pa ne zelim da pravim budalu od sebe.Tesla Edison wrote: ↑09/01/2022 07:57
Boli istina, jel'?
![]()
![]()
![]()
Neko kad nešto tvrdi taj mora da dokaže. E pa, dokažite da u BiH ima umrlih od prehlade zvane "kovid".
Bez obdukcije nema dokaza, bez dokaza ostaje samo nagađanje i botovanje, što i radite konstantno zadnje dvije godine. Same laži umotane u lažnu empatiju i patetiku, a zarad viših ciljeva ljudi koji vas angažuju da lažete i botujete.
Evo jedan primjer kakva si trolcina :
viewtopic.php?f=74&t=157346&p=17735693#p17735693
Znaci antivaksere u geta ha ? Da nije malo previse radikalno ?
-
gamer4ever
#59139 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Vidjet cemo za par sedmica kakva ce bit kod nas situacija sa umrlim jer ovaj porast je vrlo vjerovatno omikron koji je donijela dijaspora. Ako ne bude porasta, ili vrlo mali, to je to
-
MUNAFIK
#59140 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Zar nije smrtnost od kovida 5% kako neki kazu....ultima_palabra wrote: ↑09/01/2022 00:59Znaci priznajete da vakcine djeluju? Cetiri puta se manje umire po ovom grafu (i to svi skupa, i vakcinisani i nevakcinisani).
- fox-69
#59141 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
jel iko detektovo sam sebi covid sa onim kućnim antigenskim testom ?
- spinel_
#59142 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Zasto se javljas ako ne znas o cemu prica niti te to zanima?jeza u ledja wrote: ↑09/01/2022 02:35Upravo. Jer Mirnes Ajanovic je debil, krimos, lazovcina i jedna od najljigavijih osoba u posljeratnoj BiH, a ima ih mnogo. Fakticki, ako zastupas neki stav, bilo koji o bilo cemu, a vidis da ga Mirnes propagira, automatski trebas prst na celo i propitati se zasto zastupas taj stav.spinel_ wrote: ↑08/01/2022 22:19
Pusti ga. Vazno je nesto napisati a u sustini nista odnosno na argumente covjeka odgavara s ad hominem prema ostalim sagovornicima.
Do sada Mirnesu niko nije dao validne kontraargumente sto od struke sto od ovih botova. Taj vozac autobusa (kako ga zele poniziti jer valjda to je bruka biti po njihovim pogledima) je kao advokat uradio sto fakticki niko na svijetu nije. Zvanicnim dokumentima proizvodjaca sve objasnio i dokazao da nije sve onako kako nam zele nametnuti.
Ne interesuje mi ni sta prica ni o cemu prica, necu da ga slusam niti gledam.
Njegova licnost je argument protiv onog sto on zastupa.
Ovo najnovije je samo primjer ljigavog ubiranja poena od teoreticara zavjere. Lik kojeg su ocigledno maltretirali u skoli oa samo udara kontru.
Ono da ga uvrijedim jer je to u modi?
I to dolazi od lika kojem je Biden i Fauci svetac. Likovi koji su kriminalci i fasisti najgore vrste. Ono sto oni propagiraju je najgori fasizam protiv covjecanstva. Moderni Mengele i Gebels. Tek kad svi pomremo znat cemo posljedice njihovih eksperimenata i zlocina koji ce biti ispisani u knjigama historije.
I jos jednom da ponovimo argumente Mirnesove kojima je srusio fasisticke potvrde:
Po uputama proizvodjaca vakcine su experimentalne, ljudi su dobrovoljci, vakcine se ne smiju mijesati sa drugim i davati na ljudima koji imaju hronicne bolesti, ne smiju ih primati djeca i trudnice. Ako se odredjena protrese mora se baciti a ne upotrijebiti na covjeku. Ne smije se primati u trznim centrima. Dobrovoljca treba pregledati lijecnik itd, itd...
Niko ovo nije od tih strucnjaka osporio a i dalje nastavljaju da krse zakone i svjesno ubijaju narod!
Sve se ovo danas krsi, a posljedice ovoga znacemo u nadolazecim godinama.
Debili nek se nastave busterizovati.
Last edited by spinel_ on 09/01/2022 10:31, edited 2 times in total.
- fox-69
- fox-69
#59144 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
godina 2021 će ući u Ginisa po broju kolabiranih sportaša...
samo još fali da ljudi počnu kolabirat na šahu i bočanju
mora da ima neki link između 2021 i kolabiranja, ali ne mogu nikako da provalim
samo još fali da ljudi počnu kolabirat na šahu i bočanju
mora da ima neki link između 2021 i kolabiranja, ali ne mogu nikako da provalim
- spinel_
#59145 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Da, nazalost svjeze vakcinisan jer tamo ne mozes prismrditi ako nisi uboden.
Do godine ce teniseri morati imati 5-6 boca. Ako prezive naravno.
Do godine ce teniseri morati imati 5-6 boca. Ako prezive naravno.
- fox-69
#59146 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
ovako je izgledala 2021. godina za sportiste
-
MUNAFIK
#59147 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Vakcina je EKSPERIMENTALANA i ove smrti su dio eksperimenta...
Kao sto sam rekao ranije, covid sam prebolio bez problema i za mene je veca vjerovatnoca da ce mi vakcina nanjeti stetu nego korona.
Posto ne pijem antibiotike ako mi bas ne trebaju i pokusavam prirodnim putem jacati imunitet, tako ne zelim ni vakcinu koja mi ne treba.
Svako treba sebi da odvaga i da vidi sta ce, da li ce za bolest od koje umire 0.2% zarazenih rizikovat i primit vakcinu... Nekome je ta vakcina sigurno spas, ali vecini nije potrebna. Pa svako neka bira.
-
Hendrix
#59148 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Mozes se praviti lud i podrzavati ovu hijenu Mirnesa, jedan od mnogih koji nadjose sebi mjesta za samopromociju preko ledja umrlih. Isto tako i srbi imaju 1000 izgovora za Markale kako nisu istina, kako smo mi sami bacili granatu i tome slicno. Imaju i eksperte svih kalibara koji potvrdjuju da mi lazemo i da smo se sami ubijali.Tesla Edison wrote: ↑09/01/2022 07:57Boli istina, jel'?
![]()
![]()
![]()
Tvrdnja da niko nije umro od korone jer nije bilo obdukcija je upravo ista shema, naravno mozes nastaviti kontrirati razumu i furati Mirnesovu bitku za izvlacenje para... nek i on zaradi jel kad su svi uzeli pinku.
Ali fakat ono.. jel te stid da seres bas takve gluposti i pored tolikih dokaza i ocigledne teze bolesti od jebene prehlade.
I na kraju ti si najveci licemjer od svih ovde, svim ostalim koji su protiv vakcina i mjera a nisu se vakcinisali svaka cast...furaju ljudi svoj fol. Ali ti si jarane vakcinisan jer te prpa "prehlade" a po forumima laprdas kontra pricu. Usro si se i otiso vakcinisati u Beograd a ovde furas Mirnesa i otpor neki. Ono fakat jel imas imalo nekog rezona...ljude zoves panik botinama a prvi si vakcinisan bio na forumu.
- spinel_
-
gamer4ever