Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
-
invincible1921
#3501 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Oni su svoje "hrvate" protjerali 95 i kako kaze veliki vodja "zadali udarce da parakticno nestanu"...i sad nama sole pamet. Jedina sreca i nama i njima je sto smo mi merhametli narod
- ako te pitaju
#3502 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
To hoćeš da kažeš da BiH nije domovina Hrvata?_BataZiv_0809 wrote: ↑20/12/2021 16:12 Neka daju u RH manjinama prava konstitutivnih naroda. Pa da vidimo.
-
Hakiz
#3503 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
To Hrvati, ali ne svi, govore. U stvari i gore, djelima potvrđuju.ako te pitaju wrote: ↑20/12/2021 16:15To hoćeš da kažeš da BiH nije domovina Hrvata?_BataZiv_0809 wrote: ↑20/12/2021 16:12 Neka daju u RH manjinama prava konstitutivnih naroda. Pa da vidimo.
- ako te pitaju
#3504 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3505 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Je li samostalno izvlacis ovako glupe zakljucke ili imas pomoc prijatelja?ako te pitaju wrote: ↑20/12/2021 16:15To hoćeš da kažeš da BiH nije domovina Hrvata?_BataZiv_0809 wrote: ↑20/12/2021 16:12 Neka daju u RH manjinama prava konstitutivnih naroda. Pa da vidimo.
- skafiskafsnjak
#3506 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Jbg to je najbitniji argument u.svemu - majorizacija_BataZiv_0809 wrote: ↑20/12/2021 16:21Je li samostalno izvlacis ovako glupe zakljucke ili imas pomoc prijatelja?
-
invincible1921
#3507 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pa ne mozes ti uzimat iz ustava sta hoces a odbijat ono sto ti se ne svidja...ako te pitaju wrote: ↑20/12/2021 16:18Pa ne piše to u Ustavu BiH
I ja ne znam Hrvata iz BiH koji tvrdi da BiH nije njegova.
Bit svega je,nije samo vaša i naša je,i srpska j.
BiH je drzava svih njenih gradjana nebitno koje su nacije i vjere. Medjutim kad kazes hrvatska srpska i bosnjacka ne misli se da neko od ta tri moze radit sta hoce, ne smatra se da pojam "hrvatska" znaci da treba da se pripaja hrvatskoj
Last edited by invincible1921 on 20/12/2021 16:32, edited 1 time in total.
- ako te pitaju
#3508 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Je li znaš što je nacionalna manjina?_BataZiv_0809 wrote: ↑20/12/2021 16:21Je li samostalno izvlacis ovako glupe zakljucke ili imas pomoc prijatelja?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3509 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
milovanovićev mitraljez s tisuću metaka u sekundi nažalost pogađa nevine i slučajne prolaznike... dio se i odbija pa bude samoranjavanja
međutim veća količina municije ipak pogađa veoma efektno cilj
kad se ispucaju opravdavajuće reakcije na njegove promašaje dolazimo u fazu hamo vidi mu glave i pihihi hahaha hohoh hehehe hihi droga pihihi
ne gleda se u sadržaj onoga što je pogodilo metu nego se okolokole pihihi hahaha pokušava razvodniti ta količina metaka koja pogađaju cilj
bukači unitaristički je takav BULS AJ ilitiga pogodak u središte mete
ili hostesa
komični momenat
kolko god su se hrvati 1995 obranili dobili to nešto neku kurčinu u daytonu... ta kitara je 1996 ipak ličila na nešto...
meuđutim različitim konstruktima, fintama te prevarama i nepoštivanjem potpisanog (nikad prežaljena konfederacija) uz izravni angažman međunarodne zajednice i vještačkih prredstavnika
su nas doveli dokle smo sada
NIGDJE
ako se prašina slegne šaržer se mijenja i paljba opet počinje svi su mete i svak može doći na nišan
je li cijena ćevapa prevelika
mislim da nije 
kad se ispucaju opravdavajuće reakcije na njegove promašaje dolazimo u fazu hamo vidi mu glave i pihihi hahaha hohoh hehehe hihi droga pihihi
ne gleda se u sadržaj onoga što je pogodilo metu nego se okolokole pihihi hahaha pokušava razvodniti ta količina metaka koja pogađaju cilj
ili hostesa
kolko god su se hrvati 1995 obranili dobili to nešto neku kurčinu u daytonu... ta kitara je 1996 ipak ličila na nešto...
meuđutim različitim konstruktima, fintama te prevarama i nepoštivanjem potpisanog (nikad prežaljena konfederacija) uz izravni angažman međunarodne zajednice i vještačkih prredstavnika
NIGDJE
ako se prašina slegne šaržer se mijenja i paljba opet počinje svi su mete i svak može doći na nišan
je li cijena ćevapa prevelika
- vee-jay
#3510 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
moja reakcija na interviju:

Nema nikakve sanse da ovo ludilo od covjeka pobjedi naredne izbore.
Ovoga ce se Hrvatska morati rijesiti sto prije.
---
Ali mi je ipak drago da barem jedna osoba - koliko luda bila - Bakira Izetbegovica naziva pravim imenom -> lazovom.
Nema nikakve sanse da ovo ludilo od covjeka pobjedi naredne izbore.
Ovoga ce se Hrvatska morati rijesiti sto prije.
---
Ali mi je ipak drago da barem jedna osoba - koliko luda bila - Bakira Izetbegovica naziva pravim imenom -> lazovom.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3511 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
ajte dajte mi ime koje ga može pobijediti 
izađite s imenom
Tomašević?
izađite s imenom
Tomašević?
