ti stvarno nisi normalna
jbt pisem isto da je sdp kriv za gras a ti svoje frustracije prosipas
ti stvarno nisi normalna
Jel me zezas? Prvo Kanton se je obavezao da ce namiriti razliku cijene karte,nije on davao nesto mimo toga. Ako je dao subvenciju za djaka cija karta npr kosta 40KM,onda on plati licno na salteru lupam 10, a ostatak namiri Kanton 30. To sto taj novac kasni,sto nije redovan i STO NIJE DOVOLJAN jer je doslo do ekspanzije u platama sto Gras nije mogao da podnese je drugi par cipela i svjesno uradjeno utapanje.Ima tu toga jos,karte su dio toga.Ja nisam principijelno tvrdila da je samo SDP kriv ali zivis u jednoj figuri-Ibrahim Jusufranic. Taj lik je otisao 2006 i tu je njegov licni kraj nastupio sa tom firmom u kojoj je bio od sredine 80tih.I kad je on bio nije on sam licno iznio novac od donacija i svega,tu su upetljana i zvucnija imena iz SDA armade lopova ratnih i poratnih.SDP je imao znacajnu ulogu u rusenju firme gdje se prikazivao kao neki spasitelj,i gle cuda niko nije barnut godinama a tamo je funcionisao, zasto? SDP je sve ono sto nije trebao da bude.drug_profi wrote: ↑22/12/2021 20:46Nejasno se izrazavas pa cu pokusati da odgovorim kako sam shvatio.vjeshalica wrote: ↑22/12/2021 17:05 SDPovi igraci su imali dobru ulogu, samo je stvar toga hoces li ti to priznati ili neces,ali mene boli briga za to. I to sta ti imas ili nemas na avataru ne cini moje misljenje prema tebi ili neki stav. Meni hocu da kazem ne znaci nista tako da i ne razumijem zasto mi podmeces svoj avatar.
Ne sporim ja da su SDP kadrovi nastavili "dobru praksu".
Ali je vjecni direktor nju uveo.
Kanton je jedno vrijeme pokrivao iznose za đačke i penzionerske karte, pa je u tom periodu tok novca mogao i biti blizu nule.
Kad je kanton prestao, dubioza je pocela rasti plus stotine neradnika viska na spisku.
Ni meni ne znaci gras nista, ali mi je kako sam već rekao previse tendeciozno zvucala tvoja tvrdnja da je SDP satrao GRAS.
Avatar spominjem jer sam pretpostavio da radi njega mislis da je SDP moj favorit.
Nije. Bio je nekad, sad su samo jedna od stranki koje se bore za moj glas.
Sve je ovo sda rezirala, na stetu gradjana da dodju do svojih fotelja.made_in_sarajevo wrote: ↑23/12/2021 09:05 https://www.klix.ba/vijesti/bih/propali ... /211223018
eto jadna majko kako im je mala plata svi se na socijalu prijavili i moraju 2 posla raditi da bi zivjeli. SSS u kantonu nema ga ispod 1100KM mjesecno. ne kazem ja da je to cifra begovska, ali nije vala ni da se nema od cega zivjeti
Normalno. Zamisli buse ulicu, kopaju u 2 po noci. Struze se asfalt. Isto tako jucer da se ulica ukrasava za vrijeme najvece spice. Ili da se smece odvozi u 4. To samo degenerici podrzavaju. To samo degeneriku moze pasti na pamet.
Vidis u nasim zatucanim glavama normalno je nenormalnom, a nenormalno je normalno. Da malo prošetaš izvan BIH mogao bi primijetii radove po noći i svi se strpe, bude najavljeno. Znaš li zašto? Zato što mu je lakše da istrpi noć, nego sutradan radove cijeli dan i ogromne gužve ispod njegovog prozora.
Onaj ko te napravio je vjerovatno stoka i bilmez ko i ti. Za tebe se ne sekiram, sigurno ne radis kod privatnika. Jer raditi za stranku nije privatluk. Papak.Registarska oznaka wrote: ↑23/12/2021 09:44Odi kod privatnika za 600-700KM plate, pa vidi kako se moze zivjeti.
Kakva ste vi stoka, zarad interesa onih koji vam sendvice kupuju, vi ovako pisete i pricati.
Ja sam hodo dosta po svijetu, nikad nisam vidio da se kopa po noci sa teskim masinama. Ali sam vidio da se rasvjeta postavlja po noci. To jesam.seoBIH wrote: ↑23/12/2021 10:01Vidis u nasim zatucanim glavama normalno je nenormalnom, a nenormalno je normalno. Da malo prošetaš izvan BIH mogao bi primijetii radove po noći i svi se strpe, bude najavljeno. Znaš li zašto? Zato što mu je lakše da istrpi noć, nego sutradan radove cijeli dan i ogromne gužve ispod njegovog prozora.
Dzabe pricati balkonu da je ogranicen.
ne zna nista bolje
sljedeci put kad budes isao na put po svijetu uzmi auto ili avionDr. Kuca wrote: ↑23/12/2021 10:05Ja sam hodo dosta po svijetu, nikad nisam vidio da se kopa po noci sa teskim masinama. Ali sam vidio da se rasvjeta postavlja po noci. To jesam.seoBIH wrote: ↑23/12/2021 10:01
Vidis u nasim zatucanim glavama normalno je nenormalnom, a nenormalno je normalno. Da malo prošetaš izvan BIH mogao bi primijetii radove po noći i svi se strpe, bude najavljeno. Znaš li zašto? Zato što mu je lakše da istrpi noć, nego sutradan radove cijeli dan i ogromne gužve ispod njegovog prozora.
Ti si kutija cigara.
Dr. Kuca wrote: ↑23/12/2021 10:05Ja sam hodo dosta po svijetu, nikad nisam vidio da se kopa po noci sa teskim masinama. Ali sam vidio da se rasvjeta postavlja po noci. To jesam.seoBIH wrote: ↑23/12/2021 10:01
Ti si kutija cigara.

Pa nece kopati mjesecima, nego par dana. Moze se covjek strpiti - ipak se to radi i zbog tebe.
Tebi jeste glupa iz tvoje perspektive ogranicene. Poenta je da se Steta promovira ovdje kao da su apsolutno sve njegove zasluge za desavanja oko ove revitalizacije (tako da nazovemo) javnog prevoza, maltene covjek stvara infrastrkturu.Sada se radi na tome fizicki,a sta ce biti kad bude gotovo to cemo da vidimo. Dakle ima jos fore da se pokaze rezultat.
Nisam rekla piškutalica nego piskutalica. On svoje frustracije vidjela sam gdje prosipa, na ubogim starcima na ulici. Toliko o normalnostima mojim i njegovim.Žbljoha jedna dosadna ubacuje mi se u diskusiju sa drugim insanom i dosadjuje do bogorodice.
Naravno da stvara infrastrukturu kad je zahvaljujuci SDA potpuno nestala u posljednjih 25 godina. Sve se radi kao da se prvi put gradi.vjeshalica wrote: ↑23/12/2021 11:04Tebi jeste glupa iz tvoje perspektive ogranicene. Poenta je da se Steta promovira ovdje kao da su apsolutno sve njegove zasluge za desavanja oko ove revitalizacije (tako da nazovemo) javnog prevoza, maltene covjek stvara infrastrkturu.Sada se radi na tome fizicki,a sta ce biti kad bude gotovo to cemo da vidimo. Dakle ima jos fore da se pokaze rezultat.