Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šta reći, malo ispod očekivanog, ali helem nejse.
Btw da pitam, kakvo je mišljenje o korištenju TV-a kao monitora? Znači, pored filmova i serija, koristio bi se za gaming, i gledam, za cijenu dobrog 27-32 inca 1440p monitora mogu uzeti 4k TV 43 inca, pa se mislim da uzmem ipak TV. Light gaming, 60hz, 1080p ili 1440p (ako bude mogla kartica podnijeti), udaljenost bi bila oko 1m, pa možda bi 43 inca bila taman i gledam Samsung ili LG ponudu, Sony baš i ne zbog cijene, pa se dvoumim.
Šta reći, malo ispod očekivanog, ali helem nejse.
Btw da pitam, kakvo je mišljenje o korištenju TV-a kao monitora? Znači, pored filmova i serija, koristio bi se za gaming, i gledam, za cijenu dobrog 27-32 inca 1440p monitora mogu uzeti 4k TV 43 inca, pa se mislim da uzmem ipak TV. Light gaming, 60hz, 1080p ili 1440p (ako bude mogla kartica podnijeti), udaljenost bi bila oko 1m, pa možda bi 43 inca bila taman i gledam Samsung ili LG ponudu, Sony baš i ne zbog cijene, pa se dvoumim.
Ja koristim TV kao drugi monitor kada mi se radi (ili igra) iz dnevne sobe. Ne vidim iskreno nikakvu razliku jer mi je refresh rate i pixel density dobar. Idealno bi bilo da zbaviš neki OLED sa gaming modovima, ali dosta standardnih smart tv-a ima neke postavke koje su savim dovoljne i pružaju odličan ugođaj.
Izvinjavam se svima kojima nisam odgovorio, guzva ovih dana, nisam imao vremena za forum. Danas ili sutra cu postaviti ovdje BF ponudu, pa bacite pogled, prije nego sto krene zvanicna reklama. Opet ponavljam, nemojte ocekivati cuda, jer je ovo u samostalnoj reziji.
diablobih wrote: ↑22/11/2021 15:39
Ovo je neki prodavac na olxu cim ovakve gluposti prica
Radi svaka prodavnica i salju na pesoto adresu regularno.
Ma jasta, i redovno sere da se nikad cijene nece spustiti, nebil rasprodao svoje smece
Neces mi se smijati kad vidiš sa se cijene nece ni stabilizirati. Jednostavno je tako, NVIDIA i AMD imaju dovoljno kapaciteta da pokriju cijelo trziste, ali problem su ovim Asus, Gigabyte, EVGA, Zotac koji nemaju kapacitet da proizvode, oni 10 varijanti grafičke izbace i jos dvije podvarijante i to sve da podnese jedan proizvodni pogon. Pa treba ti za svaku posebna proizvodna linija, bila bi fabrika onda velika ko Volkswagena. Naravno to oni nece jer su skontali da im ovako odgovara i nastavit ce ovako raditi.
mickey84 wrote: ↑23/11/2021 11:49
Izvinjavam se svima kojima nisam odgovorio, guzva ovih dana, nisam imao vremena za forum. Danas ili sutra cu postaviti ovdje BF ponudu, pa bacite pogled, prije nego sto krene zvanicna reklama. Opet ponavljam, nemojte ocekivati cuda, jer je ovo u samostalnoj reziji.
mickey84 wrote: ↑23/11/2021 11:49
Ma vala ja ne znam da je i jedan crkao, tako da meni garancija ne bi ovdje bila presudna. I onako na ovom drzis sistem, ako se skrsi jebi mu mater... 20KM je nije 2000..
Naslovnica wrote: ↑23/11/2021 13:06
Zvao ja, kaže bulk pakiranje i nema garancije.
Odustao zbog nedostatka garancije.
Sta ce ti garancija za nesto od 20KM
Pa red bi bio da dobije neku garanciju.U next.ba kod Nazifa ja za USB stick 8GB ili MicroSD 16GB od cenera dobijem fiskalni i garantni na 36 mjeseci.a to sto je doper lijeva firma sa robom sumnjive kvalitete to je opste poznato.
Mogli su bar jedan mjesec dati garanciju na radnu ispravnost ako nista.
Naslovnica wrote: ↑23/11/2021 13:06
Zvao ja, kaže bulk pakiranje i nema garancije.
Odustao zbog nedostatka garancije.
Sta ce ti garancija za nesto od 20KM
Zašto da ne?
To nije privjesak za ključeve nego SSD disk.
Ako kupim 2 komada ne planiram ih odmah instalirati, nego za mjesec-dva, zašto da razmišljam da li će raditi ili ne?
Samo jednom u životu sam se zeznuo pa naručio SSD iz Kine, bio DOA, oko 20KM poštarine da se vrati, sva sreća pa su mi poslali drugi.
Elem, zašto SSD disk ne bi imao garanciju, pa makar i mjesec dana, bez obzira na to koliko je jeftin?