-
costacurta
#3512 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
A nemoj me ebat. Šta je to pogodio u metu?Black swan wrote: ↑20/12/2021 16:35 milovanovićev mitraljez s tisuću metaka u sekundi nažalost pogađa nevine i slučajne prolaznike... dio se i odbija pa bude samoranjavanja
ili hostesakomični momenat
meuđutim različitim konstruktima, fintama te prevarama i nepoštivanjem potpisanog (nikad prežaljena konfederacija) uz izravni angažman međunarodne zajednice i vještačkih prredstavnikasu nas doveli dokle smo sada
NIGDJE
ako se prašina slegne šaržer se mijenja i paljba opet počinje svi su mete i svak može doći na nišan![]()
![]()
![]()
je li cijena ćevapa prevelikamislim da nije
![]()
Mi smo društvo ogrezlo u kriminal i korupciju, da je to spomenuo i jednom ja ne bih riječi rekao.
Da je Čovića označio kao glavnoosumnjičenog za propast Sokola, Aluminija, Hercegovačke banke itd ja BiH lično otišao na granicu na Orašje da ga dočekam.
Što ne traži račune za utrošeni novac u županijama sa Hrvatskom većinom koji se financiraju iz poreza kojeg plaćaju građani R Hrvatske?
Što ne kaže gdje su Hrvati iz Hercegovine? Ako su ih zli Bošnjani, radikalni islamisti istjerali iz "mješovitih" naselja gdje nestadoše oni iz Čapljine, Tomislavgrada, Doljana, Šuice....... sve prazno zjapi. Mladog uha za lijeka nema.
To je bit. I to je meta
Ovo o čemu on priča je upravo hihihi hahaha i razvodnjavanje stvarnih problema.
- seoBIH
#3513 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
hehe ovako si i cokolidnu podrzavao. Koga god ti podrzavas on propada, a počeo si sa SDP-om u BIHBlack swan wrote: ↑20/12/2021 16:40 ajte dajte mi ime koje ga može pobijediti
izađite s imenom
Tomašević?![]()
-
kox
#3514 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pa Milanović prvenstveno šteti Hrvatskoj. Za BiH bi naravno bilo lijepo da je predsjednik susjedne države normalna osoba i političar sa kojim se može nešto dogovoriti a ne neko kome su skandali i vrijeđanje jedino politicko djelovanje, ali nije neophodno. Ako je takav lik koji ih bruka gdje stigne potaman gradjanima Hrvatske - samo naprijed. Iskreno, bolje jedna ovakva otvorena i kompromitovana budala koju malo ko uzima zaozbiljno od nekoga ko bi istu takvu podlu i agresivnu politiku provodio pismenije.
- ako te pitaju
#3515 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
@kox zagovornicima unitarizma u BiH,ne odgovara Milanović ali ni Plenković
- armin071
#3516 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
E čuj zagovornici unitarizmaako te pitaju wrote: ↑20/12/2021 16:58 @kox zagovornicima unitarizma u BiH,ne odgovara Milanović ali ni Plenković
-
kox
#3517 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Bilo kome ko se zalaze za ravnopravnost svih gradjana BiH i postovanje ljudskih prava.ako te pitaju wrote: ↑20/12/2021 16:58 @kox zagovornicima unitarizma u BiH,ne odgovara Milanović ali ni Plenković
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#3518 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Zamislite da se Erdogan miješa u unutrašnje stvari Njemačke zbog velikog broja Turaka u Njemačkoj?
To rade Hrvatska i Srbija kod nas.
To rade Hrvatska i Srbija kod nas.
- ako te pitaju
#3519 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ovi su mi najsimpatičniji što porede BiH sa Njemačkom.......
Zamisli da u Švicarskoj jedan kanton nametne drugom kantonu predstavnike.
-
sportman1
#3520 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Zagovornici unitarizma, a RS ima prerogative države.
-
ajdamo
#3521 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pa ni kod nas nije bilo nametanja dok ćiriličar draganče nije isprovocirao dobar dio Bošnjaka. Do prvog izbora Željka Komšića HDZ je regularno i bez problema imao svoje predstavnike na svim nivoima pa i u predsjedništvu.
Krivica dakle nije jednostrana.
Krivica dakle nije jednostrana.
- ako te pitaju
#3522 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
U rijetkim trenucima,na forumu nekad nekom i izleti da se radi o nametanju.
- duh_sa_sjekirom
#3523 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Optužbe hrvatskih nacinalista kojima se Bošnjaci optužuju za nekakav unitarizam je isto proseravanje koje su velikosrbi kenjali početkom devedesetih, tražeći unaprijed alibi za zločine koje će kasnije počiniti.
Volio bih kada bi neko od ovih hrvatskih šovinista i nacionalističkih šupaka i ovdje na forumu dokazao i obrazložio tu teoriju, imenom i prezimenom onoga ko to zagovara, programom te neke stranke itd.
Dakle, gospodo koja virite iz šupka ovog klovna, dajte nam te dokaze o unitarizaciji?
Volio bih kada bi neko od ovih hrvatskih šovinista i nacionalističkih šupaka i ovdje na forumu dokazao i obrazložio tu teoriju, imenom i prezimenom onoga ko to zagovara, programom te neke stranke itd.
Dakle, gospodo koja virite iz šupka ovog klovna, dajte nam te dokaze o unitarizaciji?
- ako te pitaju
#3524 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
D@duh_sa_sjekirom malo smo zamijenili teze.
Sejdo Bajramović se nameće Albancima na Kosovu, ima nas najviše želimo veća prava.......i raspade se Yu
Sejdo Bajramović se nameće Albancima na Kosovu, ima nas najviše želimo veća prava.......i raspade se Yu
-
ajdamo
#3525 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Add to Foe
Ne čitaju mi se trollovi i rektalni alpinisti HDZ-a
Ne čitaju mi se trollovi i rektalni alpinisti HDZ-a