MUNAFIK wrote: ↑07/01/2022 13:12
dr_Evil wrote: ↑07/01/2022 12:27
Zato sto ako eto ipak u svojoj snazi zaglavis kod Seke, mi placamo tvoje lijecenje, uzimas respirator i krevet nekome drugome kome treba. Prenosis virus drugima(mada me taj razlog vise ne dodiruje, svako moze da se vakcinise).
Zbog tebe doktUri nemaju vremena da se posvete drugim pacijentima.
Eto zasto
Sanse za to su skoro pa nikakve, cak sta vise, kao osoba koja je probolila koronu bez simptoma iskreno meni licno vecu mi stetu moze nanjeti vakcina nego korona i postoji puno vise opasnijih stvari po mene od korone.
A sto se tice placanja kreveta u bolnici itd... Pa tom logikom treba zabraniti alkohol, masno, secere i raznorazne namjernice koje stete ljudima i djeci.
Prije cu zaglavit kod seke radi masnoce i slicno nego radi korone tako da ti je to glup 'argument'.
Prica o prenosu virusa je vise dosadna jer vakcinisan ili ne siris ga svakako...
Stetu ti moze nanijetu vecu vakcina nego korona? WTF, mislim da na ovo ne mogu odgovorit bez psovanja i omalovazavanja, pa necu ni odgovoriti.
Argument nije glup, samo se ti pravis da je glup, da ti je umro neko od blize znao bi ti, da radis kod Seke pa da moras duple smjene radi takvih kao ti, pitao bih te i onda.
Ne treba zabraniti, nisam ja trazio da platis svoje lijecenje, onda bi ti logika bila ispravna. Ja sam samo rekao da stetis sistemu, i da zbog tebe neko sutra nece moci imati adekvatno lijecenje.
Kako god, virus mutira i slabi, pa ce oslabiti i svadjanje po forumu oko istoga.