Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve to stoji, ali to nije uticaj sudije na rezultat. Da penal nije bio, onda bi bilo to što ti pišeš, pa je uticao svojom odlukom. U slučaju čistog penala, kriv je igrač koji ga je napravio, a ne sudija.
Ovaj “sudija” je već odavno trebao da bude ukinut sa liste sudija. Nije mu ovo prvi put. Klasični krimos koji odrađuje poslove za krimose iz saveza. Ali ovo danas je čista pobjeda Veleža. Bili ljudi bolji jasno ko dan.
armin071 wrote: ↑04/12/2021 15:21
Ovaj “sudija” je već odavno trebao da bude ukinut sa liste sudija. Nije mu ovo prvi put. Klasični krimos koji odrađuje poslove za krimose iz saveza. Ali ovo danas je čista pobjeda Veleža. Bili ljudi bolji jasno ko dan.
Ako ga iko pamti po lošem, to smo mi, ali za današnji penal i karton mu nemaš šta reči. Pa od 36. minute Sarajevo nije stvorilo šansu.
armin071 wrote: ↑04/12/2021 15:21
Ako ga iko pamti po lošem, to smo mi, ali za današnji penal i karton mu nemaš šta reči. Pa od 36. minute Sarajevo nije stvorilo šansu.
E cuj za karton nema sta, pa jesi li gledao utakmicu?
Daj bolan pa nije bandic kriv sto Sarajevo ne moze dva pasa sastaviti sto ih vodi ubleha sa klupe,sto se igra na oranici.I da u pravu si da su sudije jeftina roba ali danas bandic nije imao utjecaj na konacan rezultat
Cuj ovoga nije imao utjecaj na konacan rezultat. Kako nije kada je svirao penal ( opravdano ili ne ) i kada je dao crveni karton ( opravdano ili ne ). Znaci zbog ove dvije situacije itekako je utjecao na rezultat.
Jebo sudiju i teren i sve. Ovu polusezonu igramo ko muha bez glave. Nikakve igre, taktike, ničega. Nije u pitanju samo ova utakmica. Jedino korektno odigrano je bilo protiv Želje a i to vjerovatno zato što je i Željo još veća karina od nas. Mi jebenom Leotaru i Rudaru nismo mogli ništa. Na guzove dobili one, ne znam ni kako se zovu, u kupu. Mene kao navijača je stid.
enko 1964 wrote: ↑04/12/2021 15:38
Jebo sudiju i teren i sve. Ovu polusezonu igramo ko muha bez glave. Nikakve igre, taktike, ničega. Nije u pitanju samo ova utakmica. Jedino korektno odigrano je bilo protiv Želje a i to vjerovatno zato što je i Željo još veća karina od nas. Mi jebenom Leotaru i Rudaru nismo mogli ništa. Na guzove dobili one, ne znam ni kako se zovu, u kupu. Mene kao navijača je stid.
Nije to polusezona, nego citava kalendarska godina
Otkako smo prodali Tatara i Rahmanovica, ja ne znam nijednu jedinu utakmicu da sam bio zadovoljan. Kucka je otisla ali posljedice njenog vladanja jos uvijek osjetimo.
Ako Sablic ne dobije otkaz jos danas nosi ih sve u pm.
Charuga wrote: ↑04/12/2021 15:41
Eto Leotar i Rudar nisu karine. Ne možeš derbi računati kao druge tekme, tu se igrači koliko toliko nalože. Osim naših u posljednjem derbiju ...
Nego šta su nego karine.
Vjerovao ili ne, koliko god me stid ovih govana u bordo dresovima, isto se osjećam i zbog vas.
Ubili su nas i jedne i druge samo još nismo skontali.
Trebao je gravce na tavce crveni fasovati umjesto ovoga.
Ali kakva pirueta ovoga kod penala… onda Zajm zabija penal i nosi loptu sa sobom ko da ganjaju rezultat I vec ima zavoj oko glave u 17. minuti Nidje na svijetu ovakve lige…