Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mozda se i nikada se sazna kako se sve stvarno desilo
Izgledalo je, a i pisalo se ovdje po forumu, prije godinu - dvije da se nikad neće saznati ko su ubice.
Sad imamo dva sasvim konkretna imena, jednog u rukama naše policije, a drugi je isto tako na dohvat ruke.
U pravu si, ali s pocetka su bili tekstovi upravo da MupRS ometa istragu,potrazi na netu.
Nekako sumnjam da je taj Marinkovic glavni,mozda jeste bio na licu mjesta,al da je pucao sumnjam,i da je ovo samo pokusaj da se Macan izvuce. Ne izgubiti iz vida cinjenicu da mu je punac ratni zlocinac koji se odsetao iz SudaBIH sto je pravosudni skandal,da mu je zena po Mupu radila mafijaske poslove,glupo bi sad bilo da Macan bude kriv i da se toliko provale i da lik zavrsi u zatvoru.Lazu sa svih strana.
Matzan wrote: ↑27/12/2021 01:36
Policija je u ovom slučaju uradila koliko je mogla.
Ostaje da se vidi kako će svoj posao uraditi tužilaštvo i nadležni sud.
Sve ispod 45 godina za svakog učesnika ovog svirepog ubistva biće nedovoljno.
naravno. kvalifikacija klasičnog ubojstva bez predumišljaja, pri punoj svjesnosti tezine kaznenog djela u trenutku izvršenja istog.
Motornom pilom osunetiti bilbord pa nek stoji nek se umobolnik sjebe kad vidi, i ne znam koja vise kurcina prazne glave dopusta ove bilborde da srozavaju dojam i prave puračić od grada
'vako je meni komsija (65+, notorni alkoholicar) preskocio zid usao u bastu i posjekao stablo. Smetalo mu kao nanosi mu vjetar lisce pred kucu!?
Sta's mu jbg?
Zvao ja Logavinu, uputili me na "zelene" onu eko policiju. Kao nije to za njih!?
Pitar sa Kariba wrote: ↑28/12/2021 00:00
'vako je meni komsija (65+, notorni alkoholicar) preskocio zid usao u bastu i posjekao stablo. Smetalo mu kao nanosi mu vjetar lisce pred kucu!?
Sta's mu jbg?
Zvao ja Logavinu, uputili me na "zelene" onu eko policiju. Kao nije to za njih!?
E cuj usao ti u posjed i napravio stetu?
Advokat, odsteta, procjena stete, poterbno vrijeme za rast drveta, osjecaj nesigurnosti, dusevna bol, strah djeteta...
Ne bi mi bilo zao i da mi pade tuzba, samo da mu napravim trosak.
A tek bi vidio kakav je rat zapoceo.
Sta's mu jbg?
Advokat, odsteta, procjena stete, poterbno vrijeme za rast drveta, osjecaj nesigurnosti, dusevna bol, strah djeteta...
maxell_sarajevo wrote: ↑28/12/2021 00:15
Sta cu radili oni policajci sto čuvaju skupštinu, pa nema 30m od njih covjek seta sa motornom pilom i reže drvo.
Oni cuvaju skupstinu, ne cuvaju drvo pored ceste.
Matzan wrote: ↑27/12/2021 01:36
Policija je u ovom slučaju uradila koliko je mogla.
Ostaje da se vidi kako će svoj posao uraditi tužilaštvo i nadležni sud.
Sve ispod 45 godina za svakog učesnika ovog svirepog ubistva biće nedovoljno.
Istina, ali u smislu da je policija uradila koliko je mogla, a ne koliko je smjela, trebala i morala.
Ovaj slucaj me podsjeca na srednjovjekovne krvarine. Zbog pritiska policije trazi se neko da bude osudjen. Izgleda da nije bitno ime.
Hajd, valjda bude sudjenje. Samo, 99% ako dodje do presude ista nece biti objavljena javno.
Sta's mu jbg? Zvao ja Logavinu, uputili me na "zelene" onu eko policiju. Kao nije to za njih!?
i mene imao slican problem sa komsinicom tj. ne samo ja, svi oko nje, ali samo ja zvao policiju
drugi put me otkantali kad sam prijavio ascare ukradeno auto parkirano ispred moje kuce. rekli da ce poslati patrolu, nikad nisu poslali.
na kraju se pojavio vlasnik, valjda mu neko javio
logavina, cudo od stanice. moze se komotno dobar roman o njima napisati. a nekad su bili za respekta... nekad je i bog hodao po zemlji, nema vise
Sta's mu jbg? Zvao ja Logavinu, uputili me na "zelene" onu eko policiju. Kao nije to za njih!?
i mene imao slican problem sa komsinicom tj. ne samo ja, svi oko nje, ali samo ja zvao policiju
drugi put me otkantali kad sam prijavio ascare ukradeno auto parkirano ispred moje kuce. rekli da ce poslati patrolu, nikad nisu poslali.
na kraju se pojavio vlasnik, valjda mu neko javio
logavina, cudo od stanice. moze se komotno dobar roman o njima napisati. a nekad su bili za respekta... nekad je i bog hodao po zemlji, nema vise
Mahala nam je cudo. ne znam jel u PU Logavina jos ona crvenokosa drotovka sto.jede burek na porti.