Evo moje verzije
ZXHN H267N V1.0 V1.0.0_BA.1T14D2 ...
Moderator: Benq
Denitivno to penzioneri najvise gledaju...imam konu koja to gleda...stalno u kuci i to joj je glavni kanal
Tako su meni rekli slično. Kao to je to. Reko jarane, ja nisam informatički neobrazovan i to možeš nekoj tetki pričatti, meni ne možeš. Tehničke mogućnosti ima, provjerila je tehnička služba a vi meni kažete da nije moguće. Fino to korigujte ili ću se žaliti nekome iznad vas.Na kraju je pomogao momak ovdje sa foruma te korigovao profil po paketu koji koristim.Rogie wrote: ↑30/12/2021 12:56 Rodjaka zvali i ubjedjivali da preko wifi-ja na mobu niko ne moze imati preko 30 mbps![]()
![]()
Ima optiku i takodjer 2,4GHz innbox.
Meni rekli u cetvrtak ili petak (prosli) ce me neko kontaktirati za novi modem s 5GHz, sedmicu poslije - nista. A pocetkom decembra podnesen zahtjev za vecu brzinu.![]()
Stari 100x prijavio problem s TV-om i netom koji vise ne rade nego sto rade, dva STB-a nikada ne mogu zajedno raditi - niko ni da ga pomisli kontaktirati.
Zaista nemam ni najmanju potrebu preuvelicavati ili lagati, ali mi stvarno nisu jasni. Oko novog ugovora se moras petljati po 2 mjeseca, ne do Bog da cesto imas kakve probleme.
Stup isto
Samo da sutra ne nestane...belaj bi bio da ne gledam novogodisnje izdanje vize za buducnost
Ne trebas dodatno placati,ukljuceno je u cijenu. Placaju oni koji su van usluge.
100/10 Mb
-Chesterfield- wrote: ↑28/12/2021 13:36 Ja poslao direktoru.Mada čisto sumnjam da će e-mail doći do njega?
Nisam pohvalio @dend jer on tvrdi da nije uposlenik.![]()
Ne prilagođavam i ne mijenjam nego kažem kakvo je stanje na terenu.