E da, bravo.EasyMan wrote: ↑22/11/2021 11:16To je bilo za zelenu zgradu koja je iz kancelarija prepravljena u stanove.drug_profi wrote: ↑22/11/2021 10:38 Bilo je tu i stanova za 1300 u pretplati cini mi se. Neke jedinice koje nisu bile atratktivne radi pogleda i strukture.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#36101 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#36102 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma te su bile 1200 KM u početku...mogle su i niže
-
EasyMan
#36103 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za marku se prodavao kvadrat, jes' alaami znam pric'o mi jaran
- konektovan
#36104 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Druze izimenu,..da nisam bio tad u potrazi za stanom pa hajde,.ali visio u svakoj zgradi prije 6-7 godina koja je bila u izgradnji. Stanovi iz prve zgrade, prepravljene zice su išli za tu cijenu. Ali i da su bili dzaba oni stanovi ja ih ne bi uzeo...
-
EasyMan
#36105 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Niko normalan ne bi u onoj zelenoj zgradi kupio, osim ako nema za bolje. Ovdje svi sve znaju, ne mislim na tebe nego opcenito. Kvadrat bio ovoliko kvadrat bio onoliko, a realno niko nema pojma nego su culi. Ja koliko znam kvadrat je bio u zelenoj zgradi 1350-1400KM.konektovan wrote: ↑22/11/2021 12:19Druze izimenu,..da nisam bio tad u potrazi za stanom pa hajde,.ali visio u svakoj zgradi prije 6-7 godina koja je bila u izgradnji. Stanovi iz prve zgrade, prepravljene zice su išli za tu cijenu. Ali i da su bili dzaba oni stanovi ja ih ne bi uzeo...
- konektovan
#36106 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja kad sam gledao, a to je bilo na pocetku gradnje...mogao sam dobiti za tu cijenu. Ne mogu se tacno sjetiti koliko je bila zvanična cijena, ali posto sam imao spreman novac, ja sam dobio ponudu od 1200 KM,...EasyMan wrote: ↑22/11/2021 12:26Niko normalan ne bi u onoj zelenoj zgradi kupio, osim ako nema za bolje. Ovdje svi sve znaju, ne mislim na tebe nego opcenito. Kvadrat bio ovoliko kvadrat bio onoliko, a realno niko nema pojma nego su culi. Ja koliko znam kvadrat je bio u zelenoj zgradi 1350-1400KM.konektovan wrote: ↑22/11/2021 12:19
Druze izimenu,..da nisam bio tad u potrazi za stanom pa hajde,.ali visio u svakoj zgradi prije 6-7 godina koja je bila u izgradnji. Stanovi iz prve zgrade, prepravljene zice su išli za tu cijenu. Ali i da su bili dzaba oni stanovi ja ih ne bi uzeo...
Vjerujem da je kasnije cijena išla gore, kao i generalno svim nekretninama.
- black_adrian
- Vozim: vjetar
#36107 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros taksista pretekao kolonu komplet i hoće da se uvali ispred mene, rekoh vala nećeš pa makar čekao 3 sata da se obavi uviđaj. Ne dadoh mu da se uvali, fulim ga za 10cm, a on svira i nešto maše rukama
Dvije minute nakon toga od Careve ćuprije kad sam skrenuo desno ka Latinskoj, Golf 5 sišao sa onog imaginarnog ostrva, ulazi u moju traku i ide direkt na mene. Ja stanem par centimetara od njega, a iza volana Golfa nekakva seljačina krkanska maše, kao da se ja njemu sklonim. Nešto trznu naprijed prema meni, ja se već pripremio da ga udarim, kad on ubaci u rikverc i pobježe kroz jednosmjernu ka Aus. trgu.
Ovi ljudi fakat nisu normalni, ja ne znam o čemu oni razmišljaju i ima li kakvog zakona ili su oni vazda u pravu. Svom srećom ne vozim puno po gradu, inače bih poludio do sad.
Dvije minute nakon toga od Careve ćuprije kad sam skrenuo desno ka Latinskoj, Golf 5 sišao sa onog imaginarnog ostrva, ulazi u moju traku i ide direkt na mene. Ja stanem par centimetara od njega, a iza volana Golfa nekakva seljačina krkanska maše, kao da se ja njemu sklonim. Nešto trznu naprijed prema meni, ja se već pripremio da ga udarim, kad on ubaci u rikverc i pobježe kroz jednosmjernu ka Aus. trgu.
Ovi ljudi fakat nisu normalni, ja ne znam o čemu oni razmišljaju i ima li kakvog zakona ili su oni vazda u pravu. Svom srećom ne vozim puno po gradu, inače bih poludio do sad.
-
komsinica_s_drugog
#36108 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Gledam u subotu situaciju. Mjesto radnje - Doboj, centar grada. Minibus se ukljucio sa stanice kod pijace i samo sto je usao u traku, 30 cm ispred pjesackog lola stade, ugasi bus i izadje da kupi sebi jelo u pekari. Lagano on to, flertuje s radnicom, smije se, zbija sale, iza minibusa kolona, sviraju svi, zakrcio i semafor nekih 150, 200 mentara dalje zbog njega, a niko se ne usudjuje da ga zaobidje zbog pjesackog prelaza.
Ja ne znam sta je takvima u glavi, ali mozak garant nije
Ja ne znam sta je takvima u glavi, ali mozak garant nije
- vjeshalica
#36109 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Taksisti su posebna sorta u saobracaju i maloumni ukljucivaciblack_adrian wrote: ↑22/11/2021 15:42 Jutros taksista pretekao kolonu komplet i hoće da se uvali ispred mene, rekoh vala nećeš pa makar čekao 3 sata da se obavi uviđaj. Ne dadoh mu da se uvali, fulim ga za 10cm, a on svira i nešto maše rukama![]()
Sto se tice navedene lokacije, dobar broj debilkoša nema pojma da sa mosta udesno ima prvenstvo,odnosno kao i na most ulijevo....zalijecu se isto amebe glavate
- Ateista
#36110 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima tih kretena koji idu na foru, daju do znanja da nece stati jer znaju da ce se vecina uplasiti i zakociti da izbjegne udes, bez obzira na to sto ne bi bili krivi, sve dok ne nalete na nekog kome nije zao auta i dobro ih odnese.black_adrian wrote: ↑22/11/2021 15:42 Jutros taksista pretekao kolonu komplet i hoće da se uvali ispred mene, rekoh vala nećeš pa makar čekao 3 sata da se obavi uviđaj. Ne dadoh mu da se uvali, fulim ga za 10cm, a on svira i nešto maše rukama![]()
Ja takvima recimo odgovaram istom mjerom, samo nastavim dajuci im do znanja da necu stati iako sam realno spreman da zakocim i ni meni se ne da peglati sa udesima, policijom, popravkom auta, ali vecinom oni ipak odustanu.
- black_adrian
#36111 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E baš to. Meni je najgore kad ga zeznem i ne dam mu da sprovede svoje kršenje zakona i kretenluk u djelo, a on se nešto buniAteista wrote: ↑23/11/2021 10:10 Ima tih kretena koji idu na foru, daju do znanja da nece stati jer znaju da ce se vecina uplasiti i zakociti da izbjegne udes, bez obzira na to sto ne bi bili krivi, sve dok ne nalete na nekog kome nije zao auta i dobro ih odnese.
Ja takvima recimo odgovaram istom mjerom, samo nastavim dajuci im do znanja da necu stati iako sam realno spreman da zakocim i ni meni se ne da peglati sa udesima, policijom, popravkom auta, ali vecinom oni ipak odustanu.![]()
I ja svaki put stanem, jednostavno ne znam šta bih ti rekao zašto. Auto mi treba skoro svaki dan, od tog živim i ne bi valjalo da ostanem npr. na sedmicu dana bez njega. I žao mi je i nije auta, životna želja mi je da nekog tako boliqrca odalamim al ne puno. Svaki put se predomislim sekundu prije kontakta, da li refleksno il ne, ne znam. Kakvih sam čistih udesa izbjegao, pogotovo na otvorenoj to nije realno.
Na prste jedne ruke mogu izbrojati udese koje sam u životu imao, al nisam niti jednom bio kriv.
- Ateista
#36112 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je to, i meni treba auto pa mi se ne pegla sa tim da ostanem bez njega ni kratko, iako sam par puta fino zaradio na tim udesima, jedan taksista mi je tako finansirao novu gitaru koju sam kupio od razlike koja mi je ostala nakon isplate osiguranja i popravke autablack_adrian wrote: ↑23/11/2021 10:37E baš to. Meni je najgore kad ga zeznem i ne dam mu da sprovede svoje kršenje zakona i kretenluk u djelo, a on se nešto buniAteista wrote: ↑23/11/2021 10:10 Ima tih kretena koji idu na foru, daju do znanja da nece stati jer znaju da ce se vecina uplasiti i zakociti da izbjegne udes, bez obzira na to sto ne bi bili krivi, sve dok ne nalete na nekog kome nije zao auta i dobro ih odnese.
Ja takvima recimo odgovaram istom mjerom, samo nastavim dajuci im do znanja da necu stati iako sam realno spreman da zakocim i ni meni se ne da peglati sa udesima, policijom, popravkom auta, ali vecinom oni ipak odustanu.![]()
![]()
I ja svaki put stanem, jednostavno ne znam šta bih ti rekao zašto. Auto mi treba skoro svaki dan, od tog živim i ne bi valjalo da ostanem npr. na sedmicu dana bez njega. I žao mi je i nije auta, životna želja mi je da nekog tako boliqrca odalamim al ne puno. Svaki put se predomislim sekundu prije kontakta, da li refleksno il ne, ne znam. Kakvih sam čistih udesa izbjegao, pogotovo na otvorenoj to nije realno.
Na prste jedne ruke mogu izbrojati udese koje sam u životu imao, al nisam niti jednom bio kriv.
- black_adrian
#36113 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bilo bi dobro kakvog sponzora naći 
-
EasyMan
#36114 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za sponzora se moras nagu*it
- black_adrian
-
NediM17
#36116 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zna li se je li prohodan kružni kod Energoinvesta, od Mercatora prema stanici ?
- muha_sa
-
NediM17
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- Laplace
#36120 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tačno treba sipati haloperidol u vodovode.
Danas neki lik sa golfom trojkom (ako sam dobro vidio) iz suprotnog smjera bez ikakvog povoda pređe potpuno na moju stranu. Pravac, nije tu imalo šta da se izbjegne ili zaobiđe, niti rupe niti oštećenja na putu niti je ikakva životinja izletila odnekud. Naravno, legao sam na sirenu a ovaj lagano, bez srkleta i lijeno se vratio na svoju stranu.
Znači, haloperidol u zrak, u vodu i u hranu, pod hitno. Stanje je neizdrživo.
Danas neki lik sa golfom trojkom (ako sam dobro vidio) iz suprotnog smjera bez ikakvog povoda pređe potpuno na moju stranu. Pravac, nije tu imalo šta da se izbjegne ili zaobiđe, niti rupe niti oštećenja na putu niti je ikakva životinja izletila odnekud. Naravno, legao sam na sirenu a ovaj lagano, bez srkleta i lijeno se vratio na svoju stranu.
Znači, haloperidol u zrak, u vodu i u hranu, pod hitno. Stanje je neizdrživo.
-
NediM17
#36121 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Džaba ranije ako zaglavim između Mercatora i kružnog, onda nisam nigdje prispio. Ne može se ni kroz "Vasu Miskina" u ta doba.
- ZyzzSar
#36122 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
takvi ko ti su duplo gori, pusti covjeka da se ubaciblack_adrian wrote: ↑22/11/2021 15:42 Jutros taksista pretekao kolonu komplet i hoće da se uvali ispred mene, rekoh vala nećeš pa makar čekao 3 sata da se obavi uviđaj. Ne dadoh mu da se uvali, fulim ga za 10cm, a on svira i nešto maše rukama![]()
znam ja takve, imate stav necu nikom da se sklonim
nije mi se jednom desilo u nekim uskim ulicama da lik nece da stane, ni malo da se pomjeri, a hoce da prodje nazor
-
laik1981
#36123 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Garant blejo u telefon..
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#36124 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne vozim ali se kao suvozač iznerviram svaki dan zbog debila u saobraćaju. Govorim tako jednom kolegi treba uzet neki renta car i pustit budalu da skrivi sudarAteista wrote: ↑23/11/2021 10:44To je to, i meni treba auto pa mi se ne pegla sa tim da ostanem bez njega ni kratko, iako sam par puta fino zaradio na tim udesima, jedan taksista mi je tako finansirao novu gitaru koju sam kupio od razlike koja mi je ostala nakon isplate osiguranja i popravke autablack_adrian wrote: ↑23/11/2021 10:37
E baš to. Meni je najgore kad ga zeznem i ne dam mu da sprovede svoje kršenje zakona i kretenluk u djelo, a on se nešto buni![]()
Na prste jedne ruke mogu izbrojati udese koje sam u životu imao, al nisam niti jednom bio kriv., ali svejedno je peglanje.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem