Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Puf wrote: ↑14/12/2021 08:55
Ne ser*** da su vam dodijelili let, prva i zadnja narudzba definitivno.
Kad ti je stiglo u skladiste? Meni je jedan od artikala 27.11. I on nije dobio let, naravno rekli su da ako je nesto komercijalnog karaktera da nece slati, sta si narucio uopste? Obrati im se na support oko 11 da pokusaju i to tvoje ubaciti (nije prvi put da paket preskace let nekome)
Puf wrote: ↑14/12/2021 08:55
Ne ser*** da su vam dodijelili let, prva i zadnja narudzba definitivno.
Kad ti je stiglo u skladiste? Meni je jedan od artikala 27.11. I on nije dobio let, naravno rekli su da ako je nesto komercijalnog karaktera da nece slati, sta si narucio uopste? Obrati im se na support oko 11 da pokusaju i to tvoje ubaciti (nije prvi put da paket preskace let nekome)
U skladištu od 23.11.2021 godine paket vrijednosti 25$
Ja neću propasti zbog 25$ ali vise kod njih ništa neću naručiti
MarkoIvkovic wrote: ↑14/12/2021 09:48
Ni meni nije jasno šta rade. Spakovali su mi sve što nisu poslali zadnja 3 mjeseca (5 paketa)i sada očekuju valjda da ću ja na to carinu platiti.
Od mene im je dosta zavrsio sam sa ovom vrstom dostave
Ukupno devet paketa imam izdati, i vise ne mislim narucivati preko njih
Jedino sto sam dobio od njih jutros je prazan email
Ni meni nije jasno šta rade. Spakovali su mi sve što nisu poslali zadnja 3 mjeseca (5 paketa)i sada očekuju valjda da ću ja na to carinu platiti.
e vec zadnja 3 mjeseca jeste previse, pa valjda vide ako nesto nije komercijalnog karaktera da mogu poslati 2 paketa umjesto jednog a ne da se nakuplja...
Koliko sam ja shvatio, oni su sad kako im je sad pod ruku dolazilo slali, tako da nekima ide 5-6 komada, a nekima ništa. nisu sretni ni jedni ni drugi. Ako ovo začepi na carini, baš će začepiti.
i jesi li uzimao preko ovih? vidim sjediste im je u kaliforniji, gdje se ubraja taxa od 9.5% na svaki kupljeni artikal. tako da treba to imati u obzir. Kalkulator za shipping u BiH mi ne radi, tako da ne mogu ni vidjeti koliko to kosta.
Jebo ga Pesoto, zar je tolika kriza da ne mogu naci covjeka koji ce im voditi ovu logistiku ili istu podici na veci nivo. Pa nisu jucer poceli sa poslom pa da ne znaju.
Last edited by Quaresma on 14/12/2021 10:44, edited 1 time in total.
i jesi li uzimao preko ovih? vidim sjediste im je u kaliforniji, gdje se ubraja taxa od 9.5% na svaki kupljeni artikal. tako da treba to imati u obzir. Kalkulator za shipping u BiH mi ne radi, tako da ne mogu ni vidjeti koliko to kosta.
Jebo ga Pesoto, zar je tolika kriza da ne mogu naci covjeka koji ce im voditi ovu logistiku ili istu podici na veci nivo. Pa nisu jucer poceli sa poslom pa da ne znaju.
jesam prosle godine, nije bilo skupo oko 10-12 dolara. Odjeca je bila u pitanju.
Imaju i tax free adresu,ali ona se nazalost vise placa pa se ne isplati za manje vrijedne stvari.
Ne mogu da se otrgnem dojmu da su ovaj put željeli da natrpaju previše stvari i da su se u svemu tome dobro pogubili i zasrali cijelu stvar. Pa samo ako uzmemo narudžbe nas sa foruma koji ovdje komentarišemo, vjerujem da smo imali solidnu paletu koja je MORALA poletiti odmah poslije black friday-a. Još rijetko ko da je imao samo jednu narudžbu za BF. Pa samo pogledajte koliki je onaj spisak pošiljki, kada preuzimate svoje pakete u Skenderiji. Nek je svaki x7,50$, lova je ozbiljna, a da ne pričamo da ima dosta pošiljki za koje dostava ode i preko 15, 20$. A tek kada vidim ovu raju koja mjesecima čeka isporuku više paketa...pa ovo je bilo idealno vrijeme da u decembru svakih 7 dana imamo let. Jedina ispravna stvar kojom bi mogli (pokušati) ublažiti jeste da već za 7 dana imamo novi let. I naravno, bolja komunikacija i transparentnost sa klijentima. Zašto je problem napisati na FB npr., sljedeći let ide 21.12. pa da ljudi mogu planirati i mirne savjesti čekati svoje narudžbe. Ili zašto ne, da nam se support pridruži ovdje na forumu.
REDDEVILS wrote: ↑14/12/2021 10:27
Evo, ja se odričem tri paketa da pošalju ovim letom, nek pošalju tebi.
REDDEVILS wrote: ↑14/12/2021 10:27
Evo, ja se odričem tri paketa da pošalju ovim letom, nek pošalju tebi.
Zašto meni , neka pošalju tebi
Meni je trebao samo jedan paket da stigne a ne tri kao kod tebe
_Reds_ wrote: ↑14/12/2021 11:13
Ma nigdje veze, meni nisu stavili na let stvar koja je došla prije 15 dana u njihovo skladište, i trebala je biti poklon za rođendan.
Ja evo sad zvao i što je najgore ne znaju hoće li sljedeće sedmice biti let. I meni paket stoji od 24.11 još nisam radio prepakivanje Reko da se što prije završi. Trebao bi mi shipping biti 19 dolara za paket jer nisam ništa dirao...
Stoji vec pola mjeseca kod njih i nije roba komercijalnog karaktera. Znaci ima raje koja je par dana prije mene dobila taj status da je u skladistu, ali karina nije ni njima poslano. Joj qrcine i usluge.