GandalfSivi wrote: ↑04/01/2022 22:06Jos jedan od onih koji se ponavljaju a u sustini gluposti valjaju. Imas li ti pojma sta je pobjegulja majstore?
Pobjegulja pod navodnicima.
Moderator: O'zone
GandalfSivi wrote: ↑04/01/2022 22:06Jos jedan od onih koji se ponavljaju a u sustini gluposti valjaju. Imas li ti pojma sta je pobjegulja majstore?
Ovi bi pilo vodu da su svi rizični bili i zaraženi do sada što naravno ne može biti slučaj. Taj efekat postoji ali koliko je izražen to sigurno znaju statističari
I proizvodjaci ovih "zastitnih" vakcina kazu NE ispod 18 i NE trudnice. Ali zato imaju vlasti da kazu MORAS taman umro ako zelis da imas bilo kakva prava.https://www.klix.ba/sport/tenis/za-razl ... /220104152
Za razliku od Đokovića, Indijac ne može u Australiju uprkos validnom razlogu za nevakcinaciju
"Mi smo objasnili da se Aman ne može vakcinisati jer u Indiji se mlađi od 18 godina još nisu počeli vakcinisati", objasnio je trener mladog tenisera.
Glavni lik za covid protokole i sigurnost na AO dao ostavku prije par dana, garant nije bio saglasan s ovim.Edin H. wrote: ↑04/01/2022 21:22Veca je vala provala da profesionalni atleta pravi od sebe osobu koja iz medicinskih razloga ne smije primiti vakcinuultima_palabra wrote: ↑04/01/2022 19:44 Australci su sigurno ko popisani, onoliko ih jebu s mjerama i onda im se Djokovic useta u zemlju...
“Djokovic applied for a medical exemption which was granted following a rigorous review process involving two separate independent panels of medical experts,” the statement said. “One of those was the Independent Medical Exemption Review Panel appointed by the Victorian Department of Health. They assessed all applications to see if they met the Australian Technical Advisory Group on Immunisation guidelines.”
https://www.nbcnews.com/news/us-news/no ... -rcna10869
Tennis Australia said the process included the redaction of personal information to ensure privacy for all applicants. That means Djokovic was not obliged to make his exemption public.
Premda se slazem Austrailja nula bodova - nisu mu trebali odobriti zahtijev, ali neku potvrdu je smuljao.

Ne bih ni ja rekao da je slucajnost. Posljedice covida nazalostHarTar wrote: ↑04/01/2022 21:02 Pomor sportista se nastavlja... Slučajnost? Ne bih rekao...
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ara-722452
Skoro svaka vakcina se prima od 3 do 5 puta u zivotuSanjarko wrote: ↑05/01/2022 06:17 Fazon je sto ovo nisu vakcine. Vakcine se prime jedanput ili dvaput u zivotu, neke jednom godisnje ili kad treba primjerice za gripu i tetanus, ovo 3-4 puta godisnje i ko zna do kad, ko u Absolon filmu, i cak ako si primio 1 ili 2 opet nesmatraju da si vakcinisan sad.![]()
Da malo razmislis shvatio bi da skoro vise nigdje u svijetu se ne postuju mjere, ljudima vise dosadilo, i povratak gripe i prehlade je logican ishod.escobar__ wrote: ↑05/01/2022 06:41 Kako se "flurona" u par dana uvuče u mainstream. Dvije godine pandemije i gripa skoro bila nestala, a onda odjednom (sinhronizovano) u svjetskim medijima počeše o "fluroni". I Klitorix je ispoštovao proceduru pa objavio i prvi takav slučaj u našoj zemlji, opet u Banja Luci.![]()
gamer4ever wrote: ↑05/01/2022 08:58Da malo razmislis shvatio bi da skoro vise nigdje u svijetu se ne postuju mjere, ljudima vise dosadilo, i povratak gripe i prehlade je logican ishod.escobar__ wrote: ↑05/01/2022 06:41 Kako se "flurona" u par dana uvuče u mainstream. Dvije godine pandemije i gripa skoro bila nestala, a onda odjednom (sinhronizovano) u svjetskim medijima počeše o "fluroni". I Klitorix je ispoštovao proceduru pa objavio i prvi takav slučaj u našoj zemlji, opet u Banja Luci.![]()
Jesu.ultima_palabra wrote: ↑04/01/2022 19:44 Australci su sigurno ko popisani, onoliko ih jebu s mjerama i onda im se Djokovic useta u zemlju...
Ja sam 2xvakcinisana i preboljela, mislim da je dovoljno od mene.