Gdje sam tačno negirao ili umanjivao zločin? Gdje sam govorio o našim i vašim zločinima. Citiraj!tetka762 wrote: ↑22/11/2021 10:08Slušaj stari. Meni je teško spustiti se na taj nivo i selektirati zločin kao vaš/naš/njihov. Meni je to nepojmljivo. Js gledam na zločin isto bez obzira tko ga je počinio, samo kad sr ti praviš budala i svojom šupljom negiraš i umanjuješ zločin e onda ne mogu preći preko toga. Sretao sam ja takve ljude u ratu. Jebao sam im mame kao i sad na internetu. Ja sam davno rekao da smo recimo Mi, moj narod, HVO prvi napali Armiju u Mostaru. Ja s tim nemam problem, samo kada sam pitao ima li ijedan grad/selo/mjesto u BiH gdje je Armija prva napala HVO I hrvate nitko se nije javio. Svi šute ko pičke. Sve dok imaš takav mentalni sklop, sve dok je pojedincima pripadnik Armije koji je poginuo u Križančevom Selu ‘sarajevski lav’ neće biti dobro i idemo unazad. Sad jel netko osiđen za taj zločin ili nije, pojedinac, nalogodavac… Koga u suštini boli kurac? Zločin se dogodio. Može li to doći do tvoje glave i mozga? Ljudi nema. Pobijeni su.Ricken wrote: ↑22/11/2021 09:55
Ne znači da ako neko nije presuđen, da zločina nije bilo. Znači da nije utvrđeno tko je odgovoran. Svaki počinilac zločina ima svoje ime i prezime i jako je bitno utvrditi odgovornost nalagodavca i izvršioca.
Nije Blaškić zakurac ležao, jer nije oslobođen, već mu je kazna smanjena, no to ne znači da nije odgovoran.
Na osnovu ovog posta si donio te zaključke:
"No to nije bitno, nisam Šefikov advokat, ako postoje elementi krivičnog djela, treba da odgovara za svoju izjavu, isto kao što za negiranje ili veličanje zločina treba da odgovara svaki pojedinac bez obzira na sve. To je vrijednost koju ovo društvo beskompromisno mora implementirati.
Pravi znak te vrijednosti je kada svako o svojim zločinama počne pričati, sa gađanjem. Problem je što smo previše daleko od te tačke".
Ili si zlonamjeran, ili ti je samo mrsko čitati, pa opet ispadaš zlonamjeran.
Ti si nekome jebao majku? Dječak iz Rambo filmova
Itekako je bitno ko je odgovoran, i da zato bude kažnjen. Jer u suprtnom se daje loša poruka budućim generacijama.