Pitam za jarana.
Zenicka politicka scena-all about!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#951 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Ima li bazen za sto(l)ni tenis
Pitam za jarana.
Pitam za jarana.
-
Nivelacija
#952 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Frajer tri mjeseca po pise kasumagic i ova njegova smajli brigada nista a kad nekome autocorrect ili ne nebitno je pogriješi jedno jedino slovo upale se kao kutnjaci i 7 dana ponavljaju istu foru. Isti tempo napise intelugenciju pa edituje nakon 5 minuta. Mislis da si sakrio to indijanac da nisam vidio?
Al eto ako vam je to zanimljivo super.
Vodja organizovano kriminalne grupe kasumagic će se braniti sa slobode kao i njegove dojucerasnje kolege iz stranke da se vratimo na temu.
Vodja organizovano kriminalne grupe kasumagic će se braniti sa slobode kao i njegove dojucerasnje kolege iz stranke da se vratimo na temu.
-
Tempo
- ZeModerator
#953 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Isto mi je palo na pamet. U sta mu je to autokorektovo.
Jedino sto mi je iole logicno je da je senvicar na pauzi googlo salama, a telefon ga autokorektovo u salmon, i on pogresno procito prevod i tako... losus. Mada haj znaj koji su tokovi misli kod neandeartalaca.
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#954 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Vratite se na Džaferovića s temom...
-
Nivelacija
#955 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Sta je ovo senvičar? Jel to autohtona riječ u Vakufu posto je jos u Zenici nisam cuo?
procito ili procitao?
Jesi li svjestan da si najnepismeniji forumaš na forumu?
Hrabar si za vrijedjati preko interneta kao i u ovom postu al tek cu te cijeniti kad se javis i mimo interneta kazes to u lice.
Ne znas uvredu napisati ni na forumu ispravno bez pravopisne greske
-
Tempo
- ZeModerator
#956 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Nivelacija wrote: ↑10/12/2021 18:41Sta je ovo senvičar? Jel to autohtona riječ u Vakufu posto je jos u Zenici nisam cuo?
procito ili procitao?
Jesi li svjestan da si najnepismeniji forumaš na forumu?
Hrabar si za vrijedjati preko interneta kao i u ovom postu al tek cu te cijeniti kad se javis i mimo interneta kazes to u lice.
Ne znas uvredu napisati ni na forumu ispravno bez pravopisne greske
Nidervakufski lokalizam.
- Zaitsev
#957 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Sad će biti zanimljivo gledati i slušati Fudu. Treba dobro paziti šta će govoriti. A ovi pijunčići što su laprdali i arlaukali oko “montoranog procesa” bi vrlo lako mogli popušiti foru. Nadam se da Fudo neće biti toliko bezobrazan sa razvlačenjem oko budžeta i da se preko građana neće svetiti za ovo sve.
-
belfy
#958 Re: Zenicka politicka scena-all about!
ja apsolutno ne razumijem sta si rekao u podvucenom, ali evo da ne bude do tebe... da li iko moze da mi kaze sta je Nivelacija zelio reci u ovom podvucenom dijelu?Nivelacija wrote: ↑10/12/2021 18:05 Frajer tri mjeseca po pise kasumagic i ova njegova smajli brigada nista a kad nekome autocorrect ili ne nebitno je pogriješi jedno jedino slovo upale se kao kutnjaci i 7 dana ponavljaju istu foru. Isti tempo napise intelugenciju pa edituje nakon 5 minuta. Mislis da si sakrio to indijanac da nisam vidio?![]()
takodjer bih volio znati da li ovaj dodatno boldovani dio spada u neki IT domen koji ne razumijem, posto Nivelacija kaze da radi u IT sektoru...
-
zona072
#959 Re: Zenicka politicka scena-all about!
a i ti si duhovit u pm, jebo Seinfeldabelfy wrote: ↑10/12/2021 21:42ja apsolutno ne razumijem sta si rekao u podvucenom, ali evo da ne bude do tebe... da li iko moze da mi kaze sta je Nivelacija zelio reci u ovom podvucenom dijelu?Nivelacija wrote: ↑10/12/2021 18:05 Frajer tri mjeseca po pise kasumagic i ova njegova smajli brigada nista a kad nekome autocorrect ili ne nebitno je pogriješi jedno jedino slovo upale se kao kutnjaci i 7 dana ponavljaju istu foru. Isti tempo napise intelugenciju pa edituje nakon 5 minuta. Mislis da si sakrio to indijanac da nisam vidio?![]()
takodjer bih volio znati da li ovaj dodatno boldovani dio spada u neki IT domen koji ne razumijem, posto Nivelacija kaze da radi u IT sektoru...
- Casual's
#960 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Rešetke mijenjaju ljude, na bolje ili na gore. Bit će zanimljivo svakako. Ne treba zaboraviti da predmet ide svojim tokom i da ga čeka još par ročišta.Zaitsev wrote: ↑10/12/2021 21:25 Sad će biti zanimljivo gledati i slušati Fudu. Treba dobro paziti šta će govoriti. A ovi pijunčići što su laprdali i arlaukali oko “montoranog procesa” bi vrlo lako mogli popušiti foru. Nadam se da Fudo neće biti toliko bezobrazan sa razvlačenjem oko budžeta i da se preko građana neće svetiti za ovo sve.
-
belfy
#961 Re: Zenicka politicka scena-all about!
ja sam apsolutno ozbiljan. sta ti nije jasno u ovom mom napisanom?zona072 wrote: ↑10/12/2021 23:13a i ti si duhovit u pm, jebo Seinfeldabelfy wrote: ↑10/12/2021 21:42
ja apsolutno ne razumijem sta si rekao u podvucenom, ali evo da ne bude do tebe... da li iko moze da mi kaze sta je Nivelacija zelio reci u ovom podvucenom dijelu?
-
doff
#962 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Jel se to KF još nije oglasio, malo čudno zar ne. Mora da je postao svjestan zločina koji je počinio 
-
Nivelacija
#963 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Pa ako si gledao snimak izlaska iz KPD vidio si da jedva hoda da ga dvoje vodi ispod ramena..a samo 7-8 dana ćelije..nije se mogao ljudima ni obratiti nego mahnuo rukom..
Znaci da je loseg zd.stanja vjerovatno će biti na infuzijama tokom vikenda i onda se u ponedeljak obratiti..
A vjerovatno je psihicki potonuo, zamisli ako je na njega utjecalo tako tesko 7-8 dana robije sta će biti ako dobije 2-3 godine u postupku protiv njega. Svakog covjeka bi to uzdrmalo da ne mozes ni zaspati na miru
Uglavnom nije mu lahko, trebao je misliti na vrijeme.
-
doff
#964 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Čovjek i osmijeh nabacio a ti govoriš o tome da ga dvoje vode ispod ramena. Jedno od to dvoje mu je bila supruga u zagrljaju.Nivelacija wrote: ↑11/12/2021 15:40Pa ako si gledao snimak izlaska iz KPD vidio si da jedva hoda da ga dvoje vodi ispod ramena..a samo 7-8 dana ćelije..nije se mogao ljudima ni obratiti nego mahnuo rukom..
Znaci da je loseg zd.stanja vjerovatno će biti na infuzijama tokom vikenda i onda se u ponedeljak obratiti..
A vjerovatno je psihicki potonuo, zamisli ako je na njega utjecalo tako tesko 7-8 dana robije sta će biti ako dobije 2-3 godine u postupku protiv njega. Svakog covjeka bi to uzdrmalo da ne mozes ni zaspati na miru
- anex
- Nindža revizor
#965 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Šta je 6 dana u zatvoru..bio sam i ja.
Ljepota, nikad nisam brže a lakše zaradio 300 KM.
Ljepota, nikad nisam brže a lakše zaradio 300 KM.
-
Sydnor
#966 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Čovjek je dijabetičar sa bolesnim djetetom, koliko god ja gajio animozitet prema njemu, mislim da je pametno što se ne oglašava odmah, nek se malo oporavi pa nek onda opali paljbu.
-
Nivelacija
#967 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Imam takav utisak..da je jedva hodao..mozda griješim ali teško.doff wrote: ↑11/12/2021 15:53Čovjek i osmijeh nabacio a ti govoriš o tome da ga dvoje vode ispod ramena. Jedno od to dvoje mu je bila supruga u zagrljaju.Nivelacija wrote: ↑11/12/2021 15:40
Pa ako si gledao snimak izlaska iz KPD vidio si da jedva hoda da ga dvoje vodi ispod ramena..a samo 7-8 dana ćelije..nije se mogao ljudima ni obratiti nego mahnuo rukom..
Uglavnom sto se tiče zdravlja nek je ziv i zdrav, a sto se tice ostalog daleko mu kuca od Zenice bila.

- anex
- Nindža revizor
#968 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Možda samo želiš da izgleda tako kako opisuješ
Al čovjek je normalno hodao, mahao...i otišao kuci.
Al čovjek je normalno hodao, mahao...i otišao kuci.
- Casual's
#969 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Nit je čovjek, nit je normalno hodao. Vozač ga izveo.
Vjerovatno se nije još oporavio od brlje pa se ne oglašava.
Vjerovatno se nije još oporavio od brlje pa se ne oglašava.
-
Tempo
- ZeModerator
#970 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Sudski progoni, dehumanizacija, podmetanja, svakodnevna agitacija i propaganda.
Sticem utisak da se vi njega pravo bojite.
Sticem utisak da se vi njega pravo bojite.
-
doff
- -Chesterfield-
#972 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Normalno da ga se boje. SDA se zabavila oko FK jer se plaše da će izgubiti vlast u kantonu na narednim izborima.
U Sarajevu su već popušili, tako da se svim silama bore da zadrže ovo što imaju.
Gledam ovog Dragu Kalabića kako uze za primjer Fudu.
Malo se zaboravilo. Kriminal - minimalno dvije milijarde maraka.
Nije ni Fudo cvijećka, ali mora neko preuzeti kormilo.
-
Tempo
- ZeModerator
#973 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Sve razumijem osim ova dva losusa. Oni zive da bi drkali kurac o fudi. On nije covjek, nije se oporavio od brlje... Stvarno, kakvi su to ljudi? Koja je to bolest?-Chesterfield- wrote: ↑11/12/2021 23:28Normalno da ga se boje. SDA se zabavila oko FK jer se plaše da će izgubiti vlast u kantonu na narednim izborima.
U Sarajevu su već popušili, tako da se svim silama bore da zadrže ovo što imaju.
Gledam ovog Dragu Kalabića kako uze za primjer Fudu.
Malo se zaboravilo. Kriminal - minimalno dvije milijarde maraka.
Nije ni Fudo cvijećka, ali mora neko preuzeti kormilo.
-
Tempo
- ZeModerator
#974 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Kalabica mi je preporucio prijatelj, ali ne bi gledo ni josipa broza kod ovog zgoljavog narkomana.
-
Tempo
- ZeModerator
#975 Re: Zenicka politicka scena-all about!
Cisto zbog mentalne higijene